Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 11 021
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Айде на поздравитееее и тук 
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=232104.0 Hug

# 181
Здравейте и от нас!
Ама много сте писали  Grinning.
Честит Рожден ден на Мишето! Да е жив и здрав и много щастлив с мама, тати и братчето си!   bouquet
Велмар, мила, напълно те разбирам, много е гаден периода на адаптиране към яслата и за майката. Излишно е да ти казвам, че 90% от децата плачат докато свикнат. Аз онзи ден сънувах, че съм пуснала Сашко на ясла и той милият много плачеше. Затова ще си го гледам още една година.
Миленка, вярно е това, което си постнала, за разбърканите букви. Прочетох го без проблем  Peace
Аз към моя мъж нямам забележки. Малко по-привързан е към компютъра, но поне в останалите неща ми помага. А, за разходките, винаги, когато си е вкъщи го карам да излиза с нас.
И при нас детската кухня е много вкусна, винаги дояждам яденето, ако Сашко не го изяде. А, зимата ще ги обличаме малко повече дечицата и така ще излизаме за храната. А, дори и да вали сняг, не е толкова страшно, те даже се радват  Laughing. Vst_80, частните кухни също готвят вкусно, но е тройно по-скъпо. Но, вие си знаете  Peace.
Днес ще е малко по-топличко от вчера, така че ние отпрашваме навън с пълна сила. Приятен ден на всички!

# 182
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МИШЕТО!Да расте здраво и послушно дете!  bigdance2

Mama Igi, честит ти рожденник!  bouquet
Mmilena, много интересно наистина, лесно се чете, въпреки че е грешно изписано. Thinking
Velmar, дано Дари свикне бързо! Hug
Nana77, честита дограма!Сега ще разгледам снимките на "манекена". Simple Smile
А за детската кухня - аз взимам от частна кухня и тук готвят много вкусно.Само че вече нищо не остава за мен, Вики "омита" всичко до дъно. Mr. Green
А за очния лекар и аз от доста време се терзая...и мислех да ви питам.То е ясно че толкова малки не могат да кажат какво виждат.Но мен ме притеснява това, че на Вики очетата са и малко събрани.Мислех че вече трябва да са се оправили? newsm78 Има ли някой по запознат.Ще взема да я заведа за мое успокоение.

# 183
Честит Рожден ден на Мишето! Да е жив и здрав и много палав!

Мами, благодаря ви за комплиментите за Гого, ама като гледам снимките на нашите бебчета, кое от кое по-хубаво! Laughing

Според мен храната и в частните кухни би трябвало да е същата, защото се готви по рецептурници, само незнам доколко се спазват всички хигиенни изисквания, защото още нямам пълно доверие на морала на българския бизнес. Peace
MamaMargo, пожелавам ти да си направите къщичка на мястото, на което искате да живеете. Heart Eyes
velmar, дано бързо да се адаптира Дари, защото сигурно е много тежко да я гледаш такава.
blanc, в такъв случай може да се редуваме - един ден ще пишеш ти, един аз, за да не се повтаряме. Wink

Ние след малко излизаме за кухнята и после отиваме при мама, че си е навехнала крака. Sad

# 184
  • София
Честит рожден ден на Мишето! Да е здрав, щастлив и много да радва мама, татко и Лъчко!   Heart Eyes и  Hug

Ммилена, много ме изкефи това,  Peace ще взема да си го копи и пейстна някъде  Laughing
После ще пиша, отиваме на слънце  Mr. Green

# 185
За очния преглед, нашият лекар каза, че на три годишна възраст се прави профилактичен. Преди това няма смисъл, така че живот и здраве, другият месец Боби като направи 3 год. ще ходиме и ще ви кажа какво сме правили  Peace.

# 186
  • София
Аз пък да питам за ортопед - нали трябва да идем като проходят. Някой минал ли е през такъв д-р?  newsm78
За очен знам от една мама на недоносено, че тях ги преглеждат до 6м - има си начин. Не съм питала педито обаче ние дали трябва да ходим.

# 187

Честит Рожден Ден Мишо!Да растеш все така сладко и добро дете!

Мамо Иги да ти е жив и здрав рожденика!

# 188
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАТКОТО НА ЛЪЧКО И ОТ НАС!
ДА Е МНОГО ЗДРАВ, УМЕН И ИГРИВ!

Ние отиваме да се срещнем са докторката за изследванията на Лори и ми е едно такова притеснено.... Rolling Eyes

До после!  Hug

# 189
Честит рожден ден Мише!Бъди много здрав и много послушен !Честит празник и на Мама Иги,имаш чудесни деца,пожелавам ти винаги да са до теб ,както ти си до тях!

Милото Дари,да трудна е адаптацията  Rolling EyesДано утрешния ден е по добър  Hug
vst_80 стискам палци за резултатите  Peace
Анди  Heart Eyes Как е майка ти ?Сериозно ли е?
Elwing не съм ходила и на двата ,но ще питам като се видя с докторката ни  Thinking
Ммилена да бях го виждала ,интересно ,но е факт ,прочетох всичко без проблем ,но и ние тук отдавна имаме тренинг иначе как ще прочетем Велмарчето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ember честити ходещи крачета на Вики!   bouquet
Nana77 честита ви дограма!Да,не е лесно да гледаш нечие дете защото не може да му се накараш като хората ,но когато са си твои и 1,и2 все тая  Laughing
val_stef и мен ме мързи да гладя чаршафите ,гладя ги само когато са влажни през зимата Blush
Tony_M ааа ,нещо не четете както трябва,тук се разделихме на една част с такива дето го искат ,ама много не помагат и друга дето помага ,ама много много не иска  Naughty

# 190
  • София
Nana77 честита ви дограма!Да,не е лесно да гледаш нечие дете защото не може да му се накараш като хората ,но когато са си твои и 1,и2 все тая  Laughing

В случая не е точно така. Карам си се без никакъв проблем. Просто не е за мен тази работа с двете деца. Знаех си го и преди, а сега просто си затвърдих мнението.  Naughty Особено в гарсониера.

# 191
Е като се преместите,може и да размислиш  Wink Много хубави са станали снимките  Peace
Аз чак сега видях че имало и други снимки преди тази на Коки в албума  Embarassed Много са сладки всичките ! Hug А Али и Вики са със страхотни сукманчета!А Христо как се е побрал в тази кукленска количка  Shocked,голям образ  JoyИ Дани и той как се е заклещил в кашона  hahaha
А Марти има същата четка като нашата и си я държи по същия начин ,много е хубав!
А пък Марти и майка и са много сериозни при слона ,надявам се да са в по добро настроение сега  HugА видяхте ли новите снимки на Ина,пак е във вихъра си! #Crazy Много е хубава в костюма с пеперудката,а когато видя Елица да яде нещо с такова настървение ще обърна масата  Mr. Green
Душе 23 ти номер си е ок за момче ,то ни е мадамите сме по финни  Flutter Сложи и ти някое фото да видим как е и наш Начко  Wink
Анди много голям аквариум имате,Гого не го ли преслушва ? Simple Smile

# 192
  • София

Ммилена да бях го виждала ,интересно ,но е факт ,прочетох всичко без проблем ,но и ние тук отдавна имаме тренинг иначе как ще прочетем Велмарчето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Това беше много сладко!  Hug Joy
Нана, забравих - честити ви дограми!  Peace Ние още чакаме нашите Close

# 193
  • гр.София

Това беше много сладко!  Hug Joy

Меко казано! Направо убийствено Peace!
Велмар,само не се променяй,че в това ти е чарът!

Много са ни хубави децата.За мен вече са в категорията-любими,всяко едно!

Ще ви разочаровам,но С. не е яла сладолед,ама е с ангина. В горещините баща й даваше да си ближе,уж разтопен,ама аз все  настръхвам,че аман от ангините на Пепи.
 Сега чакам да мине 3-дневния период, в който си е все с висока Т-независимо от лекарствата.
 Но се научихме вкъщи винаги да имаме голяма кутия със сладолед в камерата-за да не ме врънка Петър по улицата. Ядем и през зимата. Обичам Дарко.

Мама Марго,ти пък,така категорично раздели мъжете,дай им шанс за разнообразие.

Ембър,сигурно има начини да се хванат отрано проблеми с очите.

# 194
  • гр.София
 Мама Марго,отговарям ти-успявам да накарам Пепи да прочете нещо от лятната задължителна литература-ама е ужасен бързак,чете на крак,ходейки из къщи. чат-пат пишем и диктовки.

Анди,супер ти е предложението Grinning  А както Бубчето и Блу липсват,трябва да си кътаме много следващите 5 странички от темата и да пишем рядко,но качествено.

А,вече втори път Нана ми прави добро впечатление- споменава само гарсониерата като пречка за второто! kyllmg

Общи условия

Активация на акаунт