Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 428
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден ,
Ани!
Бъди здрава , щастлива и обичана !
Домът ти да е пълен с детски смях,
 топлина и любов !

Моята щерка е на 20.01 smile3534

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 13:51 от VIVKA

# 106
Честит Рожден Ден, Ани!Бъди здрава, много щастлива и усмихната мама!

Вили, днес е вашият ДЕН.Направете го незабравим, изпълнен с хубави емоции Heart EyesСъс сигурност ще си прекрасна булка  bouquetЩе чакаме снимки Grinning

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 14:55 от *Daisy*

# 107
Аничка,да си жива и здрава!Живот изпълнен с любов и красота ти пожелавам от сърце!

# 108
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНИ! МНОГО УСМИВКИ, ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!!!

А на Вили, приказната булка, (сигурна съм, че е така) много прекрасни и романтични моменти, взаимно разбирателство и радост с малката принцеса!!!

# 109
Привет!Моята Поли е станала голяма палавница.В стремежа си да ми помага често усложнява ситуацията JoyКакто някой беше писал по-горе, броя до 10, поемам дълбоко въздух и така.
А каква чистница е само....взима една влажна кърпичка и започва да чисти влакчето в парка, пейките, катерушките...В къщи пък измита с четка пода, слага отпадъците в лопатката и ги изхвърля в кофата за боклук(където й забранявам да пипа).А след хранене задължително казва:"мий" и се отправя към мивката LaughingТрябва да търсим зет-чистник, че да се разбират Joy

mishlentze, надявам се диагнозата да не се потвърди PraynigЗа някои бактерии знам, че е нормално да "живеят" в носната кухина и лечение не е необходимо.Хубаво е, че се допитваш до няколко специалиста Peace

niunia, дали това с истеричните викове и изнервянето не е някакъв период?Или от зъбките, незнам...А Мими кога се събужда сутрин?(щом заспива в 1 часа)

ludmiliana , когато Паолина беше с вирус с повръщане, разстройство и Т, не съм спирала да я кърмя.Дори беше изцяло на кърма, т.к. отказваше вода.Не виждам смисъл да даваш Хумана.Скоро да оздравява Мъри и пак да лудува Hug

# 110
Благодаря ви, момичета, супер сте! Hug
Ей, голям съм шемет - тя на Вивка дъщеря й не била рожденичка днес! Embarassed
При Вили галимацията дали започна? Party Отивам да тропна едно хорце в тяхна чест! Mr. Green
Лелеее, Максим е непоносим днес! ooooh! Не знае ли туй дете, че днес не трябва да врещи на ухото на майка си? Laughing

# 111
Вили весело изкарване на този незабравим ден.Живейте в разбирателство и мноооооого любов.

Ани желая ти много здраве ,щастие и любов и догодина едно момиченце ,че с толова мъже не те виждам Whistling Hug.

Patenceto ми какво да ти кажа,мобилизирах се и за една седмица свикнах Laughing.Беше ми най-тежко,когато бяхме с Дарис два пъти в болницата,но това вече е минало.Да ти кажа,даже си починах от мъж ми Embarassedколкото и грозно да звучи,но той е пълен с претенций и изненади.И ти ще свикнеш,няма къде да ходиш Peace още повече,не си и сама в Бг.Успех Hug.

# 112
Ани, честит рожден дн!!! Мнооого усмивки и здраве ти желая, останолото да си го напазаруваш (и без това имаш опит в търговията с Китай)  :35:

Лисана, то аз съм свикнала със командировките, даже като се задържи в София повече от седмица и го гоня, че и на мен почва да ми пречи  Embarassed, но все пак досега не е бил два месеца постоянно, а пък ако се задържи повече ще взема да ти дойда на гости, а  hahaha

Дейзи, Калоян още като тръгнем дасе прибираме и почва да се пазари "Няма миеме ръцете"  ooooh! Жалко ама ако не го превъзпитам май няма да се вредим за зет  Mr. Green

Анту, той Максим знае, че това е твоят ден и гледа да го направи незабравим  Hug Mr. Green Дано бързо му мине периода на мрънкане  Praynig

Вили, как беше? Сигурно няма да можеш да ни разкажеш много докато не си изгледаш касетата от сватбата.  hahaha Аз поне бях така - уж бях там, а после се оказа, че доста от нещата не ги помня  Crazy #Crazy

Калоян в петък като го взехме от ясла и казаха, че бил с температура. Откакто е вкъщи не е вдигал, но кашля от време на време. Водихме го на доки - няма нищо само му е леко червено гърлото. Гледам обаче, че долните кучешки са почти избили. Дано да е от тях. засега сме на вит. Ц и Стодал. Иначе пък яде като разпран, от 16.00 часа досега буквално не е спрял  Shocked

Лека ношка както казва Коко  Wink

# 113
И ние с брат ми сме рожденници именно днес  Whistling Sunglasses Остаряваме бавно , неусетно почти... Grinning
Виличка разказвай - похвали се колко готин и незабравим за вас е бил днешният ден !
Ако не си много уморена ...  Hug

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 23:01 от mimito-dobri4koto

# 114
Честит Рожден Ден,mimito-dobri4koto!Пожелавам ти много здраве и сбъднати мечти! bouquet
Вие близнаци ли сте с братчето или просто съвпадение на датите? newsm78

