Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 404
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Много ви благодаря за комплиментите!  Hug Hug Hug

# 136
Добро утро!

По кафенце?!  kaffeetrmker_2

Анту, наистина снимката е слънчев спомен.  Peace

При нас няма промяна и развитие на болестта и вече съм 90 на сто сигурна, че е от зъби.

Да ви разкажа вчера следобяда излизаме на разходка и Коко обеща, че няма да стъпва в локвите. Вчрно удържа на обещанието си около 10 минути и после взе да се мокри тук и там, но накрая както си тичаше и взе че пльосна по очи в най-голяма локва  ooooh! Shocked Стана вир вода, но разбра 4е е направил беля, сведе глава и бързо, бързо "отплава към къщи"  hahaha Не му се карах, че ми стана смешно, но му обиасних, че така става като гази в локвите. Уж разбра, но сигурно е до следващата разходка в дъжда  Joy

# 137
petenceto, ами понамокрило се е детето-голяма работа! Joy Миличките вече се побъркват в къщи толкова дни в лошото време  Rolling Eyes

Хайде, къде сте всички, ставайтеееееее  smile3534

# 138
Как къде, тука сме, аз вече съм на второто кайве! Laughing
Петенцето, нали са момчета, локвите са любимо място за цамбуркане. както се казва в едно сладко детско стихотворение: "В неделя съм с Гого на локви!" Joy

# 139
Станали сме от 6,30 и изпихме кафето вече Grinning

Hug Hug

# 140
Деси ми се губи нещо... newsm78

# 141
Vili4ka,как е медения месец luvbedщ
mimito-dobri4koto,какво правите от 6.30.Ние едвам се надигаме в 7 за яслата.Тази сутрин пак я заведи баща й.От вчера сме по цял ден,много е слушала .Спала на обяд,но незнам как са се оправили с нейния"кок"/сок/,без него не заспива.
Много се радвам,че откакто е тръгнала на ясла взе много да говори.просто не й спира устата,мъчи се правилно да изговаря думите.Вече я разбирам какво ми иска.
Времето днес е страхотно,отсавам се  на почивка ,че вчера се  преуморих.Ще изляза по "чаршията"да пообиколя както казва свекърът ми.
Хайде лекден ще се включа пак.  

# 142
С гояма закъснение, но все пак
Честит Рожден Ден на Анту и mimito-dobri4koto
Бъдете здрави, щастиви и все така красиви!!!   bouquet   bouquet

Вили Честит Сватбен Ден!
Желая ви много щастие, усмивки и да бъдете едно голямо и сплутено семейство!
Много хубава булка си била!

С кайвето компания немога да ви правя, че ми се гади от него, но с по едно чайче става  Laughing
Аз събота и неделя бях на Банско с колегите - катерихме се по горите, спускахме се по едни въжета - много яко беше. Вечерта танци манци - после като разказвах вкъщи ме обявиха за луда  Crazy Ама на въздух най-добре се чувсвах, като се пибрахме в София и пак ми стана едно гадно, лошо. А и от месец вече от това изострено обоняние нищо не мога да ям - месо съм яла 2-3 пъти за целия месец.
Бояна като се прибрах в нделя от радост само пищеше и не знаеше какво друго да направи. По телефона я питах дали и е мъчно, а тя казва " мука мамо мукаа, аде доде".

Хайде стига толкова за сега от мен. Лек ден ви желая!

# 143
От вчера сме по цял ден,много е слушала .Спала на обяд,но незнам как са се оправили с нейния"кок"/сок/,без него не заспива.
Много се радвам,че откакто е тръгнала на ясла взе много да говори.просто не й спира устата,мъчи се правилно да изговаря думите.Вече я разбирам какво ми иска.

