На седенката се спри ,за цветята сподели

• 31 291
  • 471
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Месечинка виторога, благодаря и аз за съвета за Lucky bamboo-то, отскоро и аз го имам същия проблем, имам три пръчки и едната е почнала да жълтее по същия начин. Само един въпрос още, като отрежа пожълтялото, с какво да затапя дупката? Гледам, че сега имат нещо като восък. newsm78

С нищо не съм я затапвала, просто го отрязах и го оставих така. Не се надявах кой знае колко да оживее, пък то взе, че се ококори и гледам, че отрязаното просто си е засъхнало и се е затворило самичко Simple Smile

# 256
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Аз питах защото моя загина и  го бях отписала сега ми изкара едно свежо листо, надявам се да живее дълго, многоооо го харесвам и за това си го купих ...... въпроса ми беше за поливането, мисля че там ми беше проблема колко и кога?
Ето го:

Моят цикас го поливах лятото всеки ден, като гледам да не попадне вода в шишарката! Имам го вче 3 години и всяко лято пускаше по 4 листа, а това лято бяха 3 листата! Зимата го гледам до прозореца и не на много топло! Поливам го по-рядко отколкото през лятото! Цикаса ми се отблагодарява и да не му е уроки расте добре при условията, които му предлагам!

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3208649

Снимката е от лятото! За съжаление нямам по-нова! в момента цикаса ми е с три листа в повече!

# 257
Исках да ти го видя , но не успях иска потребител и парола newsm78 само лятото изкарва листа нали?

# 258
Дуданка и аз исках да го видя, но ми излиза началната страница

# 259
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144934

Дано сега стане

# 260
сега се виждат Peace
много хубава юкичка имаш Grinning

а какво е растението в сандъче, предпоследното на 2-ра страница?

# 261
Петунии! Но както се вижда снимките ми са от лятото! Всички цветя сега изглеждат по доста по-различен начин! Пораснали са, но нямам време да ги снимам и да кача новите снимки! Евентуално утре ще се постарая!

# 262
а предпоследното на 4-та?

# 263
Аспарагус! И той много е пораснал! Утре обещавам, че ще ги снимам наново и щу пусна актуални снимки!
Сега ще излизам, затова ако има въпроси към мен ще отговоря утре!
Лека и спокойна вечер на всички! Heart Eyes

# 264
Дуданка разгледах цялото ти албумче и всичките ти китки са много хубави  Grinning

# 265
  • София
Момичета, днес си взех живо камъче, да се похваля Laughing
На картончето дето е боднато в саксията пишеше, че цъфти през пролетта, но аз такова чудо цъфнало досега не съм виждала и доста се зачудих. Вашите цъфтяли ли са или да не се надявам?

# 266
Да си кажа и аз....Тъй като започна сезона на чая(от пакетчета) в нашата къща...започнах след използване пакетчето да го късам и да го слагам като тор в саксиите.....Бях чела,че се отразявало добре....Утре съм се заканила да си поприбера цветята и да оставя само сандъчетата(пък тях къде ще слагам....)

# 267
Цоцоланке, направо ги прибирай всичките.Не знам как е в Струмско, ама при нас сви як студ Rolling Eyes

# 268
  • На края на света !
това за чая е доста интересно ,може да опитам ,на по големите растения Peace
момичета май баба зима подрани ,а моите цветя са все още навън ,направо се чудя и аз какво да правя дали след два три дни времето няма да се пооправи ,поне така пишат синоптиците newsm78

# 269
Утайката кафето съм слага в цветята, но за чайчето за първи път чувам  newsm78

И тук е много студено, но аз все още не съм прибрала съкъзчетата и се чудя дали да не ги прибера днес

Общи условия

Активация на акаунт