Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 338
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,

Дес, дано всичко е наред!  Praynig Чакаме новини  Hug

ludmilana, браво на Мъри!

mishlentze, супер сте си изкарали, а? И нови придобивки имате! със здраве да си ги ползвате  Peace

Анту, и аз я гледах тази тема и се чудих  newsm78

При мен не се глези ,е пробва се по някога,но знае,че не му минава номера и се отказва бързо.Обаче татко му ако си е в нас ,елате да го  видите ooooh! направо невъзможен,но мъж ми сам си е виновен щото за всичко му угажда.

Е това все едно аз съм го писала  #Crazy Сигурно защото татито като все го няма и гледа да компенсира  Mr. Green

# 226
Деси ,  всичко ще е наред! Стискам и аз палци ! Hug Praynig Hug Чакаме да се похвалиш ...

Анту, и аз я гледах тази тема и се чудих  newsm78

При мен не се глези ,е пробва се по някога,но знае,че не му минава номера и се отказва бързо.Обаче татко му ако си е в нас ,елате да го  видите ooooh! направо невъзможен,но мъж ми сам си е виновен щото за всичко му угажда.

Е това все едно аз съм го писала  #Crazy Сигурно защото татито като все го няма и гледа да компенсира  Mr. Green
И на мене ми направи впечатление точно същото изречение ! Понеже и ние сме така от около седмица - нашия татко си е в отпуска  Grinning ... Ама другата седмица като тръгне на работа "татито ", ще я науча аз нея !Ще ми се тръшка тя, и ще ми се инати , хленчи , все за нещо мрънка и се инати #Cussing out Преди правеше разлика кога се гушкаме и се глезим , и кога - говоря сериозно и ме слушаше  Hug Или ще я оправя , или вече няма да е "mimito-dobri4koto" Wink

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 10:41 от Мимито & Светла

# 227
Ох, момичета, не съм разбрала, че днес е големият ден за Дес и сега направо настръхнах от вълнение! Моля се всичко да мине леко и безпроблемно, така съм зажадняла за добри новини... Praynig Днес само за Дес ще си мисля. Grinning След малко ще й пусна смс...
Лика, как беше снощи?
Мишленце, добре дошла, много се радвам, че си се забавлявала и че сте се видели с Илинди4ка!  Hug
Людмиланче, браво на Мъри! Само така да продължава!
Вили, аз съм 90% сигурна, че ако заведа Стефан на цирк хич няма да му е интересно. Браво на Али за емоциите!
Днес съм си отделила деня да си разчистя пощата в яхуу, защото пазя абсолютно излишни бизнесписма и спамове от приятели отпреди над 2 години. ooooh! Но за всеки случай хвърлям по едно око и освен великите майтапи, които сме си писали със сестра ми, докато е била в САЩ, имам и едно такова от приятелка: (на английски е, но аз ще го пиша на български)
"Един професор по анг. ез. написал ха дъската следното изречение: "A woman without her man is nothing" (Жена без неин (нея) мъж е нищо) и помолил студентите си да сложат правилната пунктуация. Всички студенти от мъжки пол написали следното: A woman, without her man, is nothing. (Жената, без своя мъж, е нищо.) Всички студентки написали следното: A woman: without her, man is nothing! (сиреч, Жена: без нея, мъжът е нищо!)"  Joy Така че всичко е въпрос на пунктуация! Wink
Хайде чао засега!

# 228
ДЕСИ ИМА МОМИчЕНЦЕ ХРИСТИЯНА!!!!!!

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 13:43 от Анту

# 229

Ан тъй, първа бях! Сега спокойно:
Мила Деси, толкова съм щастлива за теб, насълзиха ми се очите от радост! Да ти е жива и здрава малката прелест, както и кака й! Бъдете винаги щастливи заедно!  Hug Да нагушкаш Хриси от нас!
Ето и малко подаръче за бебка:

# 230

Честита ви дъщеричка Дес!
                   newsm44  newsm51 newsm44
Да расте здрава и умна малката Хриси!Браво майче,на теб бързо възстановяване и те чакаме скоро,много  Hug от мен и Дари!

# 231
Ей и аз се просълзих  Blush

Дес, да е жива и здрава малката Християна. На теб и цялото ви семейство желая мноооого здраве и любов!!!! Heart Eyes Hug  bouquet

Анту, страхотна новина ни поднесе  Peace А на историята с "her man" много се смях.  hahaha

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 14:19 от petenceto

# 232
  • Варна
ДА ВНЕСА УТОЧНЕНИЕ!

Малката принцеска на Дес се казва Х Р И С Т И Я Н А !
Родила се е 3 150 , 47 см. Мама е била с пълна упойка. Всичко е наред, Дес се възстановява. ДА ИМ Е ЧЕСТИТА РОЖБАТА!

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 13:50 от sea woman

# 233
 oops Съжалявам за обърквацията, мерси за уточнението, Бистре! Hug
Както и да е, да й е жива и здрава и дано не е от ревливите като моя Максим, че... Mr. Green

# 234
Честита Ви втора дъщеричка Дес!

Нека бъде здрава,щастлива много игрива и нека носи само радост на мама,тати и кака малката Християна!

# 235
Честита дъщеричка на Дес!Да расте здрава, весела и сладкодумна като кака си Вяра!

Neda, как е зетя Grinning

# 236
[imghttp://cdnll.img1.imagechef.com/w/071101/sampefca2443e734abf7.jpg][/img]НЕКА Е РАДОС ЗА КАКА СИ ВЯРА ,МАМА И ТАТИ МНОГО ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ ТАКА СЕ РАЗВЪЛНУВАХХХХХХХХХХХХХХХХ newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm51 newsm51 newsm51 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44

# 237
  • Madrid
Дес,честита рожба!Бъдете щастливи с двете си слънца!
за теб:

и за бебето Хриси:

Лисана,благодаря ти!
Мишленце,като си направиш по-светлите кичури,пусни една снимка да те видя. FlutterКак изкарахте на изложението,имаше ли интересни продукти?
Ето снимки на Сами от лятотоhttp://samyil.multiply.com/photos/photo/7/4

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 16:13 от ilindi4ka

# 238
 ДЕСИ
Да ви е жива и здрава малката Християна!Да е щастлива и безгрижно детство й желая !Да е красива като кака си, и да е послушна поне колкото mimito-dobri4koto ! Wink Hug

# 239
ДЕСКА, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА!
НЕКА ХРИСИ ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА, УМНА И КРАСИВА, ДА РАДВА МАМА И ТАТИ И КАКА СИ ВЯРА!
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ВИ ЧАКАМЕ СКОРО ПРИ НАС!

Общи условия

Активация на акаунт