Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли родителите, които са родили в Тина Киркова, да купуват лигавник и ръкавици за бебето си?
Какво е "кърмаческа жълтеница" и какво трябва да се направи в такъв случай?
Какво да очаквам, ако бебето ми има ниска позиция на главата и изпитвам контракции преди определената дата за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли родителите, които са родили в Тина Киркова, да купуват лигавник и ръкавици за бебето си?
-
Какво е "кърмаческа жълтеница" и какво трябва да се направи в такъв случай?
-
Какво да очаквам, ако бебето ми има ниска позиция на главата и изпитвам контракции преди определената дата за раждане?
-
Какво представлява преваряването на кърмата и дали е необходимо?
-
Какво да очаквам при неболезнени контракции?
) Честито кантарче, много хубава придобивка!!!

Ама от друга страна и Мартин на тази възраст някъде сам махна нощното хранене и го будих няколко пъти, после се отказах, пък си наддаваше човека ... 
Утре ще ти звънна 

- от хормоните! 
- ходя по 5-7км. а после качвам и стълбите до 10-тия етаж!
И сега вече знам , че ако нещо усетя затишие откъм движения , пускам снимчиците и всичко се оправя! 

: Като сменяте памперсите миете ли дупенцата на бебетата ? Дори и нощем ли??? 

. Лошото в цялата работа е че преди час изпратих пак мъжа ми командировка и не му казах че имам болки за да не се притеснява( поне довечера ще се върне, може и да устискаме 

Аз оставам сама с две деца, едната баба не е е в София, другата е в чужбина ... помощта отпада (е тоя път бих приела на драго сърце