Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 365
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • Варна

Ааааа, то не се знае знае ли се...Joy

# 197
# 198
Ето Мимито с нов имидж - сама  подстригах къдриците Grinning 
вече не е толкова рошава  hahaha

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 01:40 от Мимито & Светла

# 199
Честит Рожден Ден, ani_ji! Пожелавам ти много здраве, късмет и семейно щастие!

Честита прическа на Мимито! Много е сладка !  Hug

# 200
  • Варна
Привет!

Светле (предполагам така се казваш, щом Мимето си е Мимето  Joy), с нова прическа госпожицата, а? Хубаво си направила. Нямаш ли амбиции за дълги коси?

Ние сме добре. Продължаваме да сме в почти пълен боен състав, т.е. аз с двете деца сме си вкъщи. ooooh! От време на време си имаме гости или ходим на такива. Скучно ни е, времето се поразваля и не можем да обикаляме толкова навън.

Ще чакам да се включите, че нещо спадна рейтинга ни, така не може!!! hahaha Heart Eyes

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,ani_ji !

# 201
 Grinning
Да Светла се казвам  Grinning

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 22:36 от Мимито & Светла

# 202
  • Madrid
Здравейте!
Първо искам да честитя сватбеното събитие на Виличка!  bouquet-бъди все така енергична и щастлива жена! Wink
Искам да ви споделя нещо-Самуил току що заспа,а аз разбрах,че от година и близо десет месеца това е едно от най-приятните изживявания,които ми се случват... Crazy
Очаквам родителите си с нетърпение,които пристигат на 3 декември-ще си почина и ще имам време за съпруга си.
Миналата седмица излизахме без него на пиано бар,той остана вкъщи с гледачката,тъй като беше болен,аз се възползвах от възвожността и посвирих в бара,дори направихме дует с пианиската там-чудесна вечер!Като се прибрахме си спинкаше сладко,по принцип общуването с тази жена му влиае положително,много е спокоен с нея.
Запознахме се с Мишленце в сряда-разходихме се в слънчевия следобед и пихме по едно Мадридско кафе.прибрах се без проблем с автобуса travel Simple Smile
Мисля да продължа с чаша чевено вино,лека нощ!

# 203
Ама как така не ти спи на обед изобщо? Може от това да е нервен и мрънкащ
Ами не спи.  Confused  Вчера спа за пръв път от много време през деня. После легна в 23 и стана в 6.   Tired
А мрънкането в момента няма общо със спането в момента. Според мен се опитва да ми се налага.

Онзи ден лежа аз с ужасно главоболие. Човека си има сок, има си хапване, гледа си любими неща, аз гледам да му обръщам внимание до колкото мога...нашия отива зад дивана, гледа ме, аз му се усмихвам и той започва да реве. Полегна той зад него, продължавайки да се дере. Аз стоях, стоях, но ми се гадеше от глаовболието, станах и излезнах. Той си реве. По едно време се връщам да видя да не се е заклещил и какво гледам...!!!...изпълзява от страни на дивана и лекичко поглежда в посоката, където лежах. Вижда, че ме няма и спря да реве. Стана и започна да си реди едни кубчета. Големи са лисици, ей... Crazy
Всъщност от тогава не ми се е тръшкал дълго...

Най-новото при нас е, че си имаме куче. И Борил е много доволен от "придобивката". Много й се радва, дава й да яде с много възторжени подвиквания и е много внимателен, когато я гали.  Grinning

# 204
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИКА! Бъди все така мила, бъди много щастлива и винаги обичана! Hug

# 205
Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести.
Не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Токущо преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет,здраве и щастие.Използвайте ги с любов и оптимистично настроение

# 206
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, LIKA!!!
Пожелавам ти да бъдеш винаги заобиколена от много любов, много усмивки и верни приятели!

# 207
Лика, честит рожден ден! Бъди здрава, безкрайно щастлива и много обичана!!!   bouquet

Честит рожден ден и на ani_ji (макар и със закъснение  Embarassed)! Много здраве и късмет!

Честита нова прическа на Мимето!  hahaha

При нас нещата са ОК. Коко е на градина, а по цяла вечер се правим на шофьори с едни колички по едно килимче. Голям купон  Joy

Преди време си говорехме за подкупването - е при нас вече работи. Онзи ден да седи мирен на дивана докато чистя апартамента ми струваше две бонбонки и после още една от мен за награда  Mr. Green

# 208
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден ден ,
ani_ji!

Честит Рожден Ден,
Лика!
Желая ви здраве , любов , късмет и много щастливи мигове с хората , които обичате!
Наздраве!

# 209
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Л И К А !!!

Бъди щастлива, желая ти здраве и постигнати цели!!!

Общи условия

Активация на акаунт