Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 372
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Честит Празник на всички именници! Нека бъдат много щастливи, засмени и весели!

# 181
Честит Имен Ден, bordima!Честито и на всички, които празнуват днес!

# 182
  • Варна
Моята половинка днес също празнува! Честит имен ден на всички именици!!! Здраве  и успехи!

Тортата е лично производство! 

# 183
Тортата е лично производство! 

Лелее, как я направи тази красива торта? Аз хич не умея подобни геройства ...  Rolling Eyes Но пък много хубави ги купувам  hahaha

# 184
  • Варна
Много е лесна, погледни кулинарните изкушения на Лео в Готварския. Наистина е много лесна. Hug

# 185
sea woman Честито на именника ! Блазе му , чу има сръчна жена  Grinning Хубава торта - браво   bouquet И изглежда е вкусна Crazy
къде е това "кулинарните изкушения на Лео в Готварския" , че и аз искам да погледна ако може , щом казваш че лесна била... newsm78

Преди малко я подстригах  Grinning и вече не е толкоз рошава Grinning

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 20:23 от Мимито & Светла

# 186
Момичета, извинете, че с такова закъснение - но честито на всички именници от вчера. Бистре, тортата изглежда вълшебно! Вкусна беше, нали?
Простете момичета, все още не съм в кондиция... Cry

# 187
Много слаба активност днес цари!  Naughty

Явно си почивате Simple Smile

Тази вечер е тържеството за РД на мъжа ми, но ще почерпя утре - на датата  Mr. Green

Та сега съм се застягала - фризьор, еротично бельо и хубав тоалет, торта - изненада и баба за гледане на Алинка - всичко е уредено  Joy Joy Joy

Хайде, че ме викат  Hug

# 188
  • Варна

Та сега съм се застягала - фризьор, еротично бельо и хубав тоалет, торта - изненада и баба за гледане на Алинка - всичко е уредено  Joy Joy Joy

На братче на Алинка ми намирисва!

# 189
На братче на Алинка ми намирисва!

newsm62

# 190
  • София
Айде успех!  Grinning

Анту, за мен най-добрия метод за гърлобол (напоследък нали все бях болна) е хомеопатичното Homeogene (на всеки час смучаш по едно), даже и нощем като се будя и преди лягане си смучам, понякога и от едно ми минава!

Честито на всичко именници вчера!

# 191
Здравейте и от мен!

Снощи партито беше в камерен състав, но пък весело и много забавно!Танцувахме, пийнахме и беше супер!

Хайде сега да ви почерпя за здравето на моя мъж-рожденник:

# 192
А братчето направихте ли???/ Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Crazy Flutter

# 193
# 194
Вили,да ти е живо и здраво мъжлето,много дви слуша и обича!
А за братчето,нали е казал народа - "таз година булка,догодина люлка" Peace Joy

Общи условия

Активация на акаунт