Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 11 027
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Сега видях снимките на Гогича и Наско,спокойно могът да изиграят ролята на някой елф в нова разширена версия на Властелина ,много са красиви  Flutter

Peace - не съм гледала Властелина, но съм напълно съгласна, че тез младежи са страшно красиви  Peace

vst80 аз от един месец се записвам на кухня  Embarassed ,не мога да стана преди 10:30ч,а записването е между 10 и 12ч и не мога да я хвана  Blush

Joy Joy Joy - е, сега се чувствам малко по-добре - нямаме само ние проблем със ставането  Laughing Така както съм го подкарала може и да се реша да запиша Лори на кухня за първия й учебен ден  Mr. Green

А като казах ученичка се сетих за нашата ясленка Дари - Велмар не се включи днес да разкаже как е минало в яслата.

А Софийката е преяла със сладолед Wink и е на лекарства. Засега положението е овладяно.

blanc и аз си я представям каква е сладка Софийката с намацаната със сладолед устичка  Laughing Heart Eyes Дано положението си остане овладяно  Peace А преди няколко дни и брат ми даде на Лори малко от неговия сладолед и мойто мишле се нахвърли върху него все едно това е най-вкусното нещо на света  Crazy

# 166
Здравейте, момичета Hug В края на деня хващам последния влак да драсна два реда при вас и ....отивам да  спя, 4е ....скоро трябва да ставам Crazy( ЕЙ, не мога да се наспя тия дни Tired). НИе сме добре( в смисъл- здрави сме поне).Днес представянето на яслата не беше както о4аквах... Sad Оставих я сутринта и  отидох да пия кафе.Звъннах  след 2 часа и ...се оказа 4е ДАри  о4ти непрестанно пла4ела Shocked.Е- това не е моето дете.Сестрата (много мила  жена( ме посъветва да я оставя поне до обед и тогава ако искам да си я взема.(поне не  гледат да се отърват , както чувам 4е правят други #Cussing out, а търсят подход към детето).Аз уж се съгласих, но....като затворих телефона и ревнах.Представих си как ДАри си пла4е жално -жално, а аз се пръскам от притеснения , и в края на краищата не издържах и отидох да си я взема.ДОкараха ми я гушната в една лели4ка.И като се лепна за мен......абе- това не е моето дете.Тя по принцип  не дава да я държа и за миг, а сега ...Оказва се 4е не е ревала то4но, а е мрънкала.В4ера , а и през нощта беше доста неспокойна и подозирам никнене на нов зъб, та  се надявам това да е при4ината. Praynig.В същото това време  ги местега в друго помещение, защоот ненадейно дошли някакви майстори за дограмата......Та- добре 4е си я взех да й спестя тези "гимнастики".Ина4е е закусвала( въпреки 4е  беше яла вкъщи), ходила сред другите деца, ама , нали не  е особено на кеф, та не се е заигравала.И на гърненце си е седяла 4инно( та я похвалиха  Wink).Докато 4аках да я изведат от стаята, от другата група излязоха 2 де4ица- на възрастта на ДАри.И като ме видяха, и като  ревнаха "Ма-мааааа" ooooh!Лелее- щях да ревна с тях.
Ох, уж не съм такава , ама  нещо много ми идват емоциите.Знам 4е е за нейно добро, и 4е  ще се 4увства добре сред децата, игрите..абе нейната среда.Особено като идва зима, аз вкъщи няма какво особено да я правя- ще изперкаме и двете Crazy.НО - докато свикне ще ми е  така явно.А ина4е лелките не се и съмняват 4е ще се адаптира бързо и все я хвалят. Гушкат я , радват й се( става им любимка Wink), а и тя им се зака4а, което з амен озна4ава 4е ги приема...
Ох, улях се, ама....нали искахте да се разпиша Joy
Днес свеки си тръгна за пЛевен, а утре баща ми идва Crazy.Та- ако залипсвма, да знаете 4е тър4а по зада4и.Утре докато ДАри е на ясла се надявам да успея да измия прозорците в апартамента Grinning
Хайде, лека и спокойна нощ от мен. Отивам да си лягам ве4е, 4е трябва да ставаме утре за "училище"

# 167
velmar много  Hug за теб и нашата ясленка - нормално е все пак си има период на адаптация, ето Дари вече се усеща, че я оставяш там, за това се е лепнала за теб. Важното е да разбере,че винаги ще се връщаш. Ще го минете този период, ама май в повечето случаи е по-трудно за майката  Laughing

Ама вие нямате почивка - ту свеки, ту тати  Laughing май наистина си вече специалист по посрещане/изпращането  Joy

Днес май доста прекалих с включванията си, за което моля да ме извините Embarassed

# 168
  • София
 Heart Eyes за Дари! И папалата сладолед да е все така в овладяно положение! Hug  Wink

# 169
Честит рожден ден на Мишето на Мама Иги!!!
Да бъде здрав и послушен батко на Лъчко!!!

# 170
Здравейте мамита,
присъединявам се към пожеланията на бамбуча към нашата много обичана мама Иги, да си й живи и здрави и двете момченца и само да я радват!
Кайли, дано баба ти се оправи бързо, мила! Стискам палци Praynig
И Софийката да се възстанови бързо, бързо от сладоледояденето  Heart Eyes
Мамо Марго, много фина тая Еличка, каква е тази 4рка крачета, моят Начи е с 23ти номер вече.
Относно мъжете ни, моят ГЛАДИ неговите и нещата на бебчо, дори имаше скандали, че ги глада аз. Също така чисти, готви, мие чинии, но за всички тези хубави неща му остава все по-малко време...
Прощъпулника ще го правя вероятно в неделя, когато пристигат свекитата на гости, при нас е явно перманентно пълна къща, кога ли ще остана малко насаме с детето  Joy
Снимките в Октомври са суперски, и аз ще кача!Скоро!
Айде ЦУНКкккккк

# 171
  • София
Добро утро момичета!

За втори ден имам две деца и лудницата е пълна. От вчера сутрин гледам дъщерята на моя приятелка, защото заради стачката се оказа, че няма на кой да я остави. Та освен работата, балкона и Вожда на червенокожите си имам и една Вождка hahaha
Засега слуша, а и КАлоян се заиграва с нея, ноооооооо категорично си затвърдих становището, че на мен едно дете ми е напълно достатъчно. Особено в гарсониера. Mr. Green

Днес трябва да тичам до офиса на фирмата да доплатя дограмата, но за Виктория нямам столче и сега се чудя, ако ме спрат полицаи какво ще им обяснявам. Ама няма начин ще трябва да се свърши Wink

И не на последно място

Мамо Иги, честит ти празник! Да ти е жив и здрав Мишето!

# 172
Честит Рожден ден на Мишето на Мама Игиbouquet

БрЯх вашите мъже мнооого работни,а повечето и по 3 пъти на ден Го искат.... Rolling Eyes Бравооо. Моят е най-добър в това да ме разсмива ,е и ядосва... Mr. Green А като свърши някаква домашна работа казва "На  никой да не казвам" hahaha
Ох,Велмар,много драматично е  с тия ясли и градини.Дано Дари бързо свикне.
  Блан-какъв сладолед я черпихте София?  Party Дано вече е добре.
А Гого на Анди ми е супер най-любимият сладурко.Направо е невероятно невероятен.Идва ми да го мачкам и целувам,като му гледам снимки. Embarassed

# 173
  • София
Ето още снимки на Калоян. Най-накрая успях да ги намаля

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176439&view=1&photo=33

# 174
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИШЕ, ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И МНОООГО ДА СЛУШКАТЕ  С ЛЪЧКО МАМА

Цитат
БрЯх вашите мъже мнооого работни,а повечето и по 3 пъти на ден Го искат....
  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и аз стигнах до този извод - брееееееееей, не стига че августинчетата най-хубави, не стига че августинки са красавици....ми и августинците работливи и похотливи Simple Smile)))))
А ако правим класация "Моя в какво е най-добър" при мен със сигурност е да ме дразни и да мрънка (ама знам ли, може и малко аз да имам вина де).

# 175
Ето нещо много интересно,което много ме изненада  Shocked  Crazy  Mr. Green :

Зантее ли че кгоато чтеете нисапаното, вжано е пръвтаа и поледсанта бквуа от дмаута да бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки и все пак нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Твоа ивда да пкаоже че вскичтоо твоа вемре котео сте попрлеили в уилчище е нпразано, доасттънчо е блио да ви начуат да слгатае на мстяото им бутквие от наалчото и каря на вяска дмуа кяото пиеште. Приичнтаа е в нчиана по котйо виашят мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае кгаото нтио енда дмуа не е изиспана пвраинло.

# 176
Сега разгледах последните снимки.И да се поправя и Насето на Ели и Калоян на Нана са страхотни сладуранковци.Дори обърках Насето с Гого на една-2 снимки  Embarassed А новият апарат на Супер Митко прави  СУПЕР СНИМКИ. И се убедих,че наистина Супер Митко мнооого,ама мноого прилича на Супер Любо. Crazy

# 177
  • София
А новият апарат на Супер Митко прави  СУПЕР СНИМКИ. И се убедих,че наистина Супер Митко мнооого,ама мноого прилича на Супер Любо. Crazy

Joy Абе за толкоз пари то оставаше да не прави и Супер Митко ще го разжалвам само на Митко Mr. Green
Колкото до приликата - май ще взема да го предложа като двойник на Супер Любо. Поне да изкараме някой лев  Wink

# 178
  Tada  costumed034 Tada Честит Рожден Ден на Мишето!   Tada  costumed034 Tada
Да расте здрав, силен и умен батко!

bamboocha, браво миличка  Hug

mmilena, аз за приликата м/у Насето и Гого отдавна съм я забелязала...спокойно мога да си взема Гоги за зет по погрешка  smile3534

За гладенето моя мъж от години не знае какво е това нещо  Twisted Evil Хваща се да сготви само, ако няма нищо за ядене трябва обаче да му е дошла музата или да му стърже корема. И ако поръчам да изчисти го прави с това приключват домакинските му задължения, друго не прави  Crazy
Иначе аз гладя на Али абсолютно всичко и на нас де, ааа всъщност без нашите чаршафи и пликове, тях много ме мързи  Embarassed
velmar, дано сладурката днес е добре  Hug

Ей Бланк как е днес сладоледената бонбонка?

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 10:32 от val_stef

# 179
А новият апарат на Супер Митко прави  СУПЕР СНИМКИ. И се убедих,че наистина Супер Митко мнооого,ама мноого прилича на Супер Любо. Crazy

Joy Абе за толкоз пари то оставаше да не прави и Супер Митко ще го разжалвам само на Митко Mr. Green
Колкото до приликата - май ще взема да го предложа като двойник на Супер Любо. Поне да изкараме някой лев  Wink

хехехехе попиках се тука  smile3532

Общи условия

Активация на акаунт