НОЕМВРИйската душичка - духа първата свещичка!!!

• 16 502
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
Мария, стискам палци! Утре прегледа да мине благополучно и с добри новини. За пръста - мисля че е рано да се притесняваш, нали тепърва започваш рехабилитация, тя ще помогне, сигурна съм. Много прегръдки и енергия за спокойна нощ и успешен ден утре.
T@LI, да ти е жив и здрав Виктор! Много щастие да ви носи, да расте енергичен и весел!
Честит имен ден на всички именници
!
Май и мен е време някой да научи на слагане на картинки... че много постни тези поздрави, без букети и балони

# 16
  • София
Тали, честит да ти е рожденика!!! Да е преди всичко мнооого здрав и да ви радва все повече!

Мария, искрено се надявам резултатите от ЯМР да са добри и ръката бързо да се възстановява  Praynig

Момичета, бебчето на моя приятелка се бори вече една седмица за живота си в Майчин дом - има тежка инфекция, иначе се роди доносено... Моля ви, много съм разтревожена - молете се за него. Не искам да помрачавам празничната темичка, така че не пишете тук - просто го споменете в молитвите си. Аз вярвам, че това може да помогне. Благодаря ви!

Спокойна нощ!

# 17
Мария, стискам палци! Дано всичко е наред  Praynig
Рени, аз пък точно днес, докато си ровех в телефона и видях номера ти, се сетих как ти пратих SMS, че съм родила Моника  Hug Боже, колко бързо лети времето....

# 18
  • на странно място ......
Петя честит имен ден, с най-добри пожелания за теб и цялото семейство!!!!  bouquet

Мария, стискам палци всичко да е наред при теб!!!   Praynig

esmaPraynig Praynig Praynig

Момичета, чувствам се изтощена, моята Диляна ми изпива силиците, не се оплаквам, много е приятно, но като си легне тя усещам как нямам сили за нищо, дори понякога пропускам банята от умора  EmbarassedАма така е докато се научим да ходим сами ще ми дойде малко нанагорно Crazy

Лека нощ на всички и най-вече на рожденника!!!  bouquet

# 19
Есма,  Praynig Praynig Praynig Praynig

Мария, дано се оправят нещата при теб и тревогите са напразни!  Peace

Мами, ето снимка от срещата в сряда. Къде ли се пече сега Ивиче по голо дупе, а?!  Thinking

# 20
Мария, и аз стискам палци и вярвам, че всичко ще мине благополучно.  Praynig
Есма,  Praynig Praynig Praynig

Да се запишем и ние при 11 месечните, докато не е станало късно  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4248684
Спокойна нощ и сладки сънища!  Hug

# 21
Ето я и Моника при 10-месечните, че докато се наканя да кача снимки, ще стане на 11  Grinning

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4248971
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4248972

# 22
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ ! ДА РАСТЕ ЗДРАВ, УМЕН И КРАСИВ !!!
Честито на всички други с хубави поводи  bouquet
Мария стискам палци Peace
Есма Praynig Praynig Praynig
Sbruny ,ако знаеш как те разбирам... Mr. Green но още малко,после пък ще тичаме по тях Wink

Кажете как миете зъбките на мъниците? Че само с ровичкане с четката за зъби и дъвкане  Grinning ефект май никакъв Laughing

# 23
Честит първи рожден ден на малкия Виктор !!! Да е здрав, палав, умен и усмихнат, да е гордост на мама и татко, да расте щастливо дете!                                                                             

Мария, силно стискам палци и се моля диагнозата да не е тази  Praynig.Като разбереш резултата веднага пиши.
Есма, вярвам, че детенцето ще живее  Naughty.
Честито на всички, имащи хубави поводи   bouquet. Много ви се радвам.
Гадамер, я сподели рецептата за тази торта. Изглежда чудесно  Flutter

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 23:20 от Elimira

# 24
Мария, стискам силно палци !!!

Есма,   newsm17

# 25
  • София
Честит имен дн на всички, които празнуват днес и специално на Петя!!!

Мария, Есма   Praynig

# 26
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР!  newsm59 ДА расте здрав и щастлив  и много да радва мама и тате!
Честит имен ден на празнуващите днес!
Честити последни месечинки!!!
Мария fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

# 27
    newsm59 на Виктор!Пожелаваме му и ние здраве и да е много усмихнат!На мама Тали също честита годишнина от най-великия миг в живота й.  bouquet[/color]
    Мария,стискам палци!
    Честит празник на имениците!  bouquet

# 28
Честит първи  рожден ден на Виктор!   nbirthday
Честити последни месечинки  на празнуващите вчера Лина, Гергана на Роси, Дани, Гергана на Пепипетя, Диляна, Дариян!

Петя, честит имен ден на патерици!

Мария, стискам палци! Дано резултатите от ЯМР-то да са добри и да се размине и с ръката.
Есма, ще се моля за това бебенце! Дано по-скоро се оправи и се прибере у дома!

ragtime, честито ти проходил Дани!
Ради в близко минало също  заспиваше трудно и съответно аз изпадах в пълно отчаяние  при приспиването му. Но се убедих, че това, което съветват по книгите относно ритуалите преди сън и спазването им, действа и при нас. Сега Ради заспива сам. Но преди поставянето в леглото му, задължително му отделям време. Понякога реве, защото много, много му се спи. Дано при вас скоро има подобрение, че е много изнервящо.

# 29
Честит имен ден Петя  Hug

Мария, стискам палци всичко да е наред с ръката  Praynig
ЕсмаPraynig

Лека нощ!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт