Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 10 997
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Но от снощи Тони ми е с температура 38,5.Успявам да я сваля с Нурофен,но след няколко часа отново повишава. Иначе е бодър и няма други симптоми, което ме кара да си мисля че може да е от някой зъб + лека настинка от това време.

Sad
И ние сме така.

# 256
По обяд ме извикаха от яслата- много увиснал бил, да не е болен  newsm78
За всеки случай минахме през лекарката. Нищо притеснително, освен АФТИ ooooh!
Аман от екстри... едното докато поутихне- 10 нови сърбежки и болежки излизат Rolling Eyes
Следобяд се прибрах с него в къщи, а Виктор ми демонстрира прекрасното си настроение ... бесня до към 3ч.  ooooh!
Индианска му работа Crazy

# 257
Здравейте и от нас!
Май определено си пазиме оставащите 3 стр., няма никой тук  Rolling Eyes.
Aila, поздравления за решението ти. И аз съм казала, че ако забременея непланувано, ще го раждам. А, при теб ако и втората бременност е с близнаци  newsm78, ще стане весело  Laughing  Hug.
Кайли, радвам се, че бабчето ти върви към подобрение  Peace.
На мен днес ми е малко приповдигнато настроението, защото довечера ще ходя на дискотека  Laughing. Инструкторката ми по аеробика има рожден ден и ще ходиме по женски. Без деца и без мъж, направо не мога да повярвам. Не ми се е случвало от доста време. Най-хубавото е, че децата ще ги гледа мъжа ми и изобщо няма да се притеснявам и да бързам да се прибирам.
Много прегръдки на Тони и на Марти и дано да са само зъбки  Hug. Elia_gg и на вас да ви минават бързо афтите.

# 258
Здравейте!
Днес най-накрая завърши нашата одисея с изследванията на Лори - за огромно мое щастие детенцето ми е здравичко. Оказа се, че наистина както се съмняваше и лекарката, грешката е в лабораторията. Преглада ни доста обстойно бъбреците - всичко е перфектно. Утайката не 35 както я изкарваха а 7, и детенцето ми въобще не е с нисък хемоглобин. Абе какви са тия грешки просто не мога да си обясня, но важното е, че моето мишле е добре, другото не е важно. Изключително благодарна съм на прекрасната ни педиатърка, която не се довери на тези изследвания и не започнахме лечение с антибиотици. Сега вече дишам спокойно  Laughing

А тази вечер моето мишленце имаше гости  Laughing - дойдоха две приятелски семейства с дечицата си, които са колкото Лори на годинки. Е, няма да ви казвам какъв купон настана. Тези дечица пощуряха, играха до 23 часа, обърнаха двата ни квадратни метра на горе с краката, но бяха изключително щастливи. Аз все още не мога да оправя хаоса тук, но се радвам, че дечицата се забавляваха - като видях искриците в очичките на Лори ми се прииска всеки ден да има такава приятна компания, толкова добре се забавлява.

Velmar, поздрави и ти Дани ако се засечете пак. Дано скоро да им пуснат нет. А как е нашата ясленка?
Мамо Иги приятно изкарване и от мен в Прага. Сигурна съм, че ще бъде прекрасно, а пък аз както винаги ще чакам разкази и снимки.

Мамо Марго,супер ти е манекенката,с розовия пуловер и розови джвъчки в косата.Еличка сигурно ще е много екзотична,като порасне!

Peace

Миленка Честита годишнина!   bouquet От сърце ви желая само хубави моменти за напред и никакви кризи  Peace, или само малки и то от време на време, за да ви поддържат  Laughing Heart Eyes
Нана дано всичко да е ок при вас - и ние се напатихме доста от роднини, за жалост когато става въпрос за близки болката е ОГРОМНА.

Пак си имаме много болнички. Много  Hug за всички и се надявам бързичко да се оправят  Heart Eyes

Аз ставам, че лудницата все още ме чака, а и Лори явно се е превъзбудила доста и не може да спи

# 259
  • София
Добро утро момичета!

Слагам кафенцето, че то в тази студена утрин май друго няма какво да се прави

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 08:50 от nana77

# 260
  • гр.София
 Хайде,нареждам се на трапезата! Добро утро1
 Две вечери си лягам със София в 20ч и малко позаредих батериите,че малкото спане вече ме побърква. А и вкъщи вече е студено и бързам да се крия под завивките.
 Честито на всички,дето са се топлоизолирали и новоостъклили Wink!
 ТониМ много приятна емоция те очаква с кумуването.
 ММилена, никакви кризи,а само положителни емоции Peace И ви пожелавам едно романтично пътешествие с таткото.
 Кайли,много се радвам за баба ти.Знам,какво е любима баба. Като си помислиш,че може да стигне и до 100-е-хее,дано да е все здрава!
 Албена Влади,тъкмо се зарадвах,че от понеделник сме на уч-ще-и нещо пак се закучиха нещата.
 Адрианска,откога съм си я заплюла тази водна аеробика. И все не тръгвам. Щях да ходя в големия хотел до Централна гара-сега май е Принцес...
 Миналата седмица отделих време за масажи ,понеже и аз като Елия ходех прегъната. Зверски ме боля гърба,мина ми и ме схвана врата,бях като кон с капаци-гледам само напред,за да погледна назад,трябва да се завъртя с цялото тяло...
 София е добре. Към края на седмицата ще ходим и за поредната ваксина. Но малката не е излизала една седмица и подивя вече.
 Успешен ден!
 ПС-Как забравих?! ВСТ, радвам се,че всичко е наред!

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 09:33 от blanc

# 261
Нана, мерси за кафенцето Hug Имам нужда от него.  Седя и дремя пред компа Tired и хи4 не ми се запо4ва ефективна работа.
ВСТ< радвам се 4е нещата с Лори са добре Hug
Адрианска, 4акаме те като се наспиш по обед... Wink да разкажеш как е минало женското парти   в дискотеката Party.Лелеее- а на такова  нещо от кога не съм ходилаааааааа ooooh! Не че  си падам, но ...бих отишла- ей така- за разнообразие Crazy
 elia_gg , Kaili ,mmilena   гушки на вас е дечицата и бързо да оздравяват Praynig. МНого гаден  вирус има.Колежката сега тукмо ми разправя за нейния мал4уган 4е е в такава ситуация....
Бланк, завиждам ти за  спането- не го крия Blush А за масажите..думи нямам.....ще се размажа на стола само при мисълта за тях............
На нас в4ера ни пуснаха парното Simple Smile
Хайде, после ще се вклю4а пак.Отивам да си изпуша кафето Wink

# 262
Здравейте и от мен!
Успях да кача снимки от прощъпулника на Ицето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146582&photo=109 Направих и една тортичка от готварския.Малко груба стана изработката, но съм доволна от първият опит.

Тези дни нещо не ми остава време за тук. Снощи бях на страхотен концерт по повод празника на моя град. Сега съм духовно нахранена и освободих малко отрицателна енергия с изпълненията на Сигнал.

Не съм чела последните странички, но разгледах фотосесията на прекрасната Еличка и на ориндж Адрианска - е мн сте готини!! Как се казва вашият тим???

# 263
Сядам на кафенце и аз.Нана ,благодаря.
ВСТ80-Браво,че Лори е здравичка и поздравления за педиатърката ви.
Блан-Мерси за пожеланието за пътешествие с мъжът ми-дано се сбъдне!!И аз пробвам да си лягам с Марти,ама все не става и най-рано в 22.30 съм успявала.Хубаво е че си си поспала,а на масаж да ходиш и без да си схваната. Heart Eyes
Адрианска-чакаме те да разказваш какво се случва в дискотеките в края на 2007г. Mr. Green
бамбуча-много е сладък Ицето.И голямо браво за тортата  Peace ,аз още такова нещо не съм правила сама  Embarassed
Велмар-така благородно ти завиждам за "Да си изпуша кафенцето".Аз вече спрях да си правя сутрин кафе,защото Мартина се залепва за мен и чашата и пищи,че иска.И понеже не и издържам мрънканиците си правя кафе чак ,като заспи.Май за Коледа ще сте в новият апартамент или и по-рано?
Тази година хич не съм впечатлена от Стройкото.Има само дограми,врати и бани,вани,душкабини. Sad
Хайде до после.

# 264
Миленка, не до Коледа, а до  края  на месеца Crazy трябва да сме се пренесли.Кка ще стане това- не знам ooooh!.Ей сега се връщам от един малък тур  из Стройкото.ДОбре 4е са те, да  има къде да се шляя като няма работа

# 265
  • гр.София
 Милена,нищо не пишеш,свалихте ли температурата?!
 Бамбуча, Христо е неотразим. А за тортата-браво за ентусиазма ти.
 Моите опити в тортоправенето завършват така-течност в купичка сервирана с лъжичка.

# 266
Привет и от мен Simple Smile
Благодаря за комплиментите за Еличка  Blush Много сте мили  Heart Eyes
Още съм болна ,и вчера и онзи ден ми беше толкова зле ,че дори нямах сили да ви прочета,на всичкото отгоре от лакомия вчера си счупих зверски един кътник и сега ще му слагат коронка  ooooh! ,затова малко на патерица :
Милена честита годишнина!   bouquet Пожелавам ви много да се обичате ,а когато ви е трудно да сте си подкрепа и да знаете че идеални неща няма и по добре ,защото са скучни  WinkТака че помнете че след всяка буря има слънце  Hug
Кайли надявам се че ще имаш късмет с изпитите и честито за новата работа!  PeaceПоздрави и на баба ти,тук всички я мислим. Heart Eyes
Като казах баба ,честит 80 ти рожден ден и на бабата на Тони,дай боже всеки такова голямо семейство!   bouquet Честито и на приятелката ти за малкия Борис!Да им е жив и здрав!
Душе давай разказвай за прощъпулника!Нямам търпение! HugУспех с търсената работа  Peace
Адрианска сигурно спи още ,релаксира след женското парти ,благородно и завиждам (а може би и не толкова благородно  Mr. Green) Как се е справил оранжевия отбор в твое отсъствие? Mr. Green
velmar ти и днес ли си на работа ,ей че гадно  ooooh! Как е ясленката?
Елия ,виж трябва да вземем пример от Блан за масажите,аз съм също с едни болки в кръста и се правя че нищо ми няма  Whistling Щяхме новата Лайза Минели да гледаме ,аз не съм забравила и чакам  Crossing Arms
bamboocha браво на Ицето,перспективна професия си е избрал!Сега ще отида да видя и снимките!
Айла ,много се радвам че Ники е по добре вече  Hug Представих си сладката картинка с котето,Ели много се привърза към  Бейби,кученцето на Денни,и сега само като види малко и черно куче отива смело и го гали и гушка,не знам трето дете но куче ще си взема в момента в който се установя някъде,където не съм за малко или на гости .
Нана мерси за кафенцето ,за мен само виртуално ,тези дни съм на чай,а  за пушката - много скъпа,вземи си прашка,много боли по дупето ,а и е по индианско някак  Mr. Green Аз нали съм останала с много малко роднини и вече нямам толкова грижи  hahaha
Каква коронка да си избера според вас метална или "естетична",уверяват ме че и двете били здрави ,ама знам ли  newsm78
Искам и аз аква-аеробика !Но тук вода в басейна няма ,пък аз аеробика искам  Rolling Eyes
Но мъжа ми си е решил проблема ходи и си играе бадминтонче всеки уикенд по 2-3 часа тук в една зала,и днес ще ходи и само се подмазва от сутринта,защото аз от кога искам 2ч за себе си ,ама нейсе ,а той ми излиза с номера че той ходи докато Елица спи  Wink Хитрец  Twisted Evil

vst_80 много се радвам за Лори!Браво!  Hug
Мамо Иги пожелавам ти да си изкарате страхотно в Прага,понякога трябва много малко за да си щастлив!  PeaceДа пуснеш снимки после ,ей! Naughty
Айде отивам за поредната порция чай че бухам като пушач с 50 годишен стаж  hahaha

# 267
Здравейте,момичета Hug!В час съм с всички ваши радости и терзания.Ама така съм настроена нещо-повече да ми се чете.Ние растем,ядем,бръщолевим,инатим,крещим,не спим от подути кътници.Снежина не можеш да я откъснеш от реклами,а филмчета гледа точно минута и отива да щрака копчетата на ТВ,ДВД,после отива на комп.да поврежда,каквото докопа.Прощъпулникът ни ще почака малко,че от седмица сме болни аз и мъжо,а детето е с хрема и зачервено гърло засега.Дано поне на него му се размине Praynig.
Аз от 3 седмици ходя да ми слагат 5 пломби,е,остана една и се грипосах яко.Чак не съм пушила,ама си ям здраво.Изследвания кога се правят след годинката?

# 268
Мисля че чак на 2та година  Rolling Eyes
Друго си е когато и "шпионките" се разпишат  Mr. Green

# 269
Честит  първи сняг  Party!!! Хей, къде сте вси4ки?Да не правите снежни човеци Joy

Общи условия

Активация на акаунт