# 115
  • Варна
Много празници днес! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМИТО!

# 116
Честит Рожден Ден,mimito-dobri4koto!Пожелавам ти много здраве и сбъднати мечти! bouquet
Вие близнаци ли сте с братчето или просто съвпадение на датите? newsm78

Не , просто след 4 години уцелил същата дата  Joy

Мерси за хубавите пожелания ! Hug
Мерси за честитката и на sea woman

# 117
Ох, Мимито, не съм видяла, че и ти си била рожденичка вчера! ooooh!
БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА И ВИНАГИ ЖЕЛАНА!  Hug   bouquet Честит рожден ден и на брат ти, сигурно е много хубаво да празнуваш рожден ден с братче или сестриче!   bouquet
Как ли е минала сватбата вчера? Днес Вили4ка сигурно цял ден ще релаксира и късно ще разберем новините.
Лисанке, много искам и аз едно момиченце, ама айде да не е догодина точно, че ще вземат да ме побъркат тия дечурлига! Mr. Green Вчера Стефан какви шамари щеше да яде, как му се размина не знам... Приготвяхме с Мирослав вечерята, че стана време гостите да идват, а Максим в кошницата си зад гърба ни. Стефан пък се разхождаше из стаите. По едно време Стефан поиска вода ("опааа, опааа") и аз му дадох едно шише с изворна вода, от което само той си пие. Продължих си работата и в един момент чувам странен звук, като душене. Обръщам се и виждам, че Максим се дави, а очите му едни облещени... Shocked Веднага го вдигнах и обърнах по корем, та почна да диша. Оказа се, че брат му решил да го пои с вода и му наливал в гърлото от шишето направо! ooooh! Направо щях да му хвърля един як бой, как се спрях, не знам. Той разбра, че е направил беля де, после гледаше доста виновно. Обаче беше олял брат си от главата до петите с вода, всичко това в рамките на секунди просто. Добре, че не стана нещо по-лошо, можеше да ни няма в стаята иил нещо такова, ама хайде да не го мисля сега.
Още веднъж благодаря ви на всички за пожеланията. Сега ви оставям, хубав ден на всички, дано да спират всички дъждове/снегове и да се покаже малко слънце! Wink

# 118
  • София
Честити рождени дни, Ани и Мимито!
На патерици, но от сърце ви желая всичко най-най-най хубаво!

Вили, честито, чакаме репортаж!

Ани, не знам с тез две момчета как не си заприличала на скумрия, май е въпрос на ген, но как мъжа ти да стане вегетарианец, мога да ти кажа - филма се казва Earthlings (2003), май го изтегли от Колибката. Не е за бременни и хора със слаби сърца, това са най-големите гадости, които съм чувала(щото нямам смелостта да го гледам). Не го препоръчвам на никой да го гледа, ужасен е, одрани живи животни т.н..

Мъри вече е по- добре, но все още му е рядко акото. Ака вече само по 1-2 пъти, но или каша, или рядко. Иначе нищо друго му няма (само по някое прозрачно сополче се прокрадне). Кучешките зъби са му набъбнали и побелели, та се съмнявам, че и те имат пръст в тая работа. Затова не съм спирала да кърма и не давам хумана, той не е обезводнен.

niunia, и аз не вярвам на врачки и не не мога да ти помогна, но пробва ли да й измиеш очите с вода, преляна през брава и през метла. Една колежка ми е разказвала как внучето й след един разговор с една жена докато се приберат у тях и то вдигнало температура и се окумило. Измила му очите с такава  вода и то се оправило като с магическа пръчка. Лично на мен не ми се е случвало и не съм го правила, де!

Айде, приятен ден на всички!

Леле, Ани, ужас! Той не е знаел, че прави беля, Стефанакито, добре, че всичко е наред!

# 119
Анту Добре че сте били наблиизо , че не е станала беля  Hug Господ да ги пази  , ние колкото и да внимаваме , само две очи имаме  Shocked То детето е решило че и братчето му да е жадно , и му дало да си пийне милото .. Hug
 Благодаря ви много за хубавите пожелания Аз всъщност се казвам Светла  (но потреб. име беше заето - като се регисрирвах) Мимито е това малкото къдравото човече  Joy дето много е послушно Outta Joint  Whistling (е , поне през по-голямата част от времето) Затова й  измъдрих този прякор (mimito-dobri4koto) Wink
Виличка разправяй как беше , че сме нетърпеливи ,снимки искаме да видим
Тези цветя за са тебе специално !ДА СИ КРАСИВА , ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА ВСЕКИДНЕВНО !

Ама изобщо къде се губите днес всички ? Уж навън вали... Днес даже Мимито не е излизала на разходка - това не се е случвало може би от зимата насам...всеки ден сме навън , ама днес вали дъжд почти през целия ден. Сигурно само в Бургас е така Tired А в София чух по новините , че сняг валяло... newsm78  Тая лентичка с Мимито май ще трябва да я сменям , че с това слънце и море вече не й е сезон... А си ми харесва Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 23:22 от mimito-dobri4koto

Общи условия

Активация на акаунт