как отслабнах с 10кг за 10 дни.....

• 140 909
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • Universe
Здравейте, момичета Laughing

bouquetУспешен и слабителен ден!

Клонке, отговарям ти: сиропът е същият, а множественото число е ,защото за 10 дни трябват поне 2 бутилки.
Книжката се казва "Усещане за подмладяване" , д-р К.А.Бейер- 2 лв, обаче като погледнах сайта -
http://www.madalbalbg.com/cgi-bin/s.cgi - всичко го има там. Явно е предназначена за хора, които нямат или не ползват нет.

И сега малко мотивация Peace Peace Peace:

7-те принципа на усещане за подмладяване

1.  Бъдете ентусиазирани
. Припомняйте си всички причини, които са ви накарали да започнете Програмата. Направете си списък. Помнете – вие сами сте направили този избор и ползата ще извлечете именно вие.

2.  Бъдете силни. Следвайте стриктно изискванията на Програмата. Въздържайте се от друга храна и напитки освен подмладяващата напитка, слабителните чайове и водата. В редки случаи е допустимо диетата да се разнообрази с билков чай или сок от цитрусови плодове, но е добре тя да се спазва възможно най-стриктно.

3. Бъдете практични. Редовното изпразване на червата е от изключителна важност. Приемайте достатъчно количество вода като добавка към подмладяващата напитка. Това ще помогне до голяма степен изчистващия процес. Използвайте също така слабителен чай и неконцентрирани билкови чайове.

4. Бъдете мъдри. Останете физически и умствено активни. Продължете със спортните си занимания (но по-внимателно!), отдайте се на любимото си хоби, изследвайте нови хоризонти, запазете радостта си от живота.

5. Бъдете търпеливи. Постоянствайте и помнете, че след 10 дни всичко ще приключи. Устоявайте на изкушението на обикновената храна и се придържайте към Програмата. Заслужава си!

6. Бъдете внимателни. Осигурете си плавен преход към нормалния режим на хранене, като внимателно следвате инструкциите ни за приключване на Програмата.

7. Бъдете щастливи. Запазете радостта си през цялото време. Нека приятелите, които ви обкръжават, я почувстват. Щастието ви ще направи света около вас по-красив.

b_u_b_i - за инфо - днес ми е 4 ден и съм минус 2,5 кг, никакво чувство на глад, но пак отбелязвам - аз в момента и не пуша /5 ден/ и организмът ми явно се съпротивлява.

Хайде, някой да направи нова тема - от мен заглавието - МАДАЛ БАЛ ПИЙНИ И НА ОГЛЕДАЛОТО СЕ УСМИХНИ   #Crazy
 Ако има нещо - може и на лични, така или иначе май сме малко за диетата - Thinking Обаче И САМ ВОЙНЪТ Е ВОИН Joy Joy Joy

# 601
аз едва в4ера се разрових за диети и ве4е реших 4е ще си поръ4вам.само да ви питам 2 шишенца ще ми стигнат ли или направо да си поръ4вм 3,аз също пуша и  ...дано успея.благодаря моми4ета.

# 602
  • Universe
аз едва в4ера се разрових за диети и ве4е реших 4е ще си поръ4вам.само да ви питам 2 шишенца ще ми стигнат ли или направо да си поръ4вм 3,аз също пуша и  ...дано успея.благодаря моми4ета.

Привет,magnoliq! По мое мнение две бутилки май стигат - аз още не съм изпила половината на първото, а съм 4-ти ден. Но всеки организъм е различен. Пък и виждам, че и авторката на темата - kamy_st - също е употребила две.

Hug Успехи!

# 603
  • Пловдив
Виждам че се задава нова вълна на "зарибяване" към този сироп...  Mr. Green

# 604
Явно темата се раздвижи отново,това е много добре.Успех на всички започнали,аз съм на линия за въпроси.

# 605
 {Пък и виждам, че и авторката на темата - kamy_st - също е употребила две.}

Не съм употребила 2,изпих едно за 10 дни и мислех да повтарям диетата още веднъж ,но не съм го пила.

# 606
Започвам и аз  Embarassedстискайте палци. Но мисля да пия и малко плодов сок?

# 607
Мога ли да попитам,колко струва това чудо???Има ли някой друг ,който да е свалил толкова килограми???Пишете ми на лични.

# 608
ако не ядеш 10 дни нищо и не го пиеш този сироп пак ще свалиш 10 кг. Имам много голям опит с такива зарибявания, и Ви казвам всичко е в главата!

# 609
ако не ядеш 10 дни нищо и не го пиеш този сироп пак ще свалиш 10 кг. Имам много голям опит с такива зарибявания, и Ви казвам всичко е в главата!
аха.
Добре, че ни светна Wink

# 610
  • Universe

Naughty В главата, в краката - има ли значение newsm78 - важен е резултатът Peace.

Аз съм 8-ми ден на Мадал бал. Резултат: от 66,5кг - 62 /минус 4,5 кг/. Чувствам се изключително бодра и тонизирана. Никакво чувство на глад или прималяване / а, повярвайте ми, имам доста опит с драстични гладувания  ooooh!/.

Пък и това е форум за споделяне на опит, не е задължително да го прилагаш Wink. Четеш  #Crazy, осмисляш   Thinking  и вземаш решение сам  Laughing

# 611
май и аз ще го поръчам Simple Smile

# 612
Не пускам постове тук, просто защото не съм взела още сиропа. Но пък чета редовно. И така, четейки, усетих умотворни напъни и рукотворни сърбежи, да пусна малко инфо за "моя" сироп. Като да не хвърля пари на вятъра, си взех Ел-карнитин +гуарана (пак сироп) с цена 25 лв. Баси - втори ден не съм огладняла....
Като свърша гуараната с карнитин (щото след 14-20 дни престава да действа отслабващо), поръчвам вече тукашния сироп. Няма мърдане. Закучили са се 5,5 кг и не щат да се разкарат от мене.
До тогава пак ще ви чета, слабеейки, после ще се включа, щото и цигарите съм наумила да отказвам- та предстои да се "очиствам".
След 5-те кг трябва да свалям около 20 години. Разчитам на сиропа за последното.

# 613
  • София
Мацо, пусни снимка и инфо за "твоя" сироп.
Аз съм масов потребител.
Не консумирам, но купувам всичко, в което видя накакъв смисъл.

Това твое чудо, съвсем ясно ще ми светне очите, щото е пъкано със стимуланти - кофеин, карнитин....

# 614
Не пускам постове тук, просто защото не съм взела още сиропа. Но пък чета редовно. И така, четейки, усетих умотворни напъни и рукотворни сърбежи, да пусна малко инфо за "моя" сироп. Като да не хвърля пари на вятъра, си взех Ел-карнитин +гуарана (пак сироп) с цена 25 лв. Баси - втори ден не съм огладняла....
Като свърша гуараната с карнитин (щото след 14-20 дни престава да действа отслабващо), поръчвам вече тукашния сироп. Няма мърдане. Закучили са се 5,5 кг и не щат да се разкарат от мене.
До тогава пак ще ви чета, слабеейки, после ще се включа, щото и цигарите съм наумила да отказвам- та предстои да се "очиствам".
След 5-те кг трябва да свалям около 20 години. Разчитам на сиропа за последното.
Я верно кажи къв е "твоя сироп".
Искам и аз такъв, пък Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт