Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 357
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
                                          lika,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
            Бъди винаги обичана и все така раздавай доброта!
                     Много да те слушкат двамата ти мъже!

# 211
  • Madrid
                                                  Лика,честит рожден ден!
                                                   Много здраве и любов!

Галита,нали си спомняш миналата година като стана въпрос за клипчетата в интернет,адреса на които беше постнала Лисана.Ами не мога да намеря тези с "бебе Лили",а Сами се вдъхновява искрено като ги види.Ако ти е под ръка,моля те да ми дадеш линка.  Simple Smile

# 212
Честит Рожден Ден, lika!

Здраве, много късмет и семейно щастие ти пожелавам!

# 213
lika честит рожден ден!бъди винаги щастлива и обичана

ilindi4kahttp://www.dailymotion.com/videos/relevance/search/bebe+lilly/1

Ние сме добре.Дарис е малко невъзможен тези дни,но го отдавам на кучешкитето винаги нещо има Tired.При мен не се глези ,е пробва се по някога,но знае,че не му минава номера и се отказва бързо.Обаче татко му ако си е в нас ,елате да го  видите ooooh! направо невъзможен,но мъж ми сам си е виновен щото за всичко му угажда.А от Бумба вече изпадам в истерия #Cussing out страх ме е да влезна в някой магазин,щото пак ще го видим и пак ще са ревове до небесата.Просто няма артикъл на който да е Бумба и ние да го нямаме в нас ooooh!.Преди няколко дни влизаме в мъж ми в една парфюмерия,където най малко очаквам да видя Бумбата и ето Дарис започва да крещи и подскача щастлив Бумба,Бумба Crazy ooooh!.Видяло детето такава гъба за баня,отказах му категорично и си тръгнах..Той остана да лежи  и реве пред рафта,мъж ми се върна и му я купи.Да не ви казвам когато ги оставих за половин час сами и ми пристигнаха с детска количка,такава за кукли ooooh! и Дарис доволен,доволен я бута ooooh!Та мисълта ми е,при него минава номера,при мама не Naughty.

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 15:45 от Лисана

# 214
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЛИКА!

# 215
# 216
Честит Рожден Ден,Лика!

# 217
Дес,мила дружке,стискам де що имам палци утре раждането на втората ти рожбичка да мине леко и безстресово!Само бъди спокойна,с теб сме! Hug Hug newsm10  И...чакаме новини!!!  smile3521

# 218
ЗДравейте, момичета, завърнах се от Испания, видях че Илиндичка вече ви се е похвалила ,че се видяхме, Самуил е страхотно дете, направо ме възхити как 2 часа си стоя мирно в количката и гък не каза, моите ако бяха щяха да овършеят яко и изобщо в количката вече не мога да ге задържа Rolling Eyes Илиндичка ме завеве в Н&М и напазарувах доста друшки от намалението Party Такива цени в България няма за качествени дрешки, аз направо изкупих няколко магазина и допълнителен куфар си взех и вече имат мишките тоалети за рождения ден  и за празниците Mr. Green Илиндичка е страшно свежа мацка и ми е обещала като дойде в София да се обади да се видим Wink Може да си спретнем една януарска срещичка, за да се запознае и тя със софийските мами Hug Илиндичка, радвам се, че не си имала проблеми с автобуса Hug

Честито на Виличка за сватбата, желая ви безоблачно щастие и мъжа ти да те носи на ръце цял живот  bouquet

На Лика честит рожден ден, да си жива и здрава и много късмет и щастие  bouquet

Честито и на Ани Джи, много здраве, любов и прекрасни мигове  bouquet

Дес, стискам палци, душа, стана ли време вече Shocked

Да се похваля, вече съм руса с карамелен оттенък Laughing

# 219
Виличка ,досега търсих постинга за сватбата и видях снимките, много сте хубави с мъжа ти, ама ти блестиш Heart Eyes Красива двойка сте  bouquet

# 220
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Ех, момичета - трогната съм! Анту, Vili4ka, petenceto, VIVKA, sea woman, БОДЛИВКА, ilindi4ka, *Daisy*, Лисана, Neda, Дес, mishlentze благодаря ви от сърце!
DIVA_ORHIDEQ - eй, миличка колко си ни поетична! Благодаря!

Ето и почерпка от мен

mishlentze - радвам се, че сте се видяли с Илиндичка и че сте си изкарали добре!

Дес - стискам палци миличка и от сърце желая всичко да мине леко и безпроблемно!

Вили - миличка, макар и малко със закъснение, от цялото си сърце, пожелавам на теб и съпругът ти, цялото щастие на света! Много любов, топло семейно огнище с непрестанно горящ огън и нестихващ детски смях! Била си неотразима булка! Страхотно изглеждате, а за времето в денят на сватбата ви просто нямам думи - сутринта беше спокойно и тихо, през деня проблясна слънце, след това валя дъжд, а накрая завърши с красив сняговалеж -  също като животът! Да ви върви по вода и дано несгодите, които неизменно ни съпътстват в един или друг момент, да се стопяват бързо като снежинките!

# 221
  • София
lika, честит рожден ден и от мен!
Мноооооого усмивки и любов!

Наминавам набързо да ви похваля Мъри - от два дена спи на яслата и горе-долу свикна (пу-пу-пу, чукам на дърво).

Поздрави!

# 222
Лика, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди винаги такава лъчезарна и добра Heart Eyes Simple Smile Много щастие и здраве на теб и момчетата!!!

ДЕС, леко раждане Simple Smile Стискам палци! Simple Smile Чакаме ви с нетърпение Simple Smile

# 223
lika, да си жива и здрава, с много совободно време за весели приключения с  Алекс и други удоволствия. Много късмет всеки ден и отлична работа в съчетание с приятни колеги!

# 224
Здравейте!

Деска, дойде ли денят? Хайде стискам палци да мине леко и безпроблемно и чакаме новини!  Praynig  Hug

Лика, Мишленце, благодаря за красивите думи  Hug

Ние с Али вчера ходихме на цирк - има тук в квартала един малък, та реших да го посетим.Мислех си, че Али ще погледа 5-10 мин и ще се разписка да си ходим.Но тя като зяпна, започна да се смее, да подвиква на клоуна, на маймуните, на другите животни ...  ooooh! Joy Joy Joy Много й беше забавно и стояхме от началото до края - всичко изгледахме! А тя как се смееше и как танцуваше  hahaha hahaha hahaha Така че явно децата ни вече порастват полека лека - щом може да се съсредоточи и да изгледа цял цирк  Mr. Green

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 09:31 от Vili4ka

Общи условия

Активация на акаунт