Много се радвам за вас, че слушка на яслата и говори LaughingНа Мимито понякога не й разбирам какво иска да каже Laughing newsm78
А колкото до ранното ставане - тя от малка се научи така рано да става , защото в гарсониера живеем и когато беше по-малка спеше по-леко и усешаше тати като става за работа. А сега дълбоко спи , но е свикнала с такъв режим и дори понякога малко преди това се буди. А ако се събуди малко след това и е тръгнал вече , търси го защото всяка сутрин е свикнала да го изпращаме раздаваме целувки и махаме за "Чао" с ръка

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 10:38 от mimito-dobri4koto

# 144
И аз с голямо закъснение, Честит Рожден Ден на Анту и mimito-dobri4koto !!! Heart Eyes Hug

Честита венчавка, Виличка !!! И на мен снимките много ми харесаха. Как се чувстваш сега като няма какво да организираш?

Анту, не мога да се съглася с теб, че локвите са мъжка територия .... надушвам дискриминация Simple Smile Бояна никак няма да се съгласи Simple Smile

# 145
Ааааа, Росе, в никакъв случай не дискриминирам! Naughty   Mr. Green Казвам мъжка, щото имам калпазани вкъщи, не знам дали и на момиченцата им е приоритет. Laughing Боянка явно и нея я влече... Mr. Green
Лелееее, Телма, внимавай с екстремните спортове, ей! Бебо като порастне и тръгне да скача с парашути и  по рафтинги да не се чудиш отде тоз акъл! hahaha
При нас времето е бижу, досега мерехме улиците с Максим, него също го мериха, вече не ми е такъв шишко, но още си е пуФкав.Simple Smile
Сега отиваме да вземем и братото от ясла, дано не е вдигал Т днес. Praynig

# 146
  • София
Вили, честито, госпожо! Сега ще скучаеш като няма какво да организираш!  Laughing
Пиша ви набързо от работа ... Ние сме добре - Вики на ясла (но още не й е минала напълно кашлицата  newsm78), вие какви сиропи за кашлица давате? Ние сме пили - Проспан (и в момента), Хустагил, Стодал...
По темата с локвите - ми това си е териотория за всяко дете, едва ли ще има някое, което не ги обича! Та по въпроса - виждали ли сте някъде хубави гумени ботуши? Аз видях в Маркс&Спенсър, ама 45 лв. за 4 обувания не ми се дават!
Ох момичета, хич не мога да смогвам - с работата, с Вики,  у дома е постоянно разхвърляно и за чистене  Tired ... Как успявате, кажете! Незнам как да убедя мъжа ми да помага повече!  ooooh!
Довечера ще водя вики на кожен лекар (миналата седмица я водих за един ужасен обрив на сгъвките на колената отзад). За втори път я мажа с кортикостероид  Cry ... а хич не ми се ще ... мине за определено време (и без стероида беше така) и после пак се появи след месец-два...

# 147
Галитка, Росита, как да няма какво да организирам - в неделя е РД на мъжа ми - купон трябва да се мисли  Joy

Пепито, ами няма меден месец - всичко си тръгва лека-полека както преди  Mr. Green

Телма, благодаря!  Hug

# 148
Галитка, Росита, как да няма какво да организирам - в неделя е РД на мъжа ми - купон трябва да се мисли  Joy
hahaha Няма празно при вас!  Grinning Ох, нека има такива поводи!
Галитка, аз като един развален грамофон тука, ама пак да кажа - посъветвайте се и с хомеопат. В най-лошия случай нищо няма да загубите, докато кортикостероидите не са шега работа. Sad Мои приятели лекуват дъщеря си с атопичен дерматит само хомеопатично, ефектът е поразителен! Успех ви желая, бързо да се оправя Вики! Praynig
Аз пък как се израдвах днес - качвам се на кантара само по гащи и чорапи и оп - 50 кг! Party Обаче след мен се качи мъжо и му дранна 95 кг, а той тежи малко повече. Thinking Та сега не смея да се зарадвам на мойте 50. И хем днес бях при личната лекарка, що не я помолих тя да ме изтегли на нейния едновремешния кантар, на него вярвам...

# 149
Ей,Антумила,какво ти трябва да сваляш повече ми 50 са си много добре,а аз има да чакам доста време да гладувам докато стана поне 53/при сегашни 57/
Прекъсвам за малко, Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт