Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 338
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Да е жива и здрава Християна на Дес!
Да е умна, спокойна и послушна!

Лика, малко със закъснение - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много здраве, късмет и щастливи дни!

# 241
ДЕС, Честита рожба !!!
Нека Хриси да е здрава, добра и спокойна!

На теб пожелавам бързо възстановяване.

Лика, как мина празника?

# 242
  • София
Роси, ние и преди говорихме, но аз да те питам - вие изпихте ли вече 1 шише Ескимо? Мислиш ли да почиваш после и колко? Ние го пием от 1 седмица  Praynig Peace

# 243
Галитка, виждам, че питаш за Ескимо - и Али го пие и вече привършва 1 шишенце, та и аз съм пред същата дилема.Но все си мисля, че една пауза от порядъка на 7-10 дни трябва да има  Thinking

# 244
  • Пловдив
Леле, откога не съм писала  Blush, ама след тези новини не мога да не се включа!!! Карам подред:

Честит Рожден Ден, мила lika!

Пожелавам ти много здраве, щастие и удовлетворение! Нека любовта и разбирателството не напускат семейството ти! Бъди все така мила и чаровна!

Честита втора дъщеричка на Дес!

Да бъде много здраво и усмихнато детенце! Да ви носи само радост и гордост! А на теб бързо възстановяване!

# 245
  • София/Овча купел 2
ДЕСИ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ХРИСИ!!!

Дес,това е за теб

,а това за малката ти кукличка!

И това за кака Вяра,да не се чувства пренебрегната  Hug

# 246
  • София
Честито момиченце, Дес!
Много да е здрава и умна!

Уф, като се похваля за нещо хубаво и веднага се разваля...
Мъри днес спал 20 мин само и до 15,40 плакал докато го взела баба му. Веднага заревал за вода и тя помолила лелята да му донесе вода и той изпил половин шоличка!!! На това отгоре лелята троснато й казала, че заради Мъри всички деца не можли да спят и били нервни...Нямам думи, ако бях там щях да й кажа две-три приказки аз на нея...Тази леля специално е постоянно намусена и крива. Когато го извеждат някои от другите лели го хвалят за напредъка и разказват какво е правил, а тази само съска и я хванах колко много лъже - предните два дни ходих в 13,30 че да проверя дали спи или има нужда да го вземам и той спеше...а тази днес викала на свекърва ми, че той изобщо не бил спял през никой от дните, ама направо й се карала, все едно тя може да направи нещо... Голяма кучка, утре с добро ще й кажа няколко приказки и ако не се промени нищо, ще вдигна патардията...

АЙде, лека вечер, олекна ми Wink Wink Wink

# 247
Роси, ние и преди говорихме, но аз да те питам - вие изпихте ли вече 1 шише Ескимо? Мислиш ли да почиваш после и колко? Ние го пием от 1 седмица  Praynig Peace

Галя, да - Бояна си изпи шишенцето. но никъде не пише че трябва да се почива или нещо такова. Все пак не е лекарство.
Просто още не съм и купила друго шише, тези дни ще го направя Simple Smile
Няма да спирам и цитросепта.
Виличка, ти защо мислиш, че трябва да има пауза?

От днес нашата ясла взе , че проработи отново:)

# 248
ДЕСИ
Да ви е жива и здрава малката Християна!Да е щастлива и безгрижно детство й желая !Да е красива като кака си, и да е послушна поне колкото mimito-dobri4koto ! Wink Hug

Ще чакаме снимки на малкото човече -като ококори очичките и като се възтанови мама !

# 249
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Е, при такава хубава новина, то е ясно че активността е страхотна!

ДЕСИ, ЧЕСТИТА МАЛКА РОЖБА МИЛИЧКА! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УМНА И ПОСТОЯННО ЗАСМЯНА! ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ КЪМ ПОЖЕЛАНИЯТА ПРЕДИ МЕН, ЗА ДА НЕ ПОВТАРЯМ!
НА ТЕБ СПЕЦИАЛНО, БЪРЗО И ЛЕКО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
ЦЕЛУВКИ!

ludmilana, Rosita, 7of9, galita, Gushanka - благодаря ви милички!

Роси, Анту - еми какво да ви кажа! След работния ден седнахме по домашному, че нямах сили за повече и си хапнахме и пийнахме сладичко по случая с татито! В интерес на истината беше много приятно, защото отдавна не бяхме посядвали така! Иначе през деня беше много весело в офиса, а на букетите и подаръците не мога да се нарадвам и особено на първото ... супер беше!

ilindi4ka - страхотни снимки! Много фотогеничен малкия сладурко, а пък и каква маминка има ... никога няма да каже човек , че си раждала, страхотно изглеждаш!

ludmilana  - само така с лелките мила!

# 250
ЗДравейте и  от нас .Как сте в това време ние вали не вали сме на вън Mr. Green Mr. Green Mr. Green.Я да питам  има ли още кърмещи????? Whistling Rolling Eyes Embarassed ядеме (такото ) по 2-3 пъти на ден Tired

# 251
Добро утро!

Rosita, знам ли - така си мисля, че малко почивка ще е добре да има.

ludmilana, много кофти с тая лелка ... Дано днес да се държи по-нормално, ако не - оправи я набързо!  Peace

Орхидейка, ти още ли кърмиш - браво!  Hug Аз този месец направих 1 година, откакто спрях  Mr. Green

Ух, че гадно време ... Какво ще правим цял ден незнам  Crazy

# 252
Lika, радвам се, че хубаво сте си изкарали! Аз имах подобни планове за моя РД - да сме си само аз, тати и децата, но приятелите ни от предния ден ме заподпитваха какво искам да правя на рождения си ден, затова в крайна сметка се събрахме вкъщи. Никак не беше лошо де, много се радвам, че в крайна сметка така реших, защото приятелите са си приятели - хубаво е да са около теб.
Людмиланче, аз те разбирам много добре! В групата на Стефан има едно бебе на 1 год., милото много плаче и са принудили майка му да го взима наобед, защото пречело на децата да спят. Sad Много ми стана жал за миличкото, дано свикне бързо. За Мъри не се тревожи, и той ще свикне, но ако в яслата му се карат за това, че плаче, и ако не се отнасят към него с нужното внимание, ще му е много трудно да свикне. Мисля, че това трябва да им кажеш, като го водиш - да го погушкат малко, да му поприказват, а не да го оставят да плаче сам в някой ъгъл... Ох, много тъжно...
Има ли някакви новини от Дес? Някой чувал ли я е? Аз не смея да й звънна, защото сигурно още се възстановява. Тормозя я с смс-и. Wink
Ние имахме кошмарна нощ, Максим сука през един час, като след всяко ядене плачеше, накрая посред нощ, не знам в колко часа, пак яде и такъв мощен рев дръпна, че събуди и Стефко, който също се разплака, а сигурно и целия вход събуди. Побеснях, ама то какво ми е виновно детето, явно нещо го мъчи. Накрая заспа на корема на баща си, а Стефан - гушнат в мене. Милия, беше си сложил възглавницата върху главичката, за да не слуша рева на брат си...Ако и днес е така малкия, не знам как ще изкарам до довечера. Сега спи и аз вместо и аз да легна, ей ме на какво правя... Wink

# 253
Я да питам  има ли още кърмещи?????
Има, има Grinning

# 254
Rosita ти как даваш Цитросепта,и консултира ли се с някого за него.Аз също си мисля да започвам,ние пием Имунокидс,но за 20 дни  пихме 2 антибиотика/първо за зачервено гърло и после за гнойна ангина/ но си мисля дали да не взема витамини Санастол?
Вече сме здрави и от понеделник пак на ясла.
Анту представям си го Стефко с възглавницата/аз така правех като малка когато хъркаше баба ми/.

Общи условия

Активация на акаунт