ВЪПРОСИ към хомеопати - САМО ТУК!

• 181 939
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
  Аlexander, къде мога да намеря информация за вредата от ваксините на български език?
 Синът ми,много здраво и неболедуващо дете получи пиогенен гранулом на нослето,два месеца след полиомиелитна ваксинация.Лекарите твърдят,че причината за гранулома е вирусна,травматична или гнойна пъпка,която се развива до гранулом,но не и ваксина.Там е работа,обаче,че детето не е имало нищо от изброените,направо се появи гранулома.Хомеопатичката,при която го водя му даде потенцирана полиоваксина и ефекта беше след 7 дни,разрушаване и кървене на гранулома.По-късно се излекува със същото лекарство и разстройство със слуз,което си мислехме,че е типичния за сезона летен вирус.
 Направо изтръпвам при мисълта за следващата ваксинация,която трябва да е на 2 годинки Sick
 Хомеопатът твърди,че може да се избегнат усложненията като се даде от потенцираната ваксина няколко дни преди истинската ваксина.НО дали е достатъчно надеждно това?Дали бих могла да отложа,докато тръгне детето на градина,т.е до 3-4 години?Проблемът е,че мъжът ми не е достатъчно убеден в това (какво да се прави доктор е) и сега търся инфо,за да му го покажа.Ако зависеше само от мен бих отлагала,докато може.

Тук:
http://makedonski.10.forumer.com/a/_post507.html
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121241.msg2223644;topicseen#msg2223644
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278560.0

# 1 246
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Здравейте! Моля Ви за съвет:
 моят син на 4 г. постоянно го хапят оси и пчели, средно в седмицата по веднъж. Първа реакция силна болка, а след това нищо, но на другия ден - голям, червен оток, болка и сърбеж и температура 37.5 - 38.0. И така два три дни, като се успокоява от лед увит в кърпичка. Не се притеснявам, че е алергичен или че го хапят, притесняваме реакцията на организма му през следващите дни, жизнен е, но с 38 С, а и сега е горещо.
Може ли по някакъв начин да се избегнат последващи реакции?
Всъшност последното ухапване беше вчера на обед около вратлето, мога ли сега да му дам нещо или трябваше веднга?
Благодаря   bouquet

Да, да с кал или чесън се маже!

# 1 247
Александър,имаш ли информация относно хомеопатичните капки "Лимфомиозот" ,производител Heel.
Изписа ми ги ендокринолог ,което е странно.

# 1 248
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
случайно попаднах на тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=324607.0
имам спомен, че в една книжка за хомеопатия прочетох, че това е много специфична индикация за някакво заболяване (но не си спомням какво  Blush )

Въпроса ми към Александър е това важи ли и за децата?

Благодаря!

# 1 249
Alexander, има ли хомеопатична алтернатива на ваксините - лекарства, които да се дават за профилактика, ако не са поставяни ваксини. При съмнение за тетанус как се процедира, може ли хомеопатията да помогне?

# 1 250
Alexander, има ли хомеопатична алтернатива на ваксините - лекарства, които да се дават за профилактика, ако не са поставяни ваксини. При съмнение за тетанус как се процедира, може ли хомеопатията да помогне?

Да, има хомеопатични ваксини със сигурност (не само за олекотяване на пораженията на истинските ваксини) и бях чела в някакъв сайт за тях, интересно беше, че описваха различната им успеваемост (60%, 70%, 80% и т.н), помня само че бяха в проценти, ще се радвам Александър да се включи и да коментира, защото не мога да открия сайта отново. Беше на английски.

# 1 251
Здравейте на всички.Прочетох доста от написаното но не открих подобен въпрос.Ще бъда благодарна ако някои може да отговори.Сина ми е на почти 3 месеца и има запушен слъзен канал.Може ли да се повлияе това състояние от хомеопатично лечение.

# 1 252
Мога ли да пия 3 в 1 по време на лечение? Пих лекарство (не знам какво) в началото на август, за изчистване на орханизма,  и след 1 седмица трябва да отида на преглед и да ми назначат друго лекарство? Та питането ми е кога мога да пия 3 в 1?
Съжалявам ако въпроса ми ви се струва тъп, но вече не издържам без кафе.

# 1 253
Мога ли да пия 3 в 1 по време на лечение? Пих лекарство (не знам какво) в началото на август, за изчистване на орханизма,  и след 1 седмица трябва да отида на преглед и да ми назначат друго лекарство? Та питането ми е кога мога да пия 3 в 1?

Добре, че накрая поясняваш, че става въпрос за кафе  Joy
Ами на мен в началото на лечението ми позволчваха да пия само НЕС кафе, а 3 в 1 е такова, значи може! Simple Smile

# 1 254
  • София
И каква е разликата между неса и обикновено? В смисъл защо едното е антидот, а другото-не?

# 1 255
Нес нали е по-вредното заради химиите ,които съдържа?

# 1 256
По- вредно е, разбира се.

# 1 257
  • Варна

Можеш да пиеш кафе , но не  3 в 1 , а по добре си купи безкофеиново и си го направи на джезве                                                                                                                                                                                                                            

# 1 258
  • София - Варна - Бургас
ninochka .......

Цитат
не е безсъние, спи си, но често се събужда, суче и си заспива без проблем - просто ми се иска да спра нощното кърмене... засега се отказах де = след няколко опита ме отказаха Crazy

за пъпките не те разбрах - с една дума да ги оставя да си седят и да си се самооправят?! то аз таак и правя вече няколко месеца, ама хич не изчезват, дали не стават и повече newsm78

Ако се даде нужното му хо л-во, пъпките ще се появяват, но и до 5 дни ще си изчезват.

# 1 259
  • София - Варна - Бургас
  Аlexander, къде мога да намеря информация за вредата от ваксините на български език?
 Синът ми,много здраво и неболедуващо дете получи пиогенен гранулом на нослето,два месеца след полиомиелитна ваксинация.Лекарите твърдят,че причината за гранулома е вирусна,травматична или гнойна пъпка,която се развива до гранулом,но не и ваксина.Там е работа,обаче,че детето не е имало нищо от изброените,направо се появи гранулома.Хомеопатичката,при която го водя му даде потенцирана полиоваксина и ефекта беше след 7 дни,разрушаване и кървене на гранулома.По-късно се излекува със същото лекарство и разстройство със слуз,което си мислехме,че е типичния за сезона летен вирус.
 Направо изтръпвам при мисълта за следващата ваксинация,която трябва да е на 2 годинки Sick
 Хомеопатът твърди,че може да се избегнат усложненията като се даде от потенцираната ваксина няколко дни преди истинската ваксина.НО дали е достатъчно надеждно това?Дали бих могла да отложа,докато тръгне детето на градина,т.е до 3-4 години?Проблемът е,че мъжът ми не е достатъчно убеден в това (какво да се прави доктор е) и сега търся инфо,за да му го покажа.Ако зависеше само от мен бих отлагала,докато може.

Тук, във форум Бг-мамма има огромна информация относно ваксините. Бих Ви препоръчал и книгите на д-р Атанас Гълъбов

Виж Тук:  Световната конспирация срещу здравето

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 15:25 от Aleksander

Общи условия

Активация на акаунт