Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 392
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Деси ми се губи нещо... newsm78
Тук съм Grinning Чета редовно,ама нещо не ми се пише,то няма кой знае какво.
Поздрави на всички Hug

# 151
Да се разпиша и аз Laughing
Виличка, голямо ЧЕСТИТО и от мен! Пожелавам ви малко да се карате,хич да не се биете и мноооооого да се обичате Heart Eyes Снимките са страхотни,много красива булка си,а и с организацията добре си се справила,браво! Laughing
Мен ме е налегнала страшна умора, малката маймуна само бели прави.Чисто е около 3 часа,след което пак му вадя коша с играчките от кошарата и го оставям да се развива Mr. Green, че иначе започва от скука да отваря всички шкафове на неговата височина и да вади малкото вещи там.Вече нямаме място "нависоко"да качим всичко Crazy Снощи бяхме на оглед и си харесахме страхотен апартамент на 10км от Москва и вероятно него ще наемем,а в какво ще го превърнем не ми се мисли Stop От тези строежи наоколо малкия е станал половин строителен инженер, иска да виси по прозорците и само да гледа голам крам (големия кран)камона и баге(камиона и багера).... Rolling Eyes И аз като вас все по-често си изпускам нервата,че нали и бременея съвсем го оплесквам с хормоните Mr. Green, карам му се и след това се побърквам от размисли и огризения,ама иначе ще ни се качи на главите окончателно (не ,че не е), а бебеката като се появи наистина не знам,ще настане купона.Но да са ни живи и здрави сладурковците,че това са ни най-хубавите моменти и ще ни липсват много,хлапетата така бързо порасват Heart Eyes Heart Eyes
Целувам ви много и хубави дни ви пожелаваме с пантата,която вече скърца на събудено Mr. Green Mr. Green Laughing

# 152
Добрутро!!!

Дес, как няма какво да пишеш - та Вяра да не е спряла да говори  hahaha При нея все си има някой бисер за писане  Joy

Галитка, Росита, как да няма какво да организирам - в неделя е РД на мъжа ми - купон трябва да се мисли  Joy

Ей, Виличка, то наистина няма празно при вас  Mr. Green И мъжа ми е рожденник, ама в събота. Сега е командировка в Македония и ще си дойде петак или сабота, а на мен ми се щеше да му спретна изненада - да му подготвя празника и да му поканя гости  Laughing Но все пак се чудя дали да не разваля малко изненадата и да го попитам все пак щото може да не му се занимава с гости или да е уморен  newsm78

tanitaia, имаше и при нас период дето все висехме на прозореца да гледа булеварда и минаващите там коли, влакчета и камиони.  Tired Добре че мина, но сега като минем покрай трактор или "крам" (и Коко така му вика) и не можеш да го отлепиш  Crazy Наистина моментите с децата са най-хубавите. Вярно и най-трудните, но честно да ви кажа аз съм забравила всички гадости и се сещам само за готините мигове  Heart Eyes

Галита, и Калоян е с много суха кожа (да чукам на дърво отдавна не се е проявявала). В началото задължително миех със Себамед (и сега продължавам) и мажех с Чико за суха кожа. Спрех ли и се обриваше. Иначе за това ка се справям с работа, дете и дом - ами отначало ми беше много трудно, но лека полека навикнах и още в понеделник си правех график какво трябва да се свърши през седмицата. Гледах така да разпределя нещата, че да са поравно всеки ден, а не всичко да се струпва. Мъжа ми също помага, но той рядко е вкъщи през седмицата, което пък ми е удобно щото не ми пречи  Embarassed Mr. Green Когато Коко е на градина вече ми е много лесно, но като не е и идват дядовци, баби, лели да го гледат е направо ад  Sick ooooh! Разбутано, трябва да се готви.... Whistling Но все пак мисля, че един списък със задачите за през седмицата ще те улесни. Трябва и да накараш мъжа ти да помогне нещо. Все пак и ти ходиш на работа, а си и бременна. Ако все пак не смогваш през седмица - зарежи всичко, връчи детето на мъжа ти събота или неделя и тогава изчисти и подреди. Аз в началото правех така.  Naughty

Отплеснах се с даването на акъл, ама съм си такава - ще зема да отворя агенция - ако някой иска да му баят на главата да дойде при мен  Blush Joy

# 153
Добро утро и от мен!
Деси, радвам се, че се включи. Кажи наистина нещо за Вяра! Grinning
Петенце, точно така, всичко е въпрос на организация. За мен най-важно е децата да са добре. Останалото - мъж, къща, работа, може да почака. Справям се, когато съм сама с двамата, така че дори се замислям зимата да спра Стефан от ясла, ако много боледува. Взела съм му Зелена енергия да му давам, но още не е у мен. Дано да има ефект и да си ходи на ясла.
Танитаиа, успех с жилището! Много ми е любопитно как вървят наемите в Москва? Blush
Хайде засега чао от мен!

# 154
  • София
Здравейте, мамета,

да ви похваля Мъри, днес за пръв път (отседмица ходене на ясла) не е плакал, изял си е супата и яденето сам и е слушал. Направо пърхам от щастие, мислех, че ще се влачим с месеци докато започне да свиква. Всъщност, ако не бяха честите прекъсвания може би досега да е свикнал...

Анту, моля те, дай ми инфо за Зелената енергия (откъде, как и по колко се дава), защото много съм чувала, но нищо не знам по въпроса. И колко ще струва един курс. Също съм чувала за коластра, ако знаете нещо...
Телма, ти май даваш на Боянка такова чудо, а?

# 155
Людмиланче, ето малко инфо за Зелената енергия: http://catalog.bg/product.php?company=2059&id=2896
Това е първият резултат в Гугъл-а. Иначе мои приятели са страшно доволни от нея. Твърдят, че откакто я приема, дъщеря им няма сериозно заболяване. Е, има градински сополи от време на време, но те минавали бързо. Цената не знам колко е. На мен ми я дадоха моите приятели на дистрибуторски цени - 30 лв. за опковка от 100 капсули май.
Стефан в момента е с 38.7*С.  Tired Утре и вдругиден си е вкъщи. Май ще взема енергията още утре. Нещо много си дъвче пръстите, май има зъбче пръст в цялата работа, но кашля, гърлото му е червено, мен също ме боли гърлото и как няма, като съм все залепена за Стефан, ям от неговата лъжица Embarassed и пр. Имам чувството, че като кърмя, имунната ми с-ма съвсем заслабва. newsm78 Дали е възможно?
Браво на Мъри за постижението! Дано нямате и здравословни проблеми! Praynig

# 156
Aaaa това кречетало не само че не спира да говори,ами и такива ги плещи че падам от смях.Напоследък се е научила,като и се карам,да казва "мамоо кФо павиш" и обажда една 24 каратова усмивка Mr. Green И непрекъснато по този начин ми откланя вниманието като е скалъпила някоя пакост,а такива напоседък в изобилие ги върши.Вчера надраска камината с фулмастер.Аз готвех а баба и нещо подрежда и и дала листи фулмастер и вика "пиши бабо,пиши" и нашта:"аз пиша Алъф" (демек че алф рисувала).Кога погледнала баба и що да види - камината изографисана ooooh! После се нахрани от коша.Тя много обича моркови и също и да разтребва и да носи боклуци в коша.Занесла нещо и идва и дъвче,вика "аз амам".И аз #Crazy Shocked,питам я какво яде,а тя "моковче",откъде го взела ми каза също.Абе ужас ви казвам.... ooooh! Ама толкова бисери има,че май трябва да ги пиша някъде,немога да помня всичко.

Ани,дано Стефко се оправи,че много боледувате нещо напоследък Praynig

ВИВКА,морска жена къде сте?

