Споделете - 25

• 25 804
  • 1 225
  •   1
Отговори
# 645
ДещоВиди, значи и аз съм ти леля...(добре,че не ми личи поне.)

Клонка и аз не мога да работя с касов апарат. Но съм сигурна, че след десет минути мога да се науча. Макар че ако ми плащат много малко, може и да не ми пука по колко пъти сканирам стоките; и ако знам, че никой няма да ми тъси сметка, че причинявам хаос, и аз няма да си го слагам на сърце. Вината е на собствениците на бизнеса.

# 646
Пратиха ми снимки на една пишка дракон. Още се чудя, дали да ви го покажа. произведение на изкуството е  Mr. Green

# 647
  • При хората, които обичам
Пишка дракон нищо не ми говори. Дай снимка да го видя това нещо.

# 648
Не съм фен на Ваня Щерева писателката. Хубаво е човек да знае, докъде се простират възможностите му.
Флора с второто ти изречение съм напълно съгласна!

Сопрано, аватарът ти е отврат Mr. Green Бях сигурна, че по-противен от предишния няма да намериш, но... Sunglasses

# 649
  • Варна
Не ме разбрахте. Става въпрос за това, че работата с касов апарат се учи за нула време и е идиотско да ти го изискват като предварително условие, за да започнеш работа.

# 650
Тони, запази си го този за Халуин.

Окоча, и ти можеш  Stop

# 651
Гризе ме един въпрос, но Петък е далече и ще си го задам тук. Защо, как и кой прави "наказателен" секс? Или за отмъщение. Ето и пример, който срещнах преди малко, но съм го чувала и друг път:" Да изпраскам най, най, най-надутата кифла на света, да снимам без да разбере и накрая да се гледа в YouTube "

# 652
  • До хладилника, който обичам
За наказателен секс не знам, но за наказателно безсексие мисля, че доста жени практикуват. Също и под формата на наградка. Изхвърлил си боклука без подсещане? Браво, добро момче, 'и довечера няма да ме боли главата!'... Забравил си да направиш каквото се искаше? Главобол до откат дор пет дена...

# 653
Ха-ха! Това ми е ясно и на мен.

# 654
  • София
Много отдавна мъжете не се боят от наказателно домашно безсексие, мисля аз.
Има толкоз много варианти извън дома, че.......не е ясно кой кого наказва...

# 655
Споделям, че някаква интрига имало, а съм я изпуснала.Споделям, че ми писна от стачката, детето вече забрави що е то училище.
Освен това ми е адски студено:( А като ми е студено се съдирам да ям. А като ям не се чувствам добре.

# 656
  • До хладилника, който обичам
Много отдавна мъжете не се боят от наказателно домашно безсексие, мисля аз.
Има толкоз много варианти извън дома, че.......не е ясно кой кого наказва...
Престъпление, но и наказание...

# 657
Гризе ме един въпрос, но Петък е далече и ще си го задам тук. Защо, как и кой прави "наказателен" секс? Или за отмъщение. Ето и пример, който срещнах преди малко, но съм го чувала и друг път:" Да изпраскам най, най, най-надутата кифла на света, да снимам без да разбере и накрая да се гледа в YouTube "
Комплексираните женомразци, например.
Насилниците.
Изнудвачите.

# 658
  • Варна
За "наказателен секс" четох в ДиС, че имало момчета, които посещавали изневеряващи съпрузи. Съпругите-рогоноски плащали да им се случат хубави неща.
Или поне аз това разбирам под "наказателен секс".

# 659
В музея в Батак, на последната витрина, имаше пионерска и чавдарска връзка и шапка!
Депресия!
Вече съм музеен експонат.
В исторически музей.
Точно до турските ятагани.

Общи условия

Активация на акаунт