Споделете - 25

• 25 804
  • 1 225
  •   1
Отговори
# 660
Споделям, че се снимах за поредната си диплома. Снимките са отврат, бретона ми е крив и съм дебела, а в действителност това не е така. Как успяха да ми опропастят образа, питам?

# 661
Гризе ме един въпрос, но Петък е далече и ще си го задам тук. Защо, как и кой прави "наказателен" секс? Или за отмъщение. Ето и пример, който срещнах преди малко, но съм го чувала и друг път:" Да изпраскам най, най, най-надутата кифла на света, да снимам без да разбере и накрая да се гледа в YouTube "

Е тва е един вид - "Е оная надутата от другата паралелка, дето не пуска на никой, глейте кво я напрайх, дееба и надутата пуйка!" Унижи и се въздигни. Тийн рейтинг, но и поколенчески и полови различия. Аз пък не се стремя да разбирам всички. Нямам толкова нерви.

# 662
Работа, но и студ. Работата понамаля, но студът се увеличава.
Искам вкъщи на топлооо... Зззззззз...  Cry

# 663

Все още има със сигурност поне една съфорумка, която чете и отговаря
хладнокръвно и разумно в темите за стачката. Възхищавам и се.

# 664
Браво на нея, защото аз отдавна се отказах да пиша в тях. Много злоба, много истерия, много нещо... Чак да се замисли човек за първите 7 - не на днешните деца, а на родителите им най-вече.  Thinking
Пък и се изкушавам да кажа нещо на няколко човека, а не трябва, не си падам по ударите под кръста. Въпреки, че го заслужават.

# 665
Не ми се сърдете, ама много ме развеселихте с тези постинги-реплики, голям смях падна. Laughing

Впрочем доста хора виждам, които успешно пишат както тук, така и в спамо-чата, явно разграничават нещата и това не стои като дилема пред тях.

Бу го е казала най-точно.

Има ли някой някаква идея, предположение, как и кога ще завърши стачката? На мен вече положението ми се вижда супер безнадеждно.Rolling Eyes

# 666
Мен ме отстреляха там, с голямата базука  #2gunfire  Mr. Green

И аз умрях  smile3544

# 667
Затова реших да си стоя в Споделете, Как' Сийке.
Клюкарникът е пълен с неискащи да разберат нищо ССФ.

# 668
Да де, ясно, "унижи и се въздигни", "комплексар" и т.н., но не ми се връзваше с факта, че сексът е хубаво нещо.

Wolf, и аз и се възхищавам. Как един път не си изтърва нервите тази жена! А поводи имаше бол.

# 669
BTW пратих дракона на ДЕваня. Тя се впечатли  Laughing

# 670
  • При хората, които обичам
Лъжеш.
Казах, че няма да го допусна до пещерата. Бляк Sick

# 671
  • До хладилника, който обичам
BTW пратих дракона на ДЕваня. Тя се впечатли  Laughing
И аз го видях. Крив му е вратът малко Grinning

# 672
  • При хората, които обичам
Бу, не шашкай народа, че си ми надничала в личните Mr. Green

Хора, аз и го показах, не го е видяла сама!

# 673
Ваня, дай го насам.

# 674
И аз го видях. Крив му е вратът малко Grinning

Това е, защото гледа на дясно  Whistling Оглежда се за входа на пещерата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт