Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 371
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
..........по-добре не се задълбавай. Проблема е всеобщ за всички жени,които искат да "огреят" навсякъде и всичко да е перфектно-и на работа да си специалист,и идеална домакиня , разбираща майка,та и любовница на съпруга-мултифункционалната жена мечта.Е не става  Joy винаги...
Чудесно казано Peace

Пепито,има и такива моменти.Не се притеснявай за изспускането.Нашите дечица са герои,представяш ли си на годинка и половна и вече без памперс,като чета накои 4 годишни още носят Rolling Eyes Не искам да звучи хвалебствено Naughty,но си е така.А и аз нямам голяма заслуга за махането на нашият,добре че беше мама да настоява Embarassed Сега,ние сме без нощен към месец стана вече и ту се напикава ту не.Напоследък обаче, аз я вдигам изпишквам и ляга и заспива - не се буди,бях разказвала смешки по този повод в предни постове Mr. Green И ми се струва,че тя се е понауила да стиска,защото щом я сложа на гърнето веднага,ама моментално го напълва.Но естетсвено,че ще има още напикани гащи и чаршафи,какво да правим.Специално за свикване и после започване да се изпускат,четох една тема из форумите и ми се стори че в 90% от случите се среща,не се тревожи Wink

# 76
Ей, милички, бясна съм ви казвам!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Свекитата ни отсвириха отвсякъде с организации и абсолютно всичко за сватбата.Утре ще дойде свекърва ми, а свекъра - на сватбата, но не знаел кога точно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Да му се невиди, като жениха дъщеря си си счупиха краката да тичат! А сега пръста не си мърдат! Поне детето можеха да загледат малко ние докато търчим! Ейййййййййййййй  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 77
  • София
Вили, и с тях и без тях все ще си изкарате хубаво, да ти кажа! И малката ще си я гледате и с нея ще се ожените. Моят свекър,пък въобще не дойде на сватбата ... запознах се лятото с него, тогава и видя Вики за първи път - това ако те успокоява!
Изхвърли си мислите за тях и нервите и се наслаждавай на най-хубавия ден в живота ти!

# 78
Вили,  Whistling  Whistling  Whistling Яяяяя стига си разваля хубавото предсватбено настроение! Както ти е казала Галита - и без тях ще минете! Знам, трудно ти е сама да организираш всичко, но всичко ще мине като по вода! Мобилизирайте се с половинката, ангажирайте по-всеотдайните приятели, а другите да заповядат на сватбата! Хич не им се връзвай, гледай си купона, радвай се на мъжа и детето и пълен напред към събота! Hug

# 79
  • София
Вили, не се ядосвай, това са бели кахъри, че после ще съжаляваш че си се ядосвала. Аз съвсем сама организирах нашата сватба (ние се женихме в Свищов, а Здравчето тогава тъкмо беше почнал работа в София).
Всичко организирах перфектно, но накрая хората които отговаряха за някои детайли се издъниха - например свекито забрави чашите, та се връща, етърва ми забрави втората лента за фотоапарата и се връща, и при църквата нещо бяха объркали. (а, сетих се, взели бутилка бяло вино вместо червено, че попът ни черпи с тяхното Rolling Eyes). И аз тогава се ядосвах ама как може така, пък сега като се сетя, ми то не е кой знае какво, не е трябвало да се ядосвам, това прави сватбата ни уникална и има после какво да се разказва.

Да докладвам - уви, интервю не се състоя, обадиха ми се от агенцията за подбор на персонала един час преди това, че по-добре да не се разкарвам, шефката искала само хора с опит на такава позиция. Но аз си свиркам, защото татито днес почиваше и нямаше монтажи(което се случва мноооооооого рядко), та ходихме в зоологическата градина и изкарахме един страхотен следобед.
Иначе Мъри още е с разстройство, но пие течности и не се обезводнява, а тази вечер акото се позгъсти.

И извиках свекито , че е пенсионерка, да ми погостува седмица-две (не помня дали го писах вече това) и аз ще релаксирам докато тя се занимава с Мъри. А тя е страхотна готвачка, така, че може и да загладя косъма, че съм заприличала на дърта скумрия.
Само дано не припадне като разбере, че Здравчето от три-четири дена е вегетарианец (гледа един филм как убиват животните в кланиците и вече не ще да близне месо.То и на мен ми се отщява като го слушам да го разказва, добре, че не го гледах).

Днес не издържахме и макар, че времето е топло навън, запалихме камината. Леле, голям кеф, вече не се свивам като кокошчица вечер като седна тука Wink

Ами, лека нощ на всички!

# 80

Не се ядосвай мила! Това е нормално .И ние за всичко сами търчахме да организираме .От една страна така по-добре , че да не оплескат нещо , че после да те е яд  ooooh! Поне да беше взела да ти погледа детето докато се занимаваш с всички задачи  #Crazy ама пък да не вземе да го простуди тозно за сватбата да се разсополиви... Абе не  знам за вас , ама аз рядко я оставям на майка ми да я гледа...(И то за няколко часа , а тя все иска повече да й я оставям.. ама за през нощта  до сега всичко на всичко само 3 пъти май че съм я оставяла) А на баща ми и на свекито - само ако трябва да я гледа за малко някой , а майка ми е заета ...Че баща ми поне я усеща като се наака да й смени памперс , а свекито ми казва "Тя сега се е наакала" , а акото засъхнало и дупето й подсечено , добре че лесно се оправа от "Бочко" Ама си замълчах , защото това е положението - като не харесвам как ми гледа тетето няма да го довам до го гледа , тя и без това не изявява желание за това. Макар че е пенсионерка и може да я гледа , а аз искам почна работа, ама не ми харесва тоя вариант  Thinking

# 81
Виличка, да ти кажа хич не се нервирай - ако питаш мене по-добре, че няма да дойде свекито. На мен други хора само ми пречат (отнася се за всички) когато организирам нещо, защото съм малко темерут и смятам, че всичко сама правя най-добре. Въпреки че можеха да позагледат детето няколко часа  #Cussing out

ludmilana, радвам се че вече звучиш по-свежо и по-бодро! А за камината да ти кажа, че ние от доста време вече си пускаме печката вечер.

Лисана, сподели за командировката на мъжа ти, че моя в понеделник заминава за Македония, аз съм на работа и направо не знам как ще се справяме двамата с Коко. Вярно, че той и досега си беше все в командировки, сега пак ще си идва всяка събота и неделя, и че Македония е по-близо от Варна или Бургас (където моя основно си изкарва времето  Mr. Green), но все пак.... Преди поне имаше седмици дето си беше в София, ама сега няколко месеца трябва сами да се оправяме, а аз съм и на работа... ooooh! На всичкото отгоре се гласи и за Беларус после и то за по-дълго време, ама ако стане и аз тръгвам с него тогава  Naughty

# 82
А тя е страхотна готвачка, така, че може и да загладя косъма, че съм заприличала на дърта скумрия.
Само дано не припадне като разбере, че Здравчето от три-четири дена е вегетарианец (гледа един филм как убиват животните в кланиците и вече не ще да близне месо.То и на мен ми се отщява като го слушам да го разказва, добре, че не го гледах).
hahaha От теб искам две рецепти: първо, как да заприличам на дърта скумрия, защото аз се харесвам супер кльощава. Допреди да родя приличах на манекен от Освиенцим, честно, като си гледам дънките, дето си ги купих 1 месец преди да забременея със Стефан, не вярвам, че нормален човек може да ги носи. #Crazy А са хубави дънки и искам пак да си ги нося. Mr. Green Второ: как точно да накарам и мойто мъж да стане вегетарианец. Той лятото се беше зарекъл същото, ама ей го - пак си яде месо. Като си бяхме в Силистра, той помагаше в семейната фирма и ходи да монтира слънчеви колектори на Меком-Силистра. Като се върна, каза: Жена, отказвам месото! Само ако видиш технологията за опушване на месото... Sick  Sick  Sick И след един час вече ръбаше Меком-ски салам. hahaha
А за интервюто - съжалявам, че така се е получило, дано скоро имаш късмет! Praynig

# 83
О, Анту мила,не искам да си спомням за Меком-Силистра.Онази вечер бяхме на колбасарска тема.Продавах аз в магазина една тяхна наденица.Отврат мирис и цвят имаше и се избиваха клиентите за нея.
А що се отнася до дърта скумрия ми и аз се харесвам кльощава,ама като готвя вкусни ястия newsm62 се угоявам сама.
"Бебето"ми заспа ама има май сополки,док. не можа да я види,почвали й консултациите.Чудя се какви капки да й сложа тъй като тя всеки път различни ни изписва?

# 84
Вили, не се ядосвай,  това си е класика в жанра! Без простотии рядко минава. Сигурно ти е трудно, но не се оставяй на тази емоция. Да си булка е прекрасно и толкова романтично! Мисли за това, за детето си и за съпруга си! Ако ми позволиш няколко съвета  за истински важните  неща:  Simple Smile
Първо: Трябва да си изключително красива на този ден! Гледай да почиваш повечко утре и да се наспиш добре! За останалото сигурно си помислила вече!
Второ: На сватбата трябва да има настроение! И това зависи от теб! Много да се усмихваш и да не спираш да танцуваш!
Трето: Да си направите хубави снимки! Защото след време ще ги гледате и ще си спомняте.......
А иначе битовизми от рода на това кой дошъл, кой не дошъл, кой какво дал или не дал и т.н. , ами игнориирай ги. Знам, че е трудно, но опитай! Един, единствен ден си булка!
Красив празник! Hug

Голяма тръпка са ми сватбите! Бих станала сватбен агент! Laughing

# 85
Благодаря ви, милички, за хубавите думи!

Аз оставих Алинка на татко й и свекито и изчезнах!  Joy Ходих да поръчам погачите, после пих кафе с една приятелка, после ходих за подаръци за кумовете и сега се прибирам  Joy Те това е терапия против стреса!  Joy Joy Joy

# 86
  • Варна
Те това е терапия против стреса!  Joy Joy Joy

Аааа, и аз искам такава, ама няма. Всъщност вчера трябваше да нагласим по магазините едни пари и за първи път от не знам колко време излязохме само двамата с мъжа ми, дори успяхме да пием кафе. Спокойно. Скоро не се очертава 2-ра серия от същия филм. Crossing Arms

Така. Вили,   Hug пускай по наклона всичко, което не ти харесва, поне до неделя. За свекитата и сватбите (това прозвуча каато "За мишките и хората"  Laughing) моите например пък след сватбата се сърдиха яко защо не ни били направили те сватбата, а ние сами сме си организирали всичко. Хора разни. Бръмбарче много хубаво ти е казала.  Heart Eyes Успешни покледни приготовления!  Peace

За нервите - имам си ги в изобилие и също като повечето ги изпускам понякога. Особено сега, когато Светлин е у дома, заради стачката и двамата хем се търсят, хем за нещо са в постоянен спор и двубой. ooooh!

За яденето - въпрос на настроения. Все по често ми отказва готвени ястия. Обича тАрато и може само на него да кара.

За спането - маймуната малка изтегли много късно обедното, съответно и нощното спане. Заспива вече около 14.30-15, спи до 17 и вечерта в 23. Сутрин се събужда около 8.30. Но винаги го слагам за сън при бурен протест.

За гърнето - нЕма такъв предмет. Още сме на памперси.

Радвам се на всички приспособяващи към яслата малки дечица!

Мишленце, стискам палци нещата да са по-леки. Дано не е астма.  Naughty

Бременните млади дами, угаждайте си и дано ви глезят!!!

# 87
Явно всички сме се докарали до състояние "треперещ лист".  Confused
Аз да ви кажа не това, че пипа или прави бели ме изнервя толкова. Прави ги, детете е. Мен ме побърква постоянното хленчене и рев. За това ми е нужен психолог...след цял ден бучене и рев да съумея да си стоя спокойна и да продължа да се владея. Да ми даде типс е трикс  как да стане това. Не като миналия петък да се наложи да пия вино, че да не изгърмя и налетя на някого.
...баща му е бил същия, като макък. Дано като порасне Борил да стане същия готин тип, какъвто е сега татко му.
На майка ми и баща ми бих го оставила, но уви няма начин. На бавачки не искам да го давам по ред причини. Ще чакам да тръгне на забавачка, това е...

galita, няма ме, защото гледам да снимам повече и да обикаляме с Борко навън - нали не спи на обед. Като го приспивам чета книга, преди си взимах лаптопа. А от една седмица вечер с баща му и негови колеги играем на Guild Wars. Като не ходим на вечерни партита - си правим онлайн такива. Wink
Аз "нашето време" съм го отписала вече. Confused

# 88
# 89
Добро утро!

Отидохме без проблем на яслата, но нещо пак започна да покашля  ooooh! Направо незнам как ще изкараме зимата  newsm78

...баща му е бил същия, като макък. Дано като порасне Борил да стане същия готин тип, какъвто е сега татко му.

А ние и двамата сме били гадове кат малки, ама сега и двамата сме готини  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Та в тази връзка, 7от9, бъди сигурна, че и Борил ще е като татко си  Laughing

Виличка, как е? 1 ден до голямото събитие  Peace Мнооого хубаво да си изкарате, мила!!!!  Hug Heart Eyes

Голяма тръпка са ми сватбите! Бих станала сватбен агент! Laughing

И аз, и аз!!! Даже толкова обичам да давам акъл (по различни теми), че мисля да развия бизнес в тая насока, ама още ме е страх, че някой клиент ще вземе да ме набие....  hahaha Joy

Ей, много народ ми се губи напоследък newsm78 Мили дами отчетете се, че "да ви видим рогцата, бели ли са черни ли са". Сетих се за това стихче, щото Калоян много му се кефи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт