Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 375
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, момичета!
Вили4ка, сядай да пиеш кафе с нас, да разпускаш и да се заредиш с положителни емоции преди да се захванеш с последните приготовления!  food010
Моето първо кафе беше още в 7 сутринта. Mr. Green Кърмих Максим в 6:30, после реших, че няма смисъл да си доспивам до 7:10, станах, пуснах си ТВ-то, направих си безкофеиново кафенце, после едва вдигнах Стефан, оправихме се и тръгнахме за яслата.
Стефан спа ужасно тази нощ. Не знам какво му стана, нещо го боли ли, що ли.... newsm78 Легна си малко след 8 без никакви проблеми, заспа си, после по време на сериала се събуди с рев, взехме го при нас в хола, много рева, едва го успокоих. Накрая легна на канапето, даже биберон му дадох, уж се поуспокои, махнах бибата и той пак ревна. Чак като го занесохме на нашето легло и легнахме до него, се успокои и заспа и там си остана. Но през нощта много се въртеше, проплакваше на няколко пъти, събуждаше се и в резултат едва го вдигнах в 7:30 да ходим на ясла. Слава Богу, бързо се освежи и повече не е плакал. Дали пък не му излиза зъбче пак? Thinking

# 91
Хайде и аз да изпя едно кафенце с вас.
Напоследък голям мързел ме е обзел и не ми се пишеше.
petenceto ами хайде в нашия отбор щом имаш носталгия по коремчето  Hug
Малко ми е тежо на моменти като трябва да нося Бояна след яслата  Rolling Eyes тя иначе много ходи ама след яслата иска да се гуши и докато стигнем до спирката ми излиза душата - всеки ден умирам от страх да не стане нещо. Иначе вече почти не ми се гади - само от време на време, обаче вечер продължавам да си заспивам в 9 с Бояна и към 11 ставам да довърша каквото има из вскъщи.

Анту - точно на зъбче ми звучи - дано да е така и скоро да избива. И Бояна тези дни имаше по-неспокойни нощи даже понеделник беше с разстройство и пак сополи - във вторнк не съм я водила на ясла - прегледаха я и лекарката каза, че била абсолютно здрава и сряда пак я пуснах вече нямаше разстройство, а сополите доста намаляха. Днес вече и сополи няма никакви, но не сме спирали хомеопатичното, ,което и изписаха след ушната инфекция. ох дано да е здравичка, че това ме побърква най-много.
Дано всичките ни дечица изкарат леко зимата!
А отплеснах се - та исках да кажа, че след разстройството и облните сополи видях и следващия кучешки, току що пробил, а Бояна ато плачеше я питах къде я боли - а тя си сочи устата и вика "е тукааа, пачкам"  hahaha

Vili4ka хайде днес релакс голям да му удариш и утре ти желая най-прекрасната сватба на света   bouquet

Аз "нашето време" съм го отписала вече. Confused

Хм, е това много ме плаши, особенно с второ дете. Опитвам се да намеря някакъв баланс, но все по-трудно.
казвайте рецепти по въпроса, не ми се ще да го отписвам...
Клипчео не мога да го гледам от работа.

Хайде за сега ви оставям - лек ден и целувки на мъниците!

# 92
Аз "нашето време" съм го отписала вече. Confused

Хм, е това много ме плаши, особенно с второ дете. Опитвам се да намеря някакъв баланс, но все по-трудно.
Telma, всички тук с две деца ни казват, че второто било по-лесно, а третото не го забелязваш. Първото ти взимало 90% от времето, с второто ти отиват 95%, след третото си оставаш на 98%. Laughing Но холандците са си  особняци за тези неща. Пък и може да ти се падне някое супер спокойно бебе, не като моя бяс.  И една Боянка+ едно бебе да са по-лека комбинация от 1/2 Борил Wink Grinning

# 93
Абе какъв релакс ви гони, бе, хора  Joy Аз имам 100 неща за вършене днес:) Трябва с Али и всичките ни сватбени одежди да се изнесем у нашите, че да има все пак от къде да ме вземат утре  Joy Освен това и тук и в нашите трябва да се подготвим, трябва да ида на маникюр и незнам още какво беше за днес  Crazy Crazy Crazy

Но ще се оправим де! Гушки на всички, че отивам да продължавам  Joy Hug

# 94
Vili4ka ,ех че весело у вас.По този повод се сетих една случка която ми е разказвал баща ми/бог да го прости/.Негов приятел се женил на времето и немогли да си направят снимки,и след няколко години баща ми си купил фотоапарат и те го помолили да ги снима.Облекли се те ,той с костюма,тя със сватбената рокля й се наредили за снимка.Но тъкмо щял да снима баща ми и сина им/4-5 годишен/ се наредили той.Те го изгонили защото щял да запомни сватбата на майка си и баща си.
Пък аз и да ден днешен си мисля че няма нищо по-хубаво от това да видиш майка си булка.А малката Али сигурно ще е много щастлива.
Хайде весело изкарване и ще чакаме снимки.

