Вили4ка, сядай да пиеш кафе с нас, да разпускаш и да се заредиш с положителни емоции преди да се захванеш с последните приготовления!

Моето първо кафе беше още в 7 сутринта.
Стефан спа ужасно тази нощ. Не знам какво му стана, нещо го боли ли, що ли....
Легна си малко след 8 без никакви проблеми, заспа си, после по време на сериала се събуди с рев, взехме го при нас в хола, много рева, едва го успокоих. Накрая легна на канапето, даже биберон му дадох, уж се поуспокои, махнах бибата и той пак ревна. Чак като го занесохме на нашето легло и легнахме до него, се успокои и заспа и там си остана. Но през нощта много се въртеше, проплакваше на няколко пъти, събуждаше се и в резултат едва го вдигнах в 7:30 да ходим на ясла. Слава Богу, бързо се освежи и повече не е плакал. Дали пък не му излиза зъбче пак?

Аз имам 100 неща за вършене днес:) Трябва с Али и всичките ни сватбени одежди да се изнесем у нашите, че да има все пак от къде да ме вземат утре
.Струва ми се,че има нещо.Дори педито ни посъветва да потърсим такъв човек,защото там пък като влезе без да я питат изпада в едни истерии.....ужас.И в къщи се случва понякога да е такава истерична и няма успокоение по много време.
То са едни паркове, пейзажи, позиране, ум да ти зайде. Аз понеже ужасно мразя нагласени неща, винаги съм ги гледала леко ужасена. Ама като им е хубаво на хората, що пък не! Поне ще си имат спомени. Аз кат' мразя такива неща, ей на - все мома си седя.
И в този ред на мисли пак, днес както си работех, попаднах случайно на виртуалния шоурум на китайска фирма за сватбени облекла. По принцип китайците имат отвратителен вкус за сватбени рокли, обаче тази фирма ме изненада приятно. Бяха съвсем европейски модели, някои от тях доста стилни и елегантни. Викам си: Е само туй не бяхме внасяли от Китай още. Ама може и да има вносители, де да знам...
Аз най-категорично заявих, че няма да чакам повече и си тръгнах. Ей как се ядосах!
Ама както и да е.Имам си една приятелка-маникюристка.Обадих й се, взех една биричка и право у тях! 
принцеса малка , много е сладка !Готина снимка