# 157
  • София
Анту, тя имунната система навсичкиотслабвала през октомври (по-малко слънцегреене и навън, по-малко плодове, преход и т.н.) та какво остава за бременни и кърмещи. Пий и ти от тази зелена енергия като си вземеш. И както казват докторите (ама то лесно на думи) - по-балансирана храна, повече плодове, пресни зеленчуци, варива ... Дано утре нямате и помен от Т... а пък на малките хич не им е лесно - имунен срив от растящи зъби, от стреса с яслата, от това че не ходят навън ... и всичко това в този сезон (оф, мразя го!)...
ludmilana, браво на детето, видя ли че ще свикне  Heart Eyes
petenceto, благодаря за съветите за организираността (личи, че имаш опит  Heart Eyes)
За рисуването, където не трябва - ние не даваме още флумастери (само моливи, а пастелите й скрихме, че нещо много й се усладиха на вкус Sick) ... все й купувам от магнитните дъски, ама тя все губи писалките (а като я вързахме една с връвчица беше голям рев и нерви, докато не се отвърже  Close)
Питах ви вчера за сиропите за кашлица, никой ли не дава? По-точно, се чудя дали не трябва да й спра Проспана, като че ли повече кашля от него  newsm78... всъщност днес нищо не давах, но взе д аме хваща шубето, че ще си й остане кашлицата и се чудя дали да не минем на по-леко - Стодал примерно  newsm78 Една аптекарка ми каза да не й давам нищо сега с тази кашлица, щом вече си отхрачва нямало нужда от сиропа  Thinking

# 158
galita Ами да , той Проспана засилва кашлянето , защото се дава именно за да подпомогне отделянето на храчките , за да не слизат в белите дробове . Аз за Мимито засега само Хустагил  съм ползвала - когато имаше бронхит - за отхрачване.И доволна останах от Хустагила. Друг път не се е налагало , затова не мога да споделя опит по отношение на сиропите за децата. Но за нас възрастните като сме пили , все е било от тези сиропи дето се пият за отхрачване , а от другите - дето спират кашлицата досега не са ни предписвали newsm78
Дес Вярчето все уникални бисери ги замисля  #Crazy Хитруша  Laughing Ама пък сега си имате камина - уникат - друг няма същата такава - с Алф Grinning А да не би вашата работа да е както се пее в онази песничка " Не съм се изгубил безследно , щом той ме повтаря , нали..." (само че с "тя" вместо "той") Laughing Hug
Анту Оздравявайте бързо- бързо , че да не разболеете и малкия... Naughty HugДано темпелатурката да е била еднократно ей така от зъбче и моментно неразположение  Praynig Hug А за себе си може да си вземеш от билковите лукчета зелените , ако ти помагат . Аз си вземам като ме задразни гърло (защото съм без сливици) и като смуча два- три дни ми минава гърлото Simple Smile Сега гледам , че са пуснали и нов вид - с евкалипт (сини) от тях не съм купувала , скоро ги видях че ги има и сини вече

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 01:44 от mimito-dobri4koto

# 159
Добро утро!
Пак да по4ерпя с кафенце като първа  morning Утре ще потърся нещо по-добро, че сега нямам време  Crazy

mimito-dobri4koto, ти не спиш ли бе жена!  Shocked Детето ти става в 6.30, а ти след 01.00ч. си още на компа  ooooh! аз ако не си легна до 23.00-23.30 и на сутринта направо не мога да отлепя за работа  Sick

galita, вярно е че имам вече почти двегодишен опит  Joy Относно сиропите - сега давам Стодал (за първи път и мисля, че му помогна, щото почти спря да кашля), давала съм веднъж Флудитек (за отхрачване, но беше само за два дни и не мога да определя дали имаше ефект) и веднъж като му беше зверски червено гърлото давах Суметролин. Това ни е опита със сиропите и дано не се сдобиваме с нов  Praynig Консултирай се с педито дали да спреш сиропите. Дано бързо се оправите  Hug

Дес, наистина вече имате най-оригиналната камина  hahaha И Калоян е в стихията с рисуването. Събота рисуваше с пастелите (похапна си и той от тях, но вече не са му сладки  hahaha) и аз за секунда се отплеснах при баща му на компа и после като погледнах той нарисувал цялата стена  #Crazy Баща му ни се скара и на двамата, след което Аз и Коко се въоражихме с по един парцал и избърсахме  Whistling С Циф стана, ама ме заболя ръката и ми се олющиха пръстите  Laughing Вчера пък беше у сестра ми и и нарисувал дистанционното и косата си  Crazy

Анту, дано бързо се оправите и да е от зъб а не вирус  Praynig Наистина този месец сме с най-слаба имунна защита заради прехода, влагата и т.н....

ludmilana, браво на Мъри. Сега остава само да сте здрави  Hug Praynig

# 160
Здравейте и от нас за сега сме здрави и добре.Играеме на вън до мръкване .Вчера голямите си направиха пикник с огън и Ди беше много доволна едвам се прибрахме Tired не и се искаше хич.На  обяд не спа та  бяхме от 2 до 8 на вън Crazy #Crazy то беше радост и щастие  и горда че всички голями я глезят и обръщат внимание.

# 161
Да наистина напоследък не спа много... Но явно се наспивам бързо Laughing Мимито късно си ляга -10 -11 часа ( Татито заспива преди нея  Tired) А аз след това гладих на Мимито дрешките - цяла пералня
Прибрах ги от тела следобед , на не мога да гладя докато е будна , защото идва и тя да ми "помага" Laughing Все ми опъва кабела на ютията , или иска да й я дам #Crazy
След като изгладих , имах и да изпера набързо едни наакани гащички и терлички и лигавчето от вечерята, и покрай тях взех че изпрах и другите дрешки дето ги свалих от нея ( все още я къпя всяка вечер) И после ми се прииска да видя какво сте писали (понеже компютъра не беше изключен) и като се отплеснах да пиша и аз... ама не ми се спеше  newsm78 А днес не станах рано , мъжа ми си е вкъщи в отпуска е  Hug и като станах (към 8 часа някъде беше)- Мимито седеше на гърнето ( а той пред компа нещо разглеждаше ) и й каваше пиш , пиш Whistling И кафето ми още не беше изстинало Grinning

# 162
Дива орхидейке , защо в темичката "Пеете ли на децата" казваш че
Не защото  почна ли почват да плачат Mr. Green Mr. Green Party
Тъжни песнички ли пееш само Cry

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 10:57 от mimito-dobri4koto

# 163
Здравейте и от нас!  Hug Hug Hug

Всички болнички дечица бързо да се оправят и весело да тичкат навън  Praynig Hug

Покрай нас е голяма лудница, мъчим се сега да вземем един апартамент, аз се чудя от къде да докарам някой допълнителен доход в семейството и така  Crazy

Весел ден на всички!

П.С. Али се пльосна по корем в една кал преди малко  Sick Joy Всичките й дрехи станаха на нищо  Crazy

# 164
Ехо,здравейте Laughing Аз пак съм с угризения,шляпнах сладурко по бузата,та чак ми останаха пръстите върху сладката му буза.На моменти просто не издържам на запушениете му ушета... #Cussing out Писанията на психолозите при нас не действат,само с думи и обяснения ми се смее,чак като му повиша тон или като го плясна се усеща, направо не знам какво да правя Whistling
Болните патета бързо да оздравяват! Ние за сга сме здрави, но от март до август ми изкара три гнойни ангини като на третата през лятото просто щях да умра от притеснения,защото сменяхме антибиотик,съответно предозирахме,излязоха му пъпки около устичката и започнаха да му кървят венците,направо не искам да се сещам през какво минахме...На Йоан добре му действа Стодал,от този сироп и аз съм най-доволна..
Анти,тук наемите не са за коментиране,започват от 2000 долара и стигат до 45 хил. Shocked Ние сега плащаме 1600,но по цена от миналата година,а сега са поскъпнали.Намерихме си за 1800 и почти си влизаме в бюджета отпуснат от фирмата,ще доплащаме само 60... Скъпо е много, но в БГ цениете на хранителните продукти са се изравнили с тези тук,а и жилищата вървят по 1000-1100 евров БГ,а миналата година бяха по 700...
Виличка,вие за колко си намерихте,че и ние проучваме пазара,не ни се живее с родители след като се приберем Mr. Green
Бях си взела на идване тук Саностол за Йони,ама свърши,а тук не го внасят и сега не знам с какво подходящо да заместя,а ми се иска да го подсилвам,защото чакаме още зъби и треперя непрекъснато да не се разболее отново...
Хайде цунките от нас Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт