как отслабнах с 10кг за 10 дни.....

• 140 916
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
А може ли да се заместват само закуската и обяда а вечер да си ядеш, ще има ли ефект? И за колко време стигат 500мл? newsm78

# 46
Kamyst по колко пъти на ден се пие и какво количество на всяко пиене?

# 47
и още един въпрос,разрешено ли е да се пие кафе през тези 10 дена?

# 48
Ако прочетете в сайта е обяснено много подробно.Аз пиех кафе всяка сутрин и това не ми е било проблем.Ако се избере по-лека програма може да се заместят само някои от храненията,но ефектът няма да е същия:)

# 49
а не ти ли е прилошавало от глад? това са си 10 дена...питам,защото днес ми го доставиха въпросното сиропче и мисля от утре да го започна,но аз работя и незнам дали ще успея да издържа

# 50
Ами аз дори един път не почувствах глад през тези 10 дни,нито са ми къркорели червата, нито ми е било лошо.Просто с 3-4 чаши дневно се чувсвах сита и не мислех за храна.

# 51
а спортувала ли си през тези 10 дена?

# 52
Моля те, покажи снимки преди и след! Hug

newsm51

# 53
а не ти ли е прилошавало от глад? това са си 10 дена...питам,защото днес ми го доставиха въпросното сиропче и мисля от утре да го започна,но аз работя и незнам дали ще успея да издържа

Хайде , почвай да го пиеш и да споделиш после резултатите. Hug

# 54
а спортувала ли си през тези 10 дена?
Flutter

# 55
 10 кг за 10 дни браво  Wink сериозно се замислям дали да не си го поръчам и аз Shocked да смъкна 10 кила ще бъде сбъдната мечта за мен Praynig  Laughing

# 56
  • Varna
А едно шише от 500мл,стига ли за 10 дена?Защото в сайта видях,че трябват към 1л-1,5л от сиропа ConfusedТи с колко сироп,успя да постигнеш този резултат?

# 57
  • София
10кг за 10 дни Crazy......не е ли прекалено драстично? newsm78 Това си е истински шок за организма....
Да не ти се "отблагодари" после с "йо-йо"? Thinking

# 58
  • в резерват
Ако можеш да споделиш как върви задържането на свалените килограми и как се чувстваш в момента?

# 59
За сега свалените кг са си толокова,колкото в началото-няма йо-йо ефект.В мометнта се чувствам добре и определено смятам са започна още една 10дневка.Дано и този път резултата толкова добър.

Общи условия

Активация на акаунт