Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 11 007
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.София
 Party Party

# 271
  • София
Привет!  Hug
Честит първи сняг! Не, че много искам от сега да не подхване зимата..   Confused
Честит програмист на БамбучаPeace Добре се ориентират всички май.  Wink
Радвам се, че Лори и бабата на Кайли са ОК!  Hug
Болничките бързо да оздравяват.  Peace
Нещо не съм на кеф тези дни и само ви чета.
1ва причина - бяха ни объркали размера на дограмата в спалнята и го откриха след като демонтираха старата Twisted Evil  Close Close, бях здраво яхнала метлата, не ми се разказва даже, но накаря всичко оправиха.
2ра причина - Ивчо всяка нощ будува по 2ч и вече съм  Tired Tired Tired Освен това вкъщи издивяваме дружно, а навън реве, дали от студ или от друго, не знам.  Close

# 272
При нас няма сняг още Joy.Значи моето дете ще има имен ден скоро според мъж ми.Чак на 2г. ли са изследванията newsm78?Защото чета,че някои мами правят.

# 273
  • София
Ми, значи - Честит имен ден на Снежина!   bouquet  Hug
Изследвания се правят на 1г, вие сте ги правили сигурно. Някои мами повториха, по препоръка на д-р, ако не се лъжа.

# 274
Честит  първи сняг  Party!!! Хей, къде сте вси4ки?Да не правите снежни човеци Joy
Честит да ни е първия сняг! При нас е готово за снежни човеци Wink, Влади си прави снежни топки, даже изяви желание да украсява елха Joy Той от няколко дни все пита "Кога ще завали сняг?" и ето го Hug

# 275
Хей,да ви е честит първият сняг Laughing в София,Ние си имаме само дъжд Wink,но пък ми се струва раничко да ни почва зимата отсега Crazy

# 276
  • София
Ехооооо ето ме и мен.

Момичета много моля за спешна помощ за неуката мама на Вожда на червенокожите. Продавам едно гащеризонче на Калоян и го иска една мама от Благоевград. Та проблемът е, че никога не съм ползвала тази услуги на Български пощи и нямам идея как става изпращането на гащеризона и съответно получаването на парите.
Ако някой има идея как се случва това - моля да ме спаси на ЛС.  bouquet

Иначе аз планирах една хубава вечер само за нас двамата със Супер Митко /Калоян е при баба си и дядо си/, а сега ще имам една хубава вечер само за нас двамата с доктор Хаус Mr. Green, защото Супер Митко се оказа спрян от първия сняг в полето преди Волуяк. Паднали клони със сняг на жиците и локомотивът не може да мине. Та сега изобщо не знам кога ще дойде. #Cussing out

# 277
  • варненка от София
Честит първи сняг за София. Тук все още няма дъжд и е 11 градуса. Още ходим по къси ръкави вкъщи, но не ни трябва зима все още.

Нана, отиваш в пощата, купуваш си плик, в който мяташ гащеризона, пишеш адресите по образец, плащаш го като малък пакет и готово, а съответно мамата от Благоевград, ако е коректна, би трябвало да ти прати парите с пощенски запис, който отново се получава в пощата. Учудваш ме, че не си ползвала до сега пощите по това предназначение, но явно не ти се е налагало да пращаш неща, но винаги има първи път, успех!

# 278
  • гр.Добрич
Наскоро една приятелка пращаше така дрехи по Пощата и тъй като другото момиче ги искало до поискване, минали през Булпост. Там пък се оказало, че куриер ги носи по домовете и се разказвал напразно 100 пъти. А приятелката ми изрично казала че не иска куриери. Така че Нана добре се поинтересувай, че да не те пратят в трета глуха.

Честит ви сняг. При нас още е добре.
Албена влади, в понеделик заминаваме за Костенец. Какаво ли ще правим в този кучи студ?

# 279
  • София
Добро утро!

Марулка благодаря за инфото. Но имам допълнителен въпрос. Не мога да разчитам само, че отсрещната страна ще е коректна. Не би ли следвало първо да получа записа, а после да изпратя гащеризона?

Момичета, много ми е притеснено. Митко още го няма от работа. Трябваше да се прибере снощи, но имало някаква авария на контактната мрежа и стоеше да чака на някаква гара в полето преди Волуяк. Лошото е, че телефонът му или изключен или няма покритие и не мога да го чуя и ми е вече супер притеснено. Sad

# 280
  • гр.София
 Нана,отиваш в пощата и казваш,че го пращаш с наложен платеж-т.е. за да дадат пакета на жената,тя трябва веднага да даде парите.Но как точно става да ти обясни пощаджийката.Има една разписка от 2 части-единият отрязък е директно запис за теб,който ще получиш.Нещо такова.
 Е-е,ще си дойде суперМитко.Нали в рекламата летеше над влаковите релси Hug

# 281
Честит ви първи сняг!!! Снощи като видях по новините какво става в София.... ако беше по-студено сигурно щеше да натрупа. Ние пък си нямаме сняг, даже и дъждът спря и дано не вали отново.
Марулка, в този студ твоят аватар така ме стопля....
Мама Марго, къде живеете сега? Нали бяхте в Сф?
Ммилена, ние с кафето процедираме така: или му давам да си пийне или му давам друга чаша и си правим наздраве.
Elwing, честита дограма

Я ми кажете вашите деца с какви играчки си играят??? Аз издирвам играчката, която да му привлече вниманието поне за 5 мин. Имаме купища, но той сам не си играе. Забелязвам от известно време, че всяка втора дума ми е НЕ ТАМ. Само пипа печката, хладилника и др неща, които са опасни. Удрям му ръчичката, защото незнам по какъв друг начин да разбере, че там не е за него. Обаче това с пляскането намя никакъв ефект. Той се смее е пак отива там.

предложение за заглавие С ходещи крачета първи сняг Августинчето посреща но незнам Бубчето или Блу дали са на линия за нова тема

# 282
nana77, аз също съм пращала и е така: първо изпращаш, а после мамата ти пуска паричките. Peace Все пак и тя трябва да е сигурна в качеството на това, което получава.

bamboocha, ние сме на вълна колички - бута ги из къщата и бръмчи с уста. С други играчки рядко си играе.

Аз пък не съм забелязала. че вали сняг.... #Crazy

# 283
  • София
Тя новата тема е лесна работа,вие заглавие изберете.

# 284
Бубче, само толкова ли ще напишеш???
Как е Ина, твоята работа???

Общи условия

Активация на акаунт