Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 11 029
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте Laughing
 Да драсна и аз,че все не ми остава време Mr. Green
 Като гледам днес мъжете са на дневен ред Laughing,Нашият тати чисти,но и него трабва да го хване музата Winkа за гладенето,само при спешни случаи       негови дрехи Mr. Green Но аз съм доволна от помощта,както съм го научила,не мога да се оплаквам Whistling
  Нана,честито фото и много снимки да си правите Peace
Кайлинадявам се че с баба ти всичко ще е наред  bouquet
  Tony_M да ти е жив и здрав татито и лелята,и декември сладко бебче Heart Eyes
  bamboocha ох,такива разходки с цър-пър и аз много обичам
 Хайде до после,че ще ми изгори баницата Mr. Green
 Лек ден Hug

# 151
Здравейте и от мен. Simple Smile

ЧРД на Ивка-Пифка!  bouquet
Лека бременност на кумата на Vst_80 и на лелята на Жорко на Tony_M!

Kaili, дано баба ти се оправи! Praynig
Nana77, честит фотоапарат на Супер Митко!Ама много хубави снимки прави! LaughingНе знам от него ли е или от "манекена" на снимката...
Сега сериозно - снимката много ми хареса, някак емоцията е запечатана.
Аз си инсталирах Photoshop и съм решила сериозно да се занимая с него, знам че е трудно, ама аз съм инат. Mr. GreenИма ли някой на "ТИ" с него и желаещ да помага?  Simple Smile

Ние си имахме гости - брат ми и снаха ми, добре си изкарахме, ама така се уморих...Вики се престраши и се пусна да върви сама и сега няма спиране вече.Все отлагах, ама вече прощъпулник ще трябва да правим.
А за татковците - нашия помага, не мога да се оплача.Само иска малко повече напомняне. Wink

# 152
кой има РД newsm78

# 153
bamboocha, Ивка-Пифка, но тя скоро не се е появявала. Naughty Все пак ЧРД!

Като гледам как гласите мацките и аз се замечах за момиченце, нашият избор е сведен до: джинси, джинсов гащеризон, дънки, дънков гащеризон и анцуг. Mr. Green

Да се похваля: днес отидохме до детската кухня, за да взема храната на едно приятелче, което го няма в момента и така очаровах домакинката, че прескочи наколко молби и от утре сме официално записани. Laughing Само незнам какво й е детското на тази кухня като с татито определено решихме, че е по- вкусна отколкото моите манджи. Гого обаче не я пробва, защото беше проуморен докато се приберем, отказа да яде и заспа на стола: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176439&photo=26

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 19:20 от AndyB

# 154
  • по света
AndyB , и аз понякога установявам че някой от яденетата на Пресиана са много вкусни, а нямам идея как се правят . hahaha

# 155
Здравейте и от нас  Hug
Ние се прибрахме,изкарахме си добре,успях да се понаспя малко  Laughing,ходихме на кръчма,оставихме Даяна да я гледат нашите,а тя нямаше нищо против,изобщо не се е сетила за нас  Wink
Нана,честит ви фотоапарат  Laughing
Vst,леко бременеене на кумата ти  Peace
Кайли дано и баба ти да се оправи бързо  Peace
Гледам и мъжете коментирате  Grinning,ами моя като е на кеф готви,глади,чисти,няма нещо което да неможе да прави  Laughing,ама в последно време много рядко му идва музата  Mr. Green
Имам едно въпросче -чета тук из нета,че като дечицата станели на 1 годинка,било желателно да се водят на очен преглед,та въпроса ми е -някои от вас водили ли са детето си на такъв преглед ?  Rolling Eyes
Лека вечер ви пожелавам  Heart Eyes

# 156
AndyB а къде е тази детска кухня - на ъгъла на ул. П. Величков и ул. Комсомолец -ако не те заблуждавам с имента де, че хич не се ориентирам  Embarassed И аз доста се чудя дали да не запиша Лори на кухня, че направо се излагам още с тези пюрета, но си мислех, че ще ми е по-удобно на някоя частна с доставка по домовете, че  сега идва лошото време и как ще ходя с Лори да я взимам  newsm78

# 157
vst_80 , мисля че това са улиците newsm78 - всъщност е в самата ясла. А ти не си ли в тази част на квартала? newsm78
А пък аз като краен скептик относно кухнята, послушах съвета на една мама, която ми каза, че зимата това е единственият мотив, за да излезеш на разходка с бебчо. Wink

juliana, мъжът ми каза само: Толкова е вкусно...има дори и сол... hahaha

А защо ми се струва, че тези дни си пишем едни и същи мами... Crossing Arms

# 158
  • София
Добър вечер!

Цял ден нямах нет - "глобален" им бил проблемът на доставчиците #Cussing out

elia_gg аз отдавна казах, че отварям бакалския тефтер и пращам Супер Митко по заявки. Прави абсолютно всички без готвене и то не защото не може, а защото аз обожавам да готвя и не му давам. Обаче фритюрникът му е зачислен и за чистене и за употреба  Wink

Ember днес ще кача още снимки на "манекена", но трябва да намеря време да ги намаля на Фотошопа, защото таткото ги снима по 8 МВ всяка и няма качване hahaha

miss_74 понеже аз съм зле с очите - над 7 диоптра късогледство плюс бонус астигматизъм - когато през юли си правих новите очила попитах офталмолога кога да заведа Калоян на преглед. Той ми каза, че преди 2-годишна възраст няма реално как да ги прегледат освен за ясно изразено кривогледство, което разбира се е видимо. Така че спокойно. Има време за този преглед.

И тъй момичета последната новина в днешната обзорна емисия е, че имам вече дограмааааааа newsm44

Хайде по едно за Наздраве

Сега остава само Супер Митко да се спретне и да шпаклова с гипс, отгоре латексчето и да хуквам към магазина за едно Горение Wink

# 159
AndyB мерси   bouquet, ами да не ми е много далече тази ясла, но мен ме притеснява ако наистина времето се скапе много и вали напр. - самичка съм и няма на кой да оставя Лори или да помоля да ми вземе храната. Ох, незнам, кога ли ще я измъдря тази кухня... ThinkingТочно затова клоня и към частната - иначе не вярвам да има кой знае каква разлика в готвенето. А за разходките - имам една приятелка тук, която всеки ден ми дава зор, и в студ и в пек, ако не е тя ние сигурно няма да се измъкнем от леглото преди 13 ч.  Embarassed

nana77 честита ви дограма  Laughing, хайде сега да се похвалиш и с нововъведенията в кухнята  Peace

# 160
  • гр.София
 Привет!
 Благодаря на виночерпците днес,по различни поводи-ТониМ и Нана! Тони,много здраве на близките ти! Нана,по-натам-отзиви за дограмата да дадеш.Нека ви е топло и уютно!

Анди, тия дни ми четеш мислите,или аз-твоите.И по повод на живота на село, и за това,че сме едни и същи тия дни във форума.

Когато Пепи беше на годинка,задължително се минаваше и очен преглед-беше напълно излишно,той не можеше да каже,какво вижда.

Значи,моят мъж турчин newsm78. Напълно сме си разделили работата на мъжка и женска.Беше си варил яйца преди време,което направо ме изуми.Поне го научих да отсервира масата,че и това не правеше. Червена точка-редовно ми отпушва канала,без да мрънка по повод на косите ми,че се стелят по цялата къща.
 А  след ядене така ми благодарят,сякаш съм извършила невиждан подвиг като съм ги нахранила.
 И забавляват малката без нерви,суетене и викове,което аз много не го умея.

А Софийката е преяла със сладолед Wink и е на лекарства. Засега положението е овладяно.

# 161
  • София
Шефът връща данъци за децата на служители - Малко инфо за декларациите.

# 162
А Софийката е преяла със сладолед Wink и е на лекарства. Засега положението е овладяно.
Joy
Ох то не е смешно ,ама като си я представих една такава малка, да нагъва сладолед ......
Ти баткото тренираш ли го със диктовки и четене?

Мисля че докато Дани и Адрианска разпалваха страстите имахме повече посещаемост ,затова предлагам да пуснем стръв  Mr. Green
Сега и ако Елионка сипе по едно ....
Нана ха честито,ама много ви е хубав манекена за снимките,пу-пу! Hug

А пък аз като краен скептик относно кухнята, послушах съвета на една мама, която ми каза, че зимата това е единственият мотив, за да излезеш на разходка с бебчо. Wink

А защо ми се струва, че тези дни си пишем едни и същи мами... Crossing Arms
И аз така мисля и за кухнята и за мамите  Wink
Айла  то вярно че в МЕИ то повече се смята и чертае ,ама напиши нещо и за вас как сте колко сте порасли ,с какво се храните,какви номера правите,някоя снимка качи ,дет се вика забравихме ви  Crossing Arms

# 163
Сега видях снимките на Гогича и Наско,спокойно могът да изиграят ролята на някой елф в нова разширена версия на Властелина ,много са красиви  Flutter
vst80 аз от един месец се записвам на кухня  Embarassed ,не мога да стана преди 10:30ч,а записването е между 10 и 12ч и не мога да я хвана  Blush

# 164
 Здравейте отново Laughing
 Щом има почерпка веднага се намествам hahaha
Нана да ви е честита новата придобивка Peace скоро да почерпиш пак за нещо ново,то ви е тръгнало на покупки Laughing
MamaMargo   bouquet
 И при нас в кухнята готвят много хубаво Wink особено пилешката супичка е страхотна,но за мен не остава  Mr. Green иначе си похапвам ако не го изяде детето Embarassed И за това се чудех,че идва студ,но пък наистина ще е причина заради,която да изляза дори за малко,а Наско все ще има кой да го погледа Wink надявам се де Rolling Eyes
   Лека вечер,отивам да глътна едно от почерпката Joy

Общи условия

Активация на акаунт