НОЕМВРИйската душичка - духа първата свещичка!!!

• 16 507
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Момичетаааа, благодаря за стискането на палците!!! Затова днес изкарах 6 на изпита. Сега  се готвя  за четвъртък 25.10, тогава ми е държавния теоретичен изпит.
Точка, дано бързо се оправи мъжа ти!  Praynig
Честито на Алекс за първите крачки!
Честито и на днешните месечинки!
Каан вече е добре. Малко няма апетит, но ще се оправи, важното е че не вдига температура.
Това е от нас! Целувки! Heart Eyes

# 241
mamaminion, браво! Ще се справиш блестящо и в четвъртък!
Браво и на Алекс за първите крачки!
Изабела, радвам се за вас и от сърце ви желая късмет на интервюто /въпреки, че ще трябва чак в щатско да идваме да видим снахата  Wink/
Весето s,  Hug Heart Eyes
Цвети, и аз се спрях на не толкова атрактивни на външен вид, но по-вкусни и подходящи за деца торти. А торти, защото ще са 2 - едната за детското парти сутринта, а втората за бабешкото вечерта  Wink
Спокойна нощ и сладки сънища!  Hug

# 242
Точка, дано се оправи мъж ти скоро.  Peace

ето ордьовъра от многото порции със снимки, с които се надявам да ви нахраня.  Laughing

http://picasaweb.google.com/iviche/YLbEZC/photo?authkey=3Hus3-U4 … 24148999032121330

# 243
Напълни ми душата, Ивиче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Заслужаваше си чакането!  newsm10 Страхотни попадения! Браво! smile3501 Вече спокойно мога да си лягам и да сънувам зулуси и кючекчийки..... мечтииии...

# 244
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ивиче сега ще разгледам снимките.

Дил, къде и твоят разказ, че нещо съм пропуснала, та и аз да го прочета?

# 245
Иве, снимките са страшни!!!
Нескромно - мноооого ви завиждам Simple Smile

# 246
Здравейте и от нас!Майчета ние от снощи сме с температура и днес цял ден е много кривичка,ядосваше се без нищо,не и беше много добре на малкото ми човече EmbarassedАко и утре сме така ще се наложи да посетим чичо доктор CryЧестити последни месечинки на малките мъници!
Точка,стискам палци татито по бързо да се оправя Praynigи честито за ученето!Много емоции и успешно завършване!
Ивиче,страхотни снимки,а ти изглеждаш великолепно PeaceБраво!Да знаеш че ти завиждам много,но благородно Simple Smile
Честити първи стъпки на малкият принц Алекс Simple Smile
mamaminion, браво,желая ти същият успех и на следващият изпит Peace
Дари,Симона спи по един път на ден/много рядко по два/ в рамките на 40-50минути.Вечер заспива към 10.30-11.00 и сутрин в 7.00 часа е вече готова за нови подвизи Simple Smile
Изабела,честито ви интервю HugСтискам палци всичко да мине по вода :peace:
Желая ви нощ изпълнена с много любов и целувки на бебоците Hug

# 247
Привет!  Hug

Честито на малкия Алекс за първите му стъпчици!  Hug

Точка, радвам се, че мъжът ти е по-добре и се възстановява  Peace Честито ти учение и от мен  Simple Smile
Дил, невероятен разказ  Peace Направо ме разплака от вълнение.  Hug
Иве, снимките са разкошни, а ти си по-свежа от всякога  Simple Smile Благодаря за този хубав коктейл от красоти   bouquet
Мамаминьон, браво за изпита  Simple Smile и другите така да ги вземеш  Mr. Green

Теа днес се изправи сама на крачетата си и сама се пусна да върви  Simple Smile Доста голямо разстояние провървя, без да я държа.И се кефи, върви с ръчичките напред, за да пази равновесие и си се хили доволно на себе си  Mr. Green Много и се радвам, защото когато проходи за първи път сама беше, защото не се усещаше, че съм я пуснала и продължаваше напред сама да крачи.А сега съвсем осъзнато се пуска да върви сама.

