Тралалала ли, Октомврийски бебе-дъжд, нека да вали

• 17 653
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте и от нас
4естито на вси4ки мами да се възстановяват бързо а беб4етата да папкат и слушкат
ние все оЩе сме на съЩия режим, су4им по малко (просто нямам много кърма, доки казва 4е е следствие от секциото) и се дохранваме, хубавото оба4е е 4е си е свикнал да су4е и колкото и малко да имам си го търси
завиждам на тези които имат кърма (искрено разбира се)
преди два дни и ние се будехме на всеки 4ас гладни а то от какво било, не знаех за тази криза на растежа или там как се казваше
ходим всеки ден на разходка (изклу4ваме в4ера 4е имахме проливни дъждове и супер наводнения добре 4е съм на 5 етаж и до нас водата не стигна) инъ4е времето е супер 25/30 градуса
на о4акваЩите мам4ета своите съкровиЩа търпение скоро Ще ги гушкате и Ще видите 4е няма по хубаво неЩо от това

# 91
Здравейте мамчета,

аз се завърнах, след като известно време нямах желание нито да чета, нито да пиша. Следродилната депресия вече отмина и съм си старата лигла, както преди.

Моето секцио прдължи 1 час, мъжът ми беше до мен, много ме беше страх преди операцията, много ме боля след нея, но с течение на времето всичко се забравя. Мен не са ме шили, а ме бяха закрепили с телбод- имах 14 "пирсинга", които ми извадиха в деня на изписването. Много съм благодарна на моя доктор, който без да ме пита и без да сме се уговаряли предварително, спонтанно реши да ми оперира миомата. Чак след операцията ми каза и ми я показа- беше голямa колкото топче за тенис на маса, бяла. Добрата новина е, че я изследваха и се оказа доброкачествена, лошата е, че имам още няколко миоми, които според доктора са с големина на бобово зърно и не било нужно да се оперират newsm78
Държаха ни 6 дни в болницата, на 10 ден след раждането си влязох в дънките, които носех преди да забременя, много бързо влязох във форма и това ми повиши значително смачканото самочувствие. Коремът ми вече е плосък, само дето кожата е още отпусната, вместо пъп имам една голяма дупка и линия Негра още си стои.

Лени е много послушна през деня, нощем има колики от време на време, даваме и чай от копър (това ми го препоръча акушерката) и нощем вече не писка, а спи и се буди 2 пъти да яде. Имах миналата седмица повече кърма, прекръстих се на Милка даже, но тези дни ми прави впечатление, че пак започна да намалява. На малката и стига, но не изцеждам по 120 мл като преди няколко дни.

На Лени пъпът и днес падна, по-точно и беше изтръгнат от акушерката. Тъкмо се чудех какво ще го правя, защото не вярвам на тия деветини с хвърлянето на пъпа някъде си и акушерката реши проблема вместо мен- докато се усетя, тя го метна в коша. Да видим сега каква ще стане като порастне- докторица или санитарка /чистачка в болницата  hahaha

# 92
Уххх, Меги, блазе ти за кротката дъщеря (пу пу да не ти е уроки)
Ние ако не спим (което се случва през половината ден/нощ) трябва да сме на ръце, прикачени за мама или татко. Сам в леглото и дума не дава да се издума  ooooh!

Аз все още се нервя с кърменето, вчера беше супер, нови позички удобни си измислих, но последните два пъти пак е някакъв кошмар. Не си отваря устата достатъчно голяма за да засуче и пак ми разранява зърната, да не говорим, че докато захапе и вечно маха с онези ти ми ръце и ги бута в устата... за пръв път откакто се роди започнах да му се ядосвам...
Иска да суче постоянно, и после го плюе. Коликите минаха, сега просто ревем за кеф  Tired

# 93
Здравейте мамчета !!!
Пиша само набързо да се отчета , че сме си у дома и при нас всичко е наред. Едва се добрах до компютъра от моите хора . Отивам да ви чета, да си оправя профила и да кача малко снимки. После ще ви опиша как мина при мен раждането.
Мерси на всички за страхотните пожелания  newsm51
.

# 94
Честито на всички мами и техните бебоци Simple Smile
и аз вече си имам  момченце , казва се Станислав , тегло 3100,ръст 51 см, роди се на 9.10 нормално раждане , сега отивам да си оправям и аз профила:)и да ви чета доколкото мога

# 95
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ВАЛЕНТИНА.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ СТАНИСЛАВ И МНОГО ДА ПАПКА И ДА РАСТЕ ГОЛЯМ И ПОСЛУШЕН.

# 96
Здравейте, на 3.10 родих дъщеря си Габриела 3кг 50 см.
Поздрави   bouquet

# 97
ЧЕСТИТО НА МАМА ВАЛЕНТИНА!!!
Да ти е жив и здрав бебе Станислав!!!

ЧЕСТИТО И НА МАМА ЦВЕТИ МАЛКАТА ГАБРИЕЛА!!!