# 95
 Joy
Във връзка със снимките от сватбата знам че в някои страни си правят снимките предварително. Като видят хубаво време се обличат и тичат да се снимат, за да имат хубави снимки.   hahaha

# 96
  • София/Овча купел 2
Здравейте,отдавна не съм писала,но хич нямам време да пусна компютъра.

Мими тръгна на ясла,но ходи само 2 дни и се разболя,та втора седмица е вкъщи.Добре че свеки е тук,та я гледа.

Някой да знае баячка или нещо такова някъде в София?Смятаме да я заведем,защото е много изнервена и не е детето,което беше преди.Вече сигурно 1 година не заспива по-рано от 1ч.,дори да заспи по-рано се събужда и пак в толкова Sad.Струва ми се,че има нещо.Дори педито ни посъветва да потърсим такъв човек,защото там пък като влезе без да я питат изпада в едни истерии.....ужас.И в къщи се случва понякога да е такава истерична и няма успокоение по много време.

# 97
Joy
Във връзка със снимките от сватбата знам че в някои страни си правят снимките предварително. Като видят хубаво време се обличат и тичат да се снимат, за да имат хубави снимки.   hahaha

Мда. Тези "някои страни" са Китай. hahaha Имат си специални студиа со все сватбените рокли вътре, идват гаджетата, обличат се, прически туй-онуй и щрак - сватбена снимка! А на истинските им сватби кви фотосесии падат, не'ам думи просто! #Crazy То са едни паркове, пейзажи, позиране, ум да ти зайде. Аз понеже ужасно мразя нагласени неща, винаги съм ги гледала леко ужасена. Ама като им е хубаво на хората, що пък не! Поне ще си имат спомени. Аз кат' мразя такива неща, ей на - все мома си седя. Crossing Arms И в този ред на мисли пак, днес както си работех, попаднах случайно на виртуалния шоурум на китайска фирма за сватбени облекла. По принцип китайците имат отвратителен вкус за сватбени рокли, обаче тази фирма ме изненада приятно. Бяха съвсем европейски модели, някои от тях доста стилни и елегантни. Викам си: Е само туй не бяхме внасяли от Китай още. Ама може и да има вносители, де да знам...

niunia, сигурна ли си, че е за баячка детето? Аз не мисля, че това ще помогне. Възможно е просто да е период от възрастта, който ще отмине. Братовчед ми и жена му имаха проблем миналото лято с тяхната дъщеричка - няколко дни ревеше истерично, тогава 2 годишна, просто не млъкваше и нищо не можеше да я успокои. Видяха се в чудо. Накрая ходиха и при детски психолог, но и той май не помогна особено. Просто си беше някакъв период. Отмина от самосебе си и повече не е изпадала в такива кризи. Така че моят съвет е първо да се обърнете към специалистите (защото само педито не е достатъчно, според мен) и чак накрая за собствено успокоение - към врачки, бачки и т.н. Ако искаш, мога да изискам името и координатите на въпросния психолог - бил доста внимателен и работел добре. Успех на теб и детенцето, дано бързо се успокои! Praynig
Ей, Виличка явно е много заета днес. Хайде, мила, да се забавлявате утре много, всичко да мине по вода, чакаме снимки!  Hug

# 98
Здравейте и от мен (пак)!

Днес е лууууд ден! А утре ще е още по-луд!

Носихме булчински и шаферски рокли, пазарувахме, незнам още какво правихме - лудница! Накрая оставихме Алинка на баба й и с мъжа ми отидохме в едно квартално кафене на по биричка и билярд Joy

После (пренесохме се у нашите с Али) тръгнах аз на маникюр.Имах записан час за 18:00. След като висях в салона до 18:50 ме попитаха дали ще мога да поизчакам още 15-20 мин  #Cussing out Аз най-категорично заявих, че няма да чакам повече и си тръгнах. Ей как се ядосах! smile3511 Ама както и да е.Имам си една приятелка-маникюристка.Обадих й се, взех една биричка и право у тях!  Joy Почисти ми жената кожичките, оформи ми ноктите, биричка пийнахме, само лак като за мен не се намери у тях, но то пък ако беше всичко ОК нямаше да говорим за мен и моите случки нали  Joy Joy Joy И така.Прибрах се, приспах си детето, пийнах и с нашите по биричка и ей ме на тук - развеселена и полудяла  hahaha

Сега с тоя мИникюр ще видя утре какво да правя - ако има възможност като отида за прическа да ме лакират - супер! Ако не-ще кажа на мъжа ми да дотичка с едно лакче от нас и сама ще се намажа - колко му е  Flutter

Ей, голяма работа с тая сватба! Само ми се случват някакви странни неща.Днес една саксия падна върху мен  Joy Добре, че я хванах, та не ме контузи за утре  Joy иначе щях да съм уникална на сватбата, а?!  hahaha

Хайде да ви оставям! Лека нощ! Утре ще се включа сутринта за малко и после - ихууууууу  married  bigdance2

# 99
Вили,много хубав да е денят ви утре.Всичко да мине по вода и да си най-щастливата и красива булка на света!Майната му на маникюра,пак ще си хубава и без да толкова специален.

# 100
Вили,много хубав да е денят ви утре.Всичко да мине по вода и да си най-щастливата и красива булка на света!Майната му на маникюра,пак ще си хубава и без да толкова специален.

Разбира се - ще бъде най-щастливата и красива булка на света!
Много хубава усмивка - на мама "кубото" Heart Eyes принцеса малка , много е сладка !Готина снимка Hug

# 101
Хей, милички, дойде денят на моята сватба!!!  Party

Деска, Мими, много ви благодаря !  Hug

Али ме вика сега.После пак ще мина от тук!

# 102
  • там където ме зове сърцето!!!
Адски ме мързи да пиша и със  "Здрасти"  ще се разпиша!!!!! Joy

Ооооооооооооо , Виличка -весел празник и страхотни емоции! Hug Heart Eyes Hug

# 103
  • София
здравейте мами!
Отдавна не съм писала - мъжът ми беше в командировка с компютъра ... аз пак съм болна...и бременна; отново ужасна хрема ме прехвана пак от Вики (3 дни си беше у дома и ето резултата) - като се замисля за 1-2 месеца вече 3 пъти ме хваща вирус, направо умирам от страх какво може да се случи на бебето  Praynig
Снощи като си дойде мъжа ми едвам го убедих да я приспи той, че аз едвам се сдържах да не се строполя ... тя спа до 8.30 ч.  Laughing, сега я заведе при свекърва ми да я гледа днес - добре, зле я гледа, се съгласих като ми предложи, да не се правя повече на незаменима, пък и Вики да свиква повече с нея, лошо няма  Peace

Мен ме побърква постоянното хленчене и рев.
Е от това и аз откачам и вече съвсем не мога да го търпя ... като ми ревне направо си я заплашвам (че няма да гледа филмче и т.н. ако не спре ...) и действа понякога ... пробвала съм да я изгоня в коридора, но обикновено положението става по-лошо и пак опъване на нерви ... И при нас мрънкането ни е любим спорт - вече може почти всичко да каже, но си мрънка - все й обяснявам да го каже с думи, иначе не я разбирам
Ама как така не ти спи на обед изобщо? Може от това да е нервен и мрънкащ (поне вики като пропусне понякога е така, затова наобед по едно и също време като това с яслата - спи й се не й се спи - я пробвам, пък дори и час да отнеме заспиването, щото после много тегаво).
niunia, аз не вярвам на баячки и подобни, но виждам, че хората, когато са много отчаяни и болни се обръщат към такива. И аз те съветвам да изчакате да премине този период или да се посъветвате с детски психолог (ние българите не търсим помощта на такъв специалист, но няма нищо срамно!). Или, ако не е кръстена Мария - кръстете я (но май си спомням я кръстихте newsm78).
Telma, ама няма да я носиш бее. Ти си едно джезве кокали, може да си тренирана, ама недей. Като ти каже - гуши, клякаш и долу я гушкаш, прегръщаш и целуваш, колкото искаш, после пак продължавате и така. Аз вики отдавна съм я научила да не я нося.

# 104
Хей, Виличка, щур ден ти пожелавам днес! Срази ги с излъчване и усмивка! Лелееее, представям си мъжът как ще те гледа днес, в крсивата булчинска рокля! Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗОРИ НА ВИВКА! Да ти е жива и здрава хубавицата!

Момичета, почерпете се и за мое здраве с малко торта, и аз имам повод днес - ставам на 28! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт