НОЕМВРИйската душичка - духа първата свещичка!!!

• 16 502
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
Честит рожден ден Роси!!! Бъди здрава и щастлива, обичана и обичаща! Весел празник!  Hug

# 31
Роси, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов!

# 32
  • София
Роси, честит рожден ден!!! Желая ти много щастие, радост, любов и топлота да изпълват твоя живот, и винаги да си заобиколена от любимите ти хора!!!

Силве, аз пък си мисля, че като проходи Алекс ще е още по-зле положението, защото ще има достъп до всичко и за секунди ще прави още по-големи бели ooooh! Сега докато се предвижи все ще го видя.

Пържени картофи съм давала два пъти. Първият път много не му харесаха, но втория......

За заспиването - Алекс заспива само като си го гушна на нашата спалня и после го преместваме на неговото си легло Mr. Green Иначе реве здраво Sick

Аз честно казано няма да маскирам нито себе си, нито Алекс за общия рожден ден. А дали ще чувате децата с тези бебефони, като ще е шумно и ще празнуваме newsm78

Целувки на всички и приятен, макар и студен ден!!!

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 09:21 от bubalina

# 33
Честит рожден ден, Роси! Бъди жива и здрава...Бъди заобиколена от любими хора, които те обичат и уважават...

esma, стискам палци и се моля за малкото човече... Praynig
Sbruny, не си единствена, мила...най-странното е, че усещам умората едва, когато малкия пършинг заспи...изведнъж ме поваля - нито ми се хапва, нито ми се къпе...веднага в леглото...ама понякога от умора не мога да заспя...дано скоро се похвалим с ходещи дребоси, та малко от малко умората да намалее! Peace
gadamer, страхотно изглежда тортата...сигурно е и вкусна eat... сега ми пуснахте фитила с Рени и аз да забъркам една, че скоро не съм правила Simple Smile

При нас е слънчево    Nature Sun With Face и май ще ходим на разходка newsm44

Хубав и усмихнат октомврийски ден! Heart Eyes

# 34
  • sofia
Честит рожден ден на Вики   newsm59 newsm67

Честит рожден ден, Роси! Да си жива, здрава и само радост да ти носи семейството!

Да се похваля, Теди онзи ден направи първите 4-5 самостоятелни крачки.....сам се пусна, без стимул даже  Grinning

Ама много студено вън   cold, а Тедката нещо му потече пак цифката. Нощес се будеше с ревове, давеше се като цока, а бе кошмар.

# 35
 Роси, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, винаги толкова свежа и усмихната и дано девойките скоро станат мамина отмяна  Mr. Green!
  Дени, тя тази торта е за пишман сладкари с малко време и ограничени сладкарски възможности  Mr. Green! Много се гордея с нея, щото я измислих от мързел  Joy! Иначе мама е страхотен сладкар и съм понаучила това - онова от нея  Peace! Само желатин не бях ползвала за торта, ама Мина ми даде добра насока    bouquet! Приготвянето отнема около час!
  Рецептата: 1 оп. готови блатове, 500мл. сладкарска растителна сметана / който иска може заквасена, ама става по-тежка тортата/, 1 пак. желатин, 1 компот от ананас - на парченца, 2 банана, ванилия, ромова есенция, 1/2 чаша захар и 5 фъстъковки!
   Слагате желатина в 30-40 мл. вода да се накисне, а през тва време- блата в подноса, нарязвате си и банана и след 10-тина мин., желатина- на водна баня го разтваряте! Докато той се разтвори си разбивате малко сметанката, да стане пухкава+ 1-2 ванилии! След това постепенно докато разбивате добавяте желатина и бъркате докато стане гъста пяна! В 200 мл. вода слагате 1/2 чаша захар за сироп. Като се разтвори захарта слагате ромова есенция и от там нататък е лесно Simple Smile!
Блат, сироп, малко крем, плодове, малко крем, блат и т.н.! Сиропирам със сока от компота единия блат, а другите два - разделям сиропа, който сама си правя  Peace! За украса, натрошавам фъстъковките и поръсвам отгоре и отстрани  Peace!
    Да ви е сладко   chef!

# 36
здравейте мамчета,при нас е много студено,макар да има слънце  Nature Partly Sunny cold,но ние  ще излезем,ще ходим за памперси.
Мария,стискам палци при вас всичко да е наред fingerscrossed
Есма ще се моля и за вас newsm20
Роси,честит рожден ден,весело изкарване на празника.
Веси,честито ти icanfly,нека да не среща големи препятствия по пътя си
[/color]
[/color][/b]
[/b]

# 37
  • Отвъд алеята зад шкафа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РОСИ!!!!!!!!

# 38

Роси, честит празник! Бъди здрава, щастлива и мноого късмет!!!
МАРИЯ, стискам ти палци!!! не вярвам в диагнозата.. Naughty

ЕСМА, стискам палци на бебенцето да е силно!! Praynig

ГАДАМЕР   chefевала мацко Heart Eyes ама да ни беше спестила обилното слюноотделяне...

# 39
  Аз пак със закъснение Embarassed
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ВИКТОР!!!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,ПРЕКРАСНО И БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО МУ ПОЖЕЛАВАМ!!!ЦЕЛУВКИ ЗА СОНЧЕТО Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  РОСИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ  bouquetМНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ!!!  bouquet
  Мария,надявам се,че всичко при теб ще бъде наред PraynigДръж ни в течение Peace
  Веси,браво на проходилия мъж WinkЕ сега започва пазенето... ooooh!
   Евала ви за сладкарските умения PeaceУ нас сладко се яде само по рожденни дни,и хич ме няма по тази част Blush

# 40
Честито на рожденниците!!!  Да ви попитам дали почнахте да давате Вигантол на вашите мъници?Сегашната ни педиатърка (в Бургас) казва да не почвам,защото на Максим му е затворена фонтанелата,но пък предишната (в Пловдив) преди около 2 месеца,когато м/удругото пак си му беше затворена,каза,че края на септември трябва да се възобнови приема.Незнам на кого да повярвам.Аз кърмя Максим,а кърмата е доста по-бедна на вит.Д от АМ,а и сега няма толкова слънце и децата са по-облечени.От друга страна пък ме е страх да не се предозира,защото знам,че е вредно.

# 41
На Боил му е като 1 ст. фонтанелата и доки каза още 1 месец да давам по 1капка и после да спра! Предполагам ако му беше затворена щеше да ми каже да не давам! От друга страна съм чела, че зимните бебета трябва 2 зими да приемат вигантол, но смятам да се доверя на Педиатърката! Между другото и Бу е на кърма, но нали знаеш - децата си взимат от нас всичко необходимо, а при нас се получават липси! Не се води по количествата в АМ, защото те са завишени  Peace!

# 42
    чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Роси newsm51 newsm51 newsm51           чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАЛКИЯ ГОЛЯМ ВИКИ!!!! newsm59
    Леле колко сте писали,писали.....
   Мами на 13-ти точно на месечинката си Ивко ме изненада много приятно:прпи вода от сламка и проходи newsm30,но днес ще правим прощапулника.Днес му мих и зъбките-много му хареса.
   Мами ходихме на Илиянци и му купихме наистина много хубави и доста по-ефтини дрешки.Там доста питах за чувалчета ама не продавали отделно.Карил благодаря за отговора  bouquet
    Стискам палци на мама Мария-дано всичко е наред мила-мъжът ми е епилептик.Заедно сме от 4 години,но още не съм усетила какво е -и дано никога не разбера.Пожелавам ти от все сърце всичко да е наред.  love001
     Ивко утре заминава и ще си запазвам час при козметик и ще си правя кичуриии-само да не ми мине котка път,че сега ми дойде и не се сещам можеха ли да се правят в такъв случай newsm78
     Снимките на всички бебоци са страхотниииии!!!!
    Ето и Ивко при единаусетмесечковците:
     http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4253439
     http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4253442
     http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4253445

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 11:37 от klukarkata

# 43
здравейте милички,много сте писали Simple Smile
нние бяме в Рупите вчера , беше феноменално ! Hugмястото наистина е вълшебно, а ората бяха направили голям празник в чест на св.Петка и Ванга... Всички мноо се радваха на децата . Дудид обиколи пълзешком цялата полянка , дърпан от кучето за панталоните , ха ха ха ха  Laughingпосле се азходихме и хапнахме в Мелник Simple Smile Въобще един съвършен ден !:)
Днес вече е друго ... Микеле пощуря в къщи вече , Мишо пощуря покрай него Sad Чуват се Laughing само викове и писъци. срастнала съм се с метлата Sadкакво направиха тези учители не знам и как си ги представят тези работи ,които искат не знам ... то верно че не им е лесно , ама работят 17-20 часа на седмица и имат три месеа ваканция . и кво искат ? Ужас ! Тази страна на никъде не отива ...
цунки ,ще се обадя по-късно !

# 44
Klu, честито за прохождането! Да кажеш какво е избрал
Хем се радваме на постиженията на нашите деца, хем пък после "д*пе да е яко"

Общи условия

Активация на акаунт