Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 446
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Ей вярно никого няма  newsm78

mimito-dobri4koto, честит рожден ден и от мен (по-добре късно отколкото никога). Пожелавам ти здраве и късмет и нека "малкото къдраво човече" си бъде все mimito-dobri4koto  Joy

Вили, явно купона е як щом още те няма  Sunglasses Mr. Green

Анту, много се забавлявах с историйката с вода, ама на теб сигурно не ти е било смешно  ooooh! Как мина твоето парти?

ludmilana, надявам се вече Мъри да е съвсем добре  Praynig

При нас ситуацията е повтаряща се от по-миналата седмица - дядото дойде и Калоян пак не е на градина  ooooh! Tired Кашля (не много), почти няма сополи, а нощес пак вдигна температура. Долните кучешки избиват и много се надявам да е от тях и да не се наложи пак АБ. Praynig

Ще се отдам малко на работа, а всички дето не сме ги виждали да вземат да се отчетат (или може би стачкуват)  hahaha Joy

# 121
Здравейте, милички!

Благодаря на всички за хубавите пожелания - трогнахте ме!

Сватбата беше на много хубава, всичко мина много добре  Mr. Green В ритуалната зала Али не спря да говори и беше много весело с нея  Laughing Накрая като дойде време за целувката и се целунахме с баща й , тя каза "Пак!"  Joy

После отидохме в ресторанта. Там свекито като ми  даде залчето питка със сол , го дъвках 20 мин докато успея да го глътна  Joy Ритнах едно менче пълно с цветя и купона започна! Хора, ръченици, танци  Party Супер беше! Само накрая естествено имаше и малко караница и малко бой (няма да конкретизирам кой с кого се сби ), но ние с Ицо им теглихме една, допихме си уискито и тръгнахме с кумовете и с приятелите.Ходихме пеша по улиците (аз с булчинската рокля) и накрая отидохме в една дискотека  Joy Като влязохме вътре всички ни пляскаха, поздравяваха, снимаха се с мен разни непознати хора - абе пълен купон  Joy И така до 5 сутринта  Mr. Green

След малко ще сложа няколко снимки да ни видите Simple Smile

А сега нека ви почерпя по случай това, че вече съм госпожа! Joy

# 122
EEE как е семейния живот  Heart Eyes Grinning Heart Eyes
Чакаме снимките  Party

Сватбата беше на много хубава, всичко мина много добре  Mr. Green В ритуалната зала Али не спря да говори и беше много весело с нея  Laughing Накрая като дойде време за целувката и се целунахме с баща й , тя каза "Пак!"  Joy

И пак, и пак!

petenceto Мерси за хубавите пожелания !
Дано наистина от зъбките да ви е всичко , че и аз хич не обичам АБ ooooh! Ама два пъти се е налагало вече да й давам.  Предните зъбки изникнаха безпроблемно , но за кътниците ми вдига от 38 до 39,3 градуса и сополи текат и прочие ... А докторката казва - от зъбите е , гърлото - съвсем леко зачервено .. и така... без АБ  Heart Eyes Само за температурата сиропи , и с капки за носа (защото не може да спи спокойно от хремата , инъче каза че може и без капки , защото хремата и всичко е от зъбите) За около 4- 5 дни се оправи , без друго да съм й давала... Пожелавам и на вас бързо да се оправя Калоянчо - дано е от зъбките всичко Rolling Eyes Flutter

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 10:47 от mimito-dobri4koto

# 123
Ето малко снимки, че нямам време за повече да кача, но поне да ме видите на какво приличам  Joy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=184903&photo=1

# 124
  • Варна
Вили, страхотно! Много ми хареса роклята, много женствена и красива си, особено акцента връхното сако (или както се нарича там). Али - невероятна. С таткото много си подхождате, радвам се, че сте си изкарали добре! Представям си каква атракция е било булка в дискотека... hahaha

# 125
Ето малко снимки, че нямам време за повече да кача, но поне да ме видите на какво приличам  Joy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=184903&photo=1
Хубави сте !  Heart Eyes Пу , пу
най ми харесва снимката с балоните  bouquet Това е навярно на влизане в ритуалната зала
Щастието просто грее от лицата ви Heart Eyes  bouquet

# 126
Виличка, стархотна си! Радвам се, че сте изкарали добре и дано и семейният ви живот е така весел като сватбата!

mimito-dobri4koto, благодаря, дано бързо се размине! Hug

# 127
Вили4ка, честит ти семеен живот! Ти си страхотна булка и Али е такъв бонбон!  Heart Eyes Пу пу пу! ПОжелавам ви най-искрено цялото щастие на земята!  Hug

Калоян пак не е на градина  ooooh! Tired Кашля (не много), почти няма сополи, а нощес пак вдигна температура.
Това все едно аз съм го писала. Днес Стефан си е вкъщи, слава Богу, не прави много бели, само разхвърля. Mr. Green Не е болен, но снощи вдигна малко Т и аз се презастраховам. Утре обаче е на ясла, че имам много ходене из града, а с двамата ще ми е трудно. За кашлицата му давам Стодал и му пръскам Орофар, а за сополите още нищо не давам, защото той може да се каже, че няма.
Хайде лек ден и слънчево настроение, че тук е страшно мрачно! Sad

# 128
  • София
Първо на двете рожденнички от Бургас ,макар със закъснение,Честито! Да сте здрави и щастливи,както сте мили и учтиви! Joy Hug  bouquet
Второ на госпожа Виличка  Grinning гоооляяямо  Hug. Желая ви дълъг ,щастлив семеен живот и осмислен с поне още едно детенце! Изглеждаш прекрасно, а шаферката Али е прелест направо. Чакаме още снимки-с тези само няма да минеш. Joy Кумът много лючезарен-супер!
Дейзи, чистника е у дома. Ти къде гледаш за зет? Други изисквания ако няма ... Laughing Аз от кога чакам поне на един критерии на някой да отговори моят Камен. Joy

# 129
mimito-dobri4koto, Честит празник на патерица!Да си здрава и много щастлива!  bouquet

Вили, много сте сладки!И тримата!Пожелавам ви семейно щастие  bouquet

Neda , значи идеално си пасват младите  LaughingТоку-виж сме се сватосали Hug Grinning

Дечицата с неразположения бързо да оздравяват Hug

# 130
  • София
Daisy ,като нищо сме се сватосали. Като гледам и по бутане на детски колички ще си паснат. Моят им е голям фен и смятаме ,че ако по това се съди ще е добър баща. JoyА и по моренцето си пада ,и по девойките ,и по чайките/нищо ,че не е "гларус"/. hahaha

# 131
A, и тука ли почнахте да се сватосвате? Joy В юнската ни тема - само сватби и годежи, че и зестри почнаха да си разменят. Laughing Моите бандити никой няма да ги иска. Тъщите ще берат големи ядове с тях, затуй не ги предлагам. Пък и ве4е си имам две виртуални снахи, едната колкото Максим, другата я чакаме да се роди в началото на декември. Mr. Green Ама наистина не ги давам мойте, че ми е мило за сватите и за снахичките. Mr. Green

# 132
Момичета, в това неприятно и дъждовно време, ето ви един слънчев спомен от лятото.  Wink

# 133
Момичета, в това неприятно и дъждовно време, ето ви един слънчев спомен от лятото.  Wink
Много е готин сладура  Hug пу , пу
Анту Да ти е жив и здрав Heart Eyes

# 134
ВИЛИ прекрасна си както никога до сека толко сексапил излъчваш ти си  буллката на 2007  Peace  bouquet  bouquet нека бъдещ многооооооооооооооооо щастлива от тук нататък и много радост в живота ви bowuu  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт