И ние сме така.

, ще стане весело
.
.
. Elia_gg и на вас да ви минават бързо афтите. 
От сърце ви желая само хубави моменти за напред и никакви кризи
, или само малки и то от време на време, за да ви поддържат 
за всички и се надявам бързичко да се оправят 
!
И ви пожелавам едно романтично пътешествие с таткото.
Имам нужда от него. Седя и дремя пред компа
и хи4 не ми се запо4ва ефективна работа.
да разкажеш как е минало женското парти в дискотеката
.Лелеее- а на такова нещо от кога не съм ходилаааааааа
Не че си падам, но ...бих отишла- ей така- за разнообразие 
. МНого гаден вирус има.Колежката сега тукмо ми разправя за нейния мал4уган 4е е в такава ситуация....
А за масажите..думи нямам.....ще се размажа на стола само при мисълта за тях............

,аз още такова нещо не съм правила сама 

Много сте мили 
,затова малко на патерица :
Пожелавам ви много да се обичате ,а когато ви е трудно да сте си подкрепа и да знаете че идеални неща няма и по добре ,защото са скучни
Така че помнете че след всяка буря има слънце 
Поздрави и на баба ти,тук всички я мислим. 
Честито и на приятелката ти за малкия Борис!Да им е жив и здрав!
Успех с търсената работа 
Как е ясленката?
Щяхме новата Лайза Минели да гледаме ,аз не съм забравила и чакам 
Представих си сладката картинка с котето,Ели много се привърза към Бейби,кученцето на Денни,и сега само като види малко и черно куче отива смело и го гали и гушка,не знам трето дете но куче ще си взема в момента в който се установя някъде,където не съм за малко или на гости . 

Хитрец 
Да пуснеш снимки после ,ей! 

!В час съм с всички ваши радости и терзания.Ама така съм настроена нещо-повече да ми се чете.Ние растем,ядем,бръщолевим,инатим,крещим,не спим от подути кътници.Снежина не можеш да я откъснеш от реклами,а филмчета гледа точно минута и отива да щрака копчетата на ТВ,ДВД,после отива на комп.да поврежда,каквото докопа.Прощъпулникът ни ще почака малко,че от седмица сме болни аз и мъжо,а детето е с хрема и зачервено гърло засега.Дано поне на него му се размине
.