На седенката се спри ,за цветята сподели

• 31 285
  • 471
  •   1
Отговори
# 285
  • Русе
При мен клечките не помагат  Tired

ето част от моите цветя

# 286
Гласувах в анкетата - прибрах само някои цветя: каланхоетата, декоративната коприва, еуфорбията. Едногодишните съм ги оставила навън в сандъчетата им, гледам, че продължават да цъфтят  Mr. Green

# 287
  • Карлово
Адриана, супер са цветята ти. И ме подсети, че трилистника ми е отвън, дали ще умре, хич не го искам, ама той си вирее страхотно

# 288
  • на втория етаж
Аз прибрах всички,че както застудя - не ми се експериментираше.

# 289
  • На края на света !
При нас вали проливен дъжд ,мисля че ще им се отрази страхотно на цветята м Hug,имам китайска роза и трилисници ,които са засяти в земята и за тях доста се чудя дали да ги прехвърля вече по саксийте  newsm78:peace:

# 290
ох и аз не съм очарована от моя трилистник - подарих големия на свеки, а на себе си оставих новоподкаралия, който беше една педя - сега е до кръста ми вече (от лятото насам)  #Crazy

едногодишните и аз така съм ги оставила - лобелия, латинки, петунии.... днес вече дано мъжът ми има половин час да приберем сандъчетата, че ми е жал за мушкатата и сакъзчетата Rolling Eyes бая студеничко е Confused

адриана, хубави са ти цветенцата Peace май си любителка на драцените Mr. Green

чаро, според мен е време Rolling Eyes

# 291
  • На края на света !
Температурата в момента е 8 градуса навън ,гледам прогнозата,седмица напред ,няма да става по студено при нас минимална го дават 10 градуса,ще почакам още малко Peace ,ще гледам ден за ден как са дните baby_neutral

# 292
Аз всичко прибрах....
Ами побърках се да влизам и излизам с тия сандъци  Crazy
Сложила съм ги по земята и ще режа (от кога се каня Crossing Arms) мушката и сакъзчета.
Лобелията дали трябва да се изкоренява newsm78...тя цъфти, та се къси, а и нови филизи излизат Thinking

# 293
доколкото знам, лобелията е едногодишно растение, така че я остави  Peace моята цъфти от април или май до сега и не е спирала Rolling Eyes

защо ще режеш СЕГА мушкатата и сакъзчетата  newsm78 аз знам, че се режат февруари Rolling Eyes

# 294
доколкото знам, лобелията е едногодишно растение, така че я остави  Peace моята цъфти от април или май до сега и не е спирала Rolling Eyes

защо ще режеш СЕГА мушкатата и сакъзчетата  newsm78 аз знам, че се режат февруари Rolling Eyes

Ами, нали сега се чупят и се сеят направо в саксии или сандъци. Аз тая година за първи път ще пробвам тоя метод, че с изрязването сега и малкото поливане през зимата...на пролет в сандъка - няма никой Thinking

# 295
аз това ще го практикувам само за сакъзчетата Rolling Eyes обаче и те и мушкатата се убиват да цъфтят и ми е жал даже да ги прибера  Mr. Green

# 296
  • в една мансарда точно под звездите ..........
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=144934

Новите снимки са накрая на албума! Цикаса е моята гордост! Когато си го купих преди 3 години беше с три листа!

# 297
  • Варна
Имам една детелина(цъфти в розова-а може изабщо да не се казва така)донесох си я от о.Тасос и се чудя дали ще изкара навън,че при нас става доста студено.Там си вирееха навън,но нали е по-топло.Нямам снимка,но ако някой има такива да сподели.
За анкетката-половината прибрах,другите са още навън,но те са повечето  мушката,сакъзчета и алби,лимон  и роза,която ще трябва да пресявам в градината,но напролет

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 17:14 от rosi atanasova

# 298
Дуданка, много ти е хубав цикаса, и аз да питам за сакъзчетата като ги начупя и  засея в сандъчета после как да поливам?

# 299
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
здравейте цветарки. виждам пред дилемата сте: да прибирам или не.

всичко при свеки прибрах. даже и от градината всичко изчистих. сега имам 1 торба чушкии камби и 8 тикви Crazy

такааа, сега да се похваля: от семената, които са командировани в банята имам покълнало Party
незнам какво е, но покълна за 1 седмица Shocked. взех го миналия уикенд от палмовата градина Crazy

сега чакам и другите, дано покарат Praynig

Общи условия

Активация на акаунт