Чета редовно,ама нещо не ми се пише,то няма кой знае какво.Поздрави на всички

Чета редовно,ама нещо не ми се пише,то няма кой знае какво.
Снимките са страхотни,много красива булка си,а и с организацията добре си се справила,браво!
Снощи бяхме на оглед и си харесахме страхотен апартамент на 10км от Москва и вероятно него ще наемем,а в какво ще го превърнем не ми се мисли
От тези строежи наоколо малкия е станал половин строителен инженер, иска да виси по прозорците и само да гледа голам крам (големия кран)камона и баге(камиона и багера)....

При нея все си има някой бисер за писане 

Добре че мина, но сега като минем покрай трактор или "крам" (и Коко така му вика) и не можеш да го отлепиш
Наистина моментите с децата са най-хубавите. Вярно и най-трудните, но честно да ви кажа аз съм забравила всички гадости и се сещам само за готините мигове 
Разбутано, трябва да се готви....
Но все пак мисля, че един списък със задачите за през седмицата ще те улесни. Трябва и да накараш мъжа ти да помогне нещо. Все пак и ти ходиш на работа, а си и бременна. Ако все пак не смогваш през седмица - зарежи всичко, връчи детето на мъжа ти събота или неделя и тогава изчисти и подреди. Аз в началото правех така. 

Утре и вдругиден си е вкъщи. Май ще взема енергията още утре. Нещо много си дъвче пръстите, май има зъбче пръст в цялата работа, но кашля, гърлото му е червено, мен също ме боли гърлото и как няма, като съм все залепена за Стефан, ям от неговата лъжица
Дали е възможно?
После се нахрани от коша.Тя много обича моркови и също и да разтребва и да носи боклуци в коша.Занесла нещо и идва и дъвче,вика "аз амам".И аз
Ама толкова бисери има,че май трябва да ги пиша някъде,немога да помня всичко.
)
) ... все й купувам от магнитните дъски, ама тя все губи писалките (а като я вързахме една с връвчица беше голям рев и нерви, докато не се отвърже
)
... всъщност днес нищо не давах, но взе д аме хваща шубето, че ще си й остане кашлицата и се чудя дали да не минем на по-леко - Стодал примерно
Една аптекарка ми каза да не й давам нищо сега с тази кашлица, щом вече си отхрачва нямало нужда от сиропа

Хитруша
А да не би вашата работа да е както се пее в онази песничка " Не съм се изгубил безследно , щом той ме повтаря , нали..." (само че с "тя" вместо "той") 
Дано темпелатурката да е била еднократно ей така от зъбче и моментно неразположение
А за себе си може да си вземеш от билковите лукчета зелените , ако ти помагат . Аз си вземам като ме задразни гърло (защото съм без сливици) и като смуча два- три дни ми минава гърлото
Сега гледам , че са пуснали и нов вид - с евкалипт (сини) от тях не съм купувала , скоро ги видях че ги има и сини вече
аз ако не си легна до 23.00-23.30 и на сутринта направо не мога да отлепя за работа 
Относно сиропите - сега давам Стодал (за първи път и мисля, че му помогна, щото почти спря да кашля), давала съм веднъж Флудитек (за отхрачване, но беше само за два дни и не мога да определя дали имаше ефект) и веднъж като му беше зверски червено гърлото давах Суметролин. Това ни е опита със сиропите и дано не се сдобиваме с нов
Консултирай се с педито дали да спреш сиропите. Дано бързо се оправите 
И Калоян е в стихията с рисуването. Събота рисуваше с пастелите (похапна си и той от тях, но вече не са му сладки
) и аз за секунда се отплеснах при баща му на компа и после като погледнах той нарисувал цялата стена
Баща му ни се скара и на двамата, след което Аз и Коко се въоражихме с по един парцал и избърсахме
С Циф стана, ама ме заболя ръката и ми се олющиха пръстите 
Наистина този месец сме с най-слаба имунна защита заради прехода, влагата и т.н....

не и се искаше хич.На обяд не спа та бяхме от 2 до 8 на вън
то беше радост и щастие и горда че всички голями я глезят и обръщат внимание.
) А аз след това гладих на Мимито дрешките - цяла пералня
А днес не станах рано , мъжа ми си е вкъщи в отпуска е
и като станах (към 8 часа някъде беше)- Мимито седеше на гърнето ( а той пред компа нещо разглеждаше ) и й каваше пиш , пиш
И кафето ми още не беше изстинало 

Всичките й дрехи станаха на нищо
Писанията на психолозите при нас не действат,само с думи и обяснения ми се смее,чак като му повиша тон или като го плясна се усеща, направо не знам какво да правя