Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 10 998
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • София
  Влизам набързо да се оплача, че малките са настинали, хремави и Ники леко кашля и има Т, но май са зъбки, така че трябва да издържим.
  Друго да се похваля че днес си харесах отвън едно котенце и си го прибрах. Таткото все още не ме е изхвърлил, но му обещах да го занесем на село. Много е сладко, малко и пухкаво.
  Иначе малките стават все по-опасни, качват се вече сами по стълбичката на пързалките, вкъщи си играят с едни малки столчета и масичка подарък и като ги гледам ми става лошо, имам чувството че всеки момент ще паднат. Почват да си играят двете все повече заедно и да се карат разбира се.
   Обещавам уикенда ако ми остане време да кача малко снимки. Бяхме пускали допълнително изследвания, всичко е ок Хемоглобин 108 Ники и 128 Ваня.
   Чао че Ваня почна да ме дърпа за крака и да мрънка...

# 241
Хааайдеее, ново 6.
Момичета, нали си спомняте че ви казах че близначката на мъж ми (малко стана като "на чичо ми стринкин девер" ) е бременна. Те с бъдещият татко нямат брак. Но сега ни се обадиха - решили да подписват и искат ние да сме им свидетели. Няма да има църковен брак, сега ще е само в ритуалната зала. Кажете ми, може ли брат да кумува на сестра си...ама моля ви отговаряйте бързо, че ще подписват следващия петък Simple Smile))))))))))))

# 242
Хааайдеее, ново 6.
Момичета, нали си спомняте че ви казах че близначката на мъж ми (малко стана като "на чичо ми стринкин девер" ) е бременна. Те с бъдещият татко нямат брак. Но сега ни се обадиха - решили да подписват и искат ние да сме им свидетели. Няма да има църковен брак, сега ще е само в ритуалната зала. Кажете ми, може ли брат да кумува на сестра си...ама моля ви отговаряйте бързо, че ще подписват следващия петък Simple Smile))))))))))))
МОже Peace

# 243
  • варненка от София
Хааайдеее, ново 6.
Може, да. Кумувах на приятелката ми, а кум беше брат й. Мойто мъж е кум пък на сестра си.

# 244
Хааайдеее, ново 6.
Може, да. Кумувах на приятелката ми, а кум беше брат й. Мойто мъж е кум пък на сестра си.

Може на нашата сватба квъстница ми беше систъра ми  Heart Eyes За ритуалния дом няма значения връзката и там не ги водят кръстници, а свидетели и е възможно  Wink

# 245
запис
днес правихме прощъпулник на Ицето. избра си мишката. утре ако имам повече време ще ви изчета и ще кача снимки от събитието.

цунки и лека нощ!!! снощи и днес имаше Т от реимунизацията. дано тази вечер е по-спокойна!!!

# 246
Бамбуче, браво за Ицето,  аз ще правя в неделята, поканила съм няколко виенски мамита и един татко даже, дано всички дойдат и да се позабавляваме подобаващо.
За кумуването на брат или сестра, канонът позволява  Naughty

# 247
Здравейте мамчета,
мамо Марго, много мерси за инфото, май точно така ще го направя. Ейй, ама много фенски снимчици!!!
Много се радвам, че са писали Дриймс и мама Иги, пожелавам на дриймсчето да й се сбъднат мечтите, това не за първи път ти го пожелавам  Heart Eyes, а на мама Иги пожелавам да си върнат любовта с половинката в този очарователен град!!!
Миленски, честита годишнина и не се връзвай на 7мата, аз що такива суеверия прочетох, що огледала неволно и волно счупих, пък ей го на, 10 години сме вече заедно за добро и лошо! Вече и кръст не нося, а съм толкова набожна, просто не вярвам в суеверията, отказах се да им вярвам...
ВСТ, успокой се мила, ще отмине напрежението, важното е здравето! Ти отби ли Лори?
Нана, благодаря ти за тази проникновена мисъл, оправи ми вечерта и сега с удоволствие ще я посветя на нещо хубаво и смислено - а именно СЕБЕ СИ  Joy
Цитат
Не искам да коментирам в дълбочина, само ще ви кажа, че роднините са най-голямото зло. Още съм бясна и не спах добре. И един въпрос, ако има компетентни - знаете ли какъв в момента е режимът за закупуване и регистрация на оръжие? #2gunfire
Джулиана, радвам се много, че ТОЧНО на теб се случва това хубаво събитие, заслужавах да си щастлива!!!
По темата за второто дете - много искам и второ, и трето! Но животът не винаги предлага лесни ситуации за нашите лесни на пръв поглед решения. Вероятно ще опитам да намеря първо желаната професия, която да пасне на всичките ми квалификации и къртовски труд по университетите, в момента подавам молби за работа в научни институти, в неправителствени организации и в университета, пък да видим къде ще ми се усмихне щастието. Пък дай Боже, утре с някои от августовските мамита да участваме в нова отчетна темичка както Джулиана и Гъбка!!!

# 248
 Tired Някой добър човек да раздава кафета? Тая нощ я ми се събират 3 часа сън, я не ooooh!
Зъби ли са, кривотене ли е, глезотене ли е, ама индианецът докара рева от първите месеци след раждането Cry
Ужасен ужасон... smile3514 smile3511
А мен ме е схванал кръста и от 3 дни ходя наклонена като Кулата в Пиза... Само тоя бонус ми трябваше сега...  ooooh! Едва се довлачвам и на кратки разстояния  ooooh!
Иначе- да си кажа, преди съвсем да е отлетяло- вчера моята баба навърши 80 години  Mr. Green  Да ми е жива и здрава, утре ще я посетим на село.  bouquet Та по тоя повод съм се замислила- как ли се чувства човек на 80г., с две деца, четирима внуци и до тук- шест правнуци.  newsm78

# 249
 ей, ама вярно сте отговорили бързо - БЛАГОДАРЯ ВИ  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes - значи в петък - живот и здраве ще се кумува Simple Smile
хайде сега търчане по магазините за подходящото облекло Simple Smile)))
bamboocha браво за прощъпулника Simple Smile)))) чакаме снимки

elia_gg от какво се схвана ти пък така? а за непослушковците и неспанетата..... лягай сега и наваксвай!
И не на последно място - да е жива и здрава баба ти. Ми как се чувства...представи си ти как се тормозиш и притесняваш за 1 човече....умножи го по (2 деца с 2 половинки + 4 вници с 4 половинки и 6 правнука та общо 18) 18 ама умножи и радостите по толкова - та как - ЩАСТЛИВ ЧОВЕК С ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО!

dushe желая ти много скоро да намериш професионална реализаця която да те удовлетворява на 100% и после...
preggo

Aila ти си герой. Не стига че 2 деца..ми и коте Simple Smile))))))))) . Я кажи оцеля ли котето?...аз мисля че ако има такова у нас и се дава ....ще бъде смачкано на момента.
Иначе как сте днес, имате ли още Т?

Vst чакаме те с новини от посещението на лекаря и знам че ще са добри!!!!

# 250
Добро утро!

И на мен ми се спиии! Tired
Снощи празнувахме РД-то до късно и сега едва гледам.Ама имах нужда една вечер да не мисля за нищо, психически си починах. Simple Smile
Aila, и аз това исках да питам за котето - как се отнасят към него госпожиците?Щото на Вики и показахме едно коте, баща й го даде да го пипне, тя така силно го стисна  ooooh!, явно си помисли че е играчка...Горкото коте направо се оцъкли, едва го откопчихме и сега не смея вече.
Bamboocha, Tony_M, ще чакаме снимки.
А по повод децата - и аз искам, ама след някоя година, малко да порасне Вики.Една баба, близка на моя мъж ми каза преди 2-3 години, че ще имаме две момичета.За първото позна, ще видим живот и здраве за второто. Simple Smile

# 251
 Embarassed Момичета, учете си чуждите езици...
Срам голям... Какъв брилянтен руски говоря, когато съм лице в лице с рускоговорящия, а по телефона... Ужас... Глътнах си граматиките Embarassed

# 252
  • София
    Еми след като го изкъпах им дадох да си играят. Ваня особено много му се радва, а слава богу то е страшно кротко. Вдига го за врата, а то си виси кротко и дори почна да мърка. За козината също само, то е доста пухкаво. Обещевам да направя снимки този път и да кача. Само не му хареса по едно време като го вдигна за опашката. Добре че е малко и леко. Ники само го наблюдава по-отдалече и дори бяга като почне да и се мота из краката.
    Вчера го изкарахме да спи на терасата и то така жално се размяка, че таткото който беше против го взе и гушна и след малко дори се похвали че е включило моторчето, тоест размъркало се е  Simple Smile Просто е страхотна малка топчица, но сигурно ще го занеса на село, като ходим другата събота, ще е бонус към подаръка на мама.
    Аз пък мога да кажа че почти сто процента съм решила че искам трето дете  Simple Smile
    Ники почти вече не вдига темп и сополките се оправят, но пък кашля. Сега четох за някакъв илач  на баба Ванга за кашлица и ще пробвам него.
    Педиатърката ни само защото сме близнаци постоянно ни се шашка. Сега нещо едната урина маалко и имало нещо и като оздравеем иска за всеки случай да ни праща на нефролог, да ни прегледат бъбречетата. Май  и на двете , нищо че само за Ваня се съмнява. Иначе хемоглобин 128 на Ваня направо ме разби при условие че ядат все още сигурно по 100-200 грама твърда храна  на ден, а със зъбките и толко няма. Вчера заради храмата на Ники, защото не може да суче, ми се наложи на два пъти да се цедя и изцедих по 100 грама от едната. Дано като избият зъбчетата да почнат пак да хапват.

# 253
  • София
Здравейте момичета!

Сега се връщам от радиото. Попълних сигурно 100 формуляра и декларации, тъй като от 1 ноември се връщам на работа. Освен всичко и побачках 1 час, след което установих, че съм загубила тренинг  Sad Направо се чувствах като идиот. На всичкото отгоре ме заболя кански главата.
Абе..няма да е леко, докато вляза в час.  Tired
Хубавото е, че ще ми изплатят неползваните отпуски та малко ще можем да оправим бакиите с парното.

# 254
Здравейте и от мен.

Изобщо не ми остава време да пиша,само успявам набързо да ви прочета.
Баба вече е по-добре и няма да се наложи операция,което ме успокоява. Но от снощи Тони ми е с температура 38,5.Успявам да я сваля с Нурофен,но след няколко часа отново повишава. Иначе е бодър и няма други симптоми, което ме кара да си мисля че може да е от някой зъб + лека настинка от това време.
Нана какви формуляри и декларации попълва? На всичките ми проблеми в момента и аз се връщам на работа от 1.ноември. Шефката предложи да ме назначи на по-висока длъжност и то на такава,за която уча в момента,но за това трябва да се върна на работа поне за 1-2 месеца. Каза,че ако не успеем да намерим кой да гледа детето после може да си продължа пак майчинството. За сега съм уредила гледачи за един месец,а после ще преценим как се справяме.
Вече се чувствам изморена,а тепърва ми предстоят и изпити.
Aila разсмя с разказа за котенцето и Ваня. И Тони се радва така на едно котенце- както го гали и почна да го потупва все по-силно и накрая реши да го хване за опашката. Grinning
Лек ден на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт