Бъди винаги обичана и все така раздавай доброта!
Много да те слушкат двамата ти мъже!
.При мен не се глези ,е пробва се по някога,но знае,че не му минава номера и се отказва бързо.Обаче татко му ако си е в нас ,елате да го видите
направо невъзможен,но мъж ми сам си е виновен щото за всичко му угажда.А от Бумба вече изпадам в истерия
страх ме е да влезна в някой магазин,щото пак ще го видим и пак ще са ревове до небесата.Просто няма артикъл на който да е Бумба и ние да го нямаме в нас
.Преди няколко дни влизаме в мъж ми в една парфюмерия,където най малко очаквам да видя Бумбата и ето Дарис започва да крещи и подскача щастлив Бумба,Бумба
.Видяло детето такава гъба за баня,отказах му категорично и си тръгнах..Той остана да лежи и реве пред рафта,мъж ми се върна и му я купи.Да не ви казвам когато ги оставих за половин час сами и ми пристигнаха с детска количка,такава за кукли
и Дарис доволен,доволен я бута
Та мисълта ми е,при него минава номера,при мама не
.
Такива цени в България няма за качествени дрешки, аз направо изкупих няколко магазина и допълнителен куфар си взех и вече имат мишките тоалети за рождения ден и за празниците
Може да си спретнем една януарска срещичка, за да се запознае и тя със софийските мами
Илиндичка, радвам се, че не си имала проблеми с автобуса 

Много й беше забавно и стояхме от началото до края - всичко изгледахме! А тя как се смееше и как танцуваше
Така че явно децата ни вече порастват полека лека - щом може да се съсредоточи и да изгледа цял цирк