# 98
  • София
Честито на мама Цвети !
Честит син и на мама Валентина!
Да са ви живи и здрави дечицата и много радост да ви носят!

Момичета,знам че тапата е слузообразна ,премесена с кръв,но колко е като количество?

# 99
Чесито на новите майчета Hug
И аз влизам само да поздравя Praynig Когато имам повече време ще пиша и за моето раждане. Макар, че беше трето и всички ме убеждаваха, че ще мине най-лесно, изобщо не стана така. По-кошмарно не съм си го представяла. Не го пожелавам на никой. Слава богу всичко завърши благополучно. Целувки на всички  bouquet

# 100
  • София
Момичета да ви питам тези които родихте в Тина Киркова,там ли ви направиха прическата отдолу или вие в къщи ? Embarassed newsm78 .Аз се поизбръснах ,но според мен не идеално Blush ,незнам като дойде момента дали ,ще успея и в какво точно състояние ще съм.Ох малко такъв въпрос.....

# 101
Честито на новите майчета да са им живи и здрави рожбите  bouquet
 Нелкин, и аз съм така обаче съм спец в това и го правя доста често така че каквото му дойде,дори и в болницата да те обръснат много важно, може и по добре от нас да го направят.Не го мисли толкова! Мен като ме оперираха преди години от киста ме обръснаха в болницата макар че бях го направила доста добре, дори и корема ми обръснаха, та сега се чудя как да си направя кола маска на корема или е опасно, защото косъмчетата доста са поникнали newsm78

# 102
  • София
tsvetentse  внимавай да не си предизвикаш контракции с кола маската.На мен акушерката от кансултацията ми каза отдолу , да се почистя с депилатоар  ,но мен малко ме притеснява това,да не ми стане някое възпаление newsm78 и не посмях ,затова ще действам май с бръснача ,колкото мога Naughty ако искат после да ме "харесат".Ама все пак някой минал по този път ако може да сподели Simple Smile

# 103
И мен ме е страх затова нищо не съм направила до сега.
Моята кума е козметичка, и казва че прави редовно кола маски на бременни , и то всичко им маха от - до. Ама мен хем ме боли и неискам да напавя някоя беля, затова може би ще е по добре да изчакам.
Да ви кажа, мен много ми се схващат ръцете и ми изтръпват особенно през ноща, една постоянна болка имам над бъбреците, освен че кръста ме боли и болезнените контракции които ги имам се обзаведох и с това сега newsm78

# 104
Здравейте момичета! Вече сме си в къщи със дребич и се чувстваме чудесно!
На кратко за моето раждане да ви разкажа!
На 10 сутринта след записи на тоновете които бяха чудесни и стана ясно че бебчо си му е добре вътре се взе решение че към 16.00 същата вечер да постъпя за предизвикване на родов процес.
В уговореното време се явих в болницата и след оформяне на документи клизми преглед за разкритие което се оказа 4 см.и т.н се отправих към предродилна зала отново за запис на тонове.Пропуснах да кажа че към 17.00 трябваше да изпия първата четвъртинка от хапчето ама понеже ме вързаха към апарата и аз реших че като приключим със записа - тогава ще я пия! И лягам си аз и си разсъждавам как ли ще протече и започвам да засичам регулярни контракций на 2 минути но безболезнени а само силно пристягащи!
И така 45 мин та до 17.45 казах им на акушерките че май имам контракций и те ми казаха че даже са много долри контракцийте!Изпих си хапчето и точно за 10 минути вече към 18.00 същите контракций вече бяха пак на 2 минути ама доста болезнени!След около половин час към 18.30 последва отново преглед за разкритие и се установи че вече е 6 см. естественно понеже бях решила че ще искам упойка си поисках ама ми казаха че май нямам вече време за нея.......
Станах да се разхождам по коридорите и след броени крачки и нова контракция се пукна мехура и водата ми изтече в джапанките - пързаляйки се се примъкнах към леглото и след ново туширане се оказах със 8 към 9 см. разкритие!!! Всичко протече страшно бързо както за мен така и за всички около мен!И така след броени минути усещам страшни напъни и след ново туширане се оказа пълно разкритието ми! Едвам ме заведоха до магарето - направо го ръсех по пътя....и след 3-4 сериозни напъна Алекс изхвърча! Естественно от моето мощно напъване което ми идваше от само себе си ми се цепна перинеума ама нищо не усетих! просто не успях да подтисна голямото желание да напъвам! Много съм щастлива у доволна! не съм си и мечтала за такова раждане! Ее сега и аз като Меги не мога да си седна на дупето ама това да ми е проблема!
пускам ви снимчици на дребчо!А аз отивам да си хапна щото съм зверски гладна!От вчера слезе и кърмата и гърдите ми пращат здраво - малкия си хапва и си спинка спокоен поне 3 часа!Е дано си остане спокоен и не е само в началото така! целувам ви и утре ще ви чета защото ще припадна от глад!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=182117

Общи условия

Активация на акаунт