Момичета, много се вълнувам, само един ден остава до рожденния ден на моето порастнало бебе, което вече е малко момиченце.Вече почти всичко съм приготвила за РД и го чакаме с нетърпение.

Сега ви желая лека и спокойна нощ   bouquet

# 248
Благодаря момичета, за милите думи! Шумахер сега бръмчи с патерици из къщи и колкото и да ми е мъчно като го гледам,толкова и се радвам,че изобщо е на крака!

Днес го изоставих за малко и ходих да поръчам торта за малкия.Избрах с картинки на Мечо Пух и Прасчо,а вътре с крем брюле.Задължително ще ви почерпя HugЧудя се какво да сложа на табличката newsm78
Ивиче и аз завиждам...толкова различен свят си видяла на живо!Съвсем различно от филми и книги...

Симона-С,вероятно са зъбки,но като не може да ти каже си е притеснително ooooh!Дано не е нещо сериозно!

Дил,и аз искам да го прочета Hug

# 249
СИМОНА, тук съм ама в чата по-често че директно се общува.. просто нямам много време..ЖЕЛАЯ ВИ СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ.. Praynig

ТОЧКА,съжалявам за случилото се, и се радвам че Бог е бил с вас!! Не се кахъри за празника, най-големия празник е че сте заедно!!!! HugПрегръщам ви и стискам палци за скорошно възстановяване!!! Цунки на Влади Heart Eyes

УЧЕЩИ мами, СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ВСИЧКИ - САМОоо ШЕСТИЧКИ!!! Praynig  bouquet

Ели, от сайт е доста рисковано да се купуват обувки и ботушки, според мен. КАзвам го защото от три -четири модела на различни фирми крачето на ДАни влезе само в едни ботушки. newsm78

СОФКО, ти имаше също проблем с обуването на Дани....просто смени модела . Да се разкопчава от възможно всякакви места, нашето краче е явно също по-широчко и не мога да го пъхна..

ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛИТЕ!!

ДИЛ, чуден разказ !! РАзплака ме!!!!!   bouquet

ЛАЙТБЛУ, весело и спокойно посрещане на празника  bouquet

Всички болнички малки и големи да се оправят, че ни чакат само празници!!! Hug

Лека и спокойна! bowuu

# 250
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОШКО НА ДИЛЯНКА!!!
Дил, много да те радва, да е здрав и късметлия!

# 251
Ама да не си помислихте, че наистина ще спя?   Naughty Laughing Какъв сън? Точно както преди една година - сън ни в едното око. Е тогава вълненията бяха други...., а сега салати, мезета, .... вихря се в кухнята на спокойствие, че после няма да ме оставят децата  Simple Smile Днес моето най-малко момченце навършва една годинка  Grinning Сега се подсладете с малко бонбони  , а довечера ще споделим с вас тортата на рожденика  Wink

Честит първи рожден ден на принцеса Калина! Да е здрава и щастлива за радост на мама Антошка! Весел празник!

Сърдечни благодарности на нашето щъркелче Мина!  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

Специално за Точка и gadamer http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231458.0

# 252
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ КРАСИВ МЪЖ ГЕОРГИ!НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ, УМЕН, УСМИХНАТ И ЩАСТЛИВ И ДА СЕ РАДВА НА ЕДНО НЕЗАБРАВИМО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМА ДИЛЯНКА   
Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА КАЛИНА НА МАМА АНТОШКА!ЖЕЛАЯ Й ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ВИНАГИ ДА ГРЕЯТ ОТ ЩАСТИЕ ОЧИЧКИТЕ Й  Hug

# 253
Честит първи рожден ден на Георги и Калина   bouquet! Да са живи и здрави, да растат щастливи и винаги да носят радост на хората които ги обичат   bouquet!
А това е за храбрите майки, които преди година са дали живот на тези малки съкровища   bouquet!

# 254
Честит първи рожден ден на Гошко на Диляна!
също така

Честит първи рожден ден и на Калина на Антошка!
Щастливо и незабравимо детство на двете пораснали вече бебчета    bouquet
Благодаря за честитките за нашето прохождане  Heart Eyes
Болничките бързо да се оправят !!!

Лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт