Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 387
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Виличка,вие за колко си намерихте,че и ние проучваме пазара,не ни се живее с родители след като се приберем Mr. Green

Ох, не ме питай  Rolling Eyes 67000  #Crazy И не сме сигурни дали ще успеем да изтеглим толкова голям кредит  Embarassed

Не пляскай малкото мишленце по бузата, че ми става мъчно  Cry Hug По-добре по памперса  Mr. Green

# 166
Здравейте,вчера не можах да се включа,но днес да кажа.Ми как сме ли?С гнайна ангина. Лепнах ме я от яслата,но както и да е.Обаждам се на директорката,да я предопредя,че е заразно и че сме третото дете от групата болно и тя "Ми какво искате да ми кажете сега?"
А ние нямахме никакви симтоми освен Т-37'8.
Та дадох 35лв. за лекарства дано се оправяме бързо да ходи на ясла,че много добре й влияе тя.Вчера ме изненада с още 3 нови думички.Май това е за сега от нас,ако някое дете е имало ангина досега ,можели да ми кажете как сте се справели с нея.
Много трудно взе да ми приема лекарствата.

# 167
Дива орхидейке , защо в темичката "Пеете ли на децата" казваш че
Не защото  почна ли почват да плачат Mr. Green Mr. Green Party
Тъжни песнички ли пееш само Cry

Не мила просто толкова фалшиво че син ми си запушва  ушите а Ди почва да плаче и пиши до момента в който не млъквам Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Rolling EyesА толкова обичам да пея ooooh! Tired

# 168
  • София
Бях си взела на идване тук Саностол за Йони,ама свърши,а тук не го внасят и сега не знам с какво подходящо да заместя,...
не може ли някоий да ти го прати от бг по пощата? На мен са ми пращали лекарство от Германия, а аз съм изпращала с пощата лекарствво до САЩ.

# 169
Скоро не бяхме се разписвали със снимки.
Успях да прехвърля няколко от лаптопа на компютъра.
Заповядайте http://www.snimka.bg/album.php?album_id=186026

# 170
Малиии, не мога да се добера до компа днес! ooooh!
Благодаря на всички за съчувствието и съветите! Hug Стефан спря да вдига Т, но още кашля. Close Сополи няма. Мен гърлото ужасно ме боли, но почти не вземам мерки, заради кърменето. Смуча ефизол и пия чай.
Пепи, много е сладка Ади! Peace
Танитаиа, ухааа! Shocked Скъпичко си е в Москва, но аз и не очаквах по-различен отговор!  Успех!  Peace
ВилиPraynig  Praynig  Praynig За собствен дом при вас!
Хайде, ще лягам, че днес имах доста работа, а и извеждах децата навън, утрешният ми ден няма да е по-различен, а ще имам и доста гости през уикенда. С две думи - не скучая. Mr. Green

# 171
Пепито, гнойна ангина сме лекували с хомеопатични лекарства. От нашето GP знам, че ангини се лекуват безотказно с хомеопатия. И аз като Анту съм голяма привърженичка на този метод на лечение.
Между другото, Анту, благодаря за чудесната идея с пръчките на креватчето. Александър е страшно доволен да се качва и слиза сам.

Виличка, щастлив и безоблачен семеен живот! Обичайте се и се уважавайте, както сте го правили и до сега!

# 172
Хей пак съм първа тази сутрин!

Анту, да не е от зъбче Т на Стефан? Виж се погрижи и за твойто гърло  Hug

Пепито, Калоян веднъж беше със съмнения за ангина и я борихме и преборихме със Суметролим. Дано бързо се оправи малката, сладка, синеока красавица  Praynig Hug

bordima, добре че ме подсети за пръчките. Уикенда ще действаме по въпроса.  Mr. Green

Виличка, как върви подготовката за РД на мъжа ти?

Калоян е на градина днес. Нямахме проблем с ходенето днес. Дано и да не се разболее пак  Praynig

# 173
Добро утро, мацки!
Снощи чистих, мих, подреждах, а тази сутрин къщата отново е мръсна и разхвърляна! Sad Ей, писна ми! Превърнала съм се в камериерка и готвачка, в Щатите поне ми плащаха задето чистя, а тук единствената благодарност, която получавам, са ревове и мрънкане, както и "мамо дай". Не искам да се оплаквам, за да не ви развалям настроението, но понякога почва леееко да ми писва целия този домакински кръговрат. Жадувам да тръгна на работа (извън дома) и да чистя само в неделя, но с малки деца това явно е невъзможно, така че ще си нося кръста.
Стефан също е особено досаден тези дни, постоянно разхвърля и винаги е opposite на това, което казвам и все нещо "икам". Тази дума е станала основна в речника му, лощото е, че много често и той не знае какво "ика", камо ли аз да гадая.
Оф, някак изведнъж ми се сговни, сори за думата, сутринта като станах си бях ОК. Mr. Green
Ако някоя от вас знае тактика аз да съм релакс, децата да са нахранени и преобути, а къщата да свети, моля да ми довери тайната си! Laughing Знам, че задавам риторични въпроси, знам, че такъв филм няма, ама аз да си попитам.
Хайде стига толкова негативизъм, много са ми добрички децата, просто са деца. А на къщната работа - ма***та й, няма да избяга я! Laughing
Пожелавам ви хубав ден!

# 174
Момичета, какъв ден... Криско на Лилибон е починал... Cry Стегнато ми е гърлото, едва дишам... Господи

# 175
Господи, милата детска душичка ...  Cry Cry Cry

# 176
Сбогом на малката душичка! Дано да е по-добре там където е!  Praynig Praynig Praynig
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Сила и кураж на близките!

# 177
Оф,ама защо така,Господ прибира винаги най-милите и добри същества.
/Мразя да чувам и коментирам такива неща/.

# 178
Честито на всички именници днес!

При нас нищо ново,само да се разпиша Wink

# 179

Почерпка от мен Wink - чувствам се поздравена.

Общи условия

Активация на акаунт