ВЪПРОСИ към хомеопати - САМО ТУК!

• 181 859
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София - Варна - Бургас
svetly_ Това е бавен тип алергична реакция, но това не значи че няма опасност от анафилактичен шок и оток на Квинке, затова потърсете помоща на класически хомеопат, който да реши проблема.

# 1 261
  • София - Варна - Бургас
Здравейте! Моля Ви за съвет:
 моят син на 4 г. постоянно го хапят оси и пчели........................   bouquet

Да, да с кал или чесън се маже!

Недейте с кал, и в никакъв случай с чесън!!!

Пробвайте с бучки лед, а ако е на ръцете или краката - да ги държи нависоко, ако това го облекчава.

# 1 262
  • София - Варна - Бургас
Александър,имаш ли информация относно хомеопатичните капки "Лимфомиозот" ,производител Heel.
Изписа ми ги ендокринолог ,което е странно.

Прочети какво съдържат и всичко ще ти стане ясно! Peace

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 13:39 от Aleksander

# 1 263
  • София - Варна - Бургас
случайно попаднах на тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=324607.0
имам спомен, че в една книжка за хомеопатия прочетох, че това е много специфична индикация за някакво заболяване (но не си спомням какво  Blush )

Въпроса ми към Александър е това важи ли и за децата?

Благодаря!

Яденето, гълтането на сополи е .......... полезно.  Да, да, а и самите конхи в носа са така конструирани, че не да секнем носа навън, а да шмъркаме и гълтаме навътре. Може би идеята на Твореца е, да попадат повече микроби и вируси върху сливиците, които както знаем са лабораторията на имунната ни система и които са първата част от сложната верига за изработване на Специфичния имунен отговор.

# 1 264
  • София - Варна - Бургас
Alexander, има ли хомеопатична алтернатива на ваксините - лекарства, които да се дават за профилактика, ако не са поставяни ваксини. При съмнение за тетанус как се процедира, може ли хомеопатията да помогне?

Да, може да помогне, дори и при започнали гърчове, хомеопатията може да помогне!

# 1 265
  • София - Варна - Бургас
Alexander, има ли хомеопатична алтернатива на ваксините - лекарства, които да се дават за профилактика, ако не са поставяни ваксини. При съмнение за тетанус как се процедира, може ли хомеопатията да помогне?

Да, има хомеопатични ваксини със сигурност (не само за олекотяване на пораженията на истинските ваксини) и бях чела в някакъв сайт за тях, интересно беше, че описваха различната им успеваемост (60%, 70%, 80% и т.н), помня само че бяха в проценти, ще се радвам Александър да се включи и да коментира, защото не мога да открия сайта отново. Беше на английски.

Не, няма хомеопатични ваксини! Има обаче точно предписано, след задълбочен анализ индивидуално съобразено хомеопатично лекарство!

# 1 266
  • София - Варна - Бургас
Здравейте на всички.Прочетох доста от написаното но не открих подобен въпрос.Ще бъда благодарна ако някои може да отговори.Сина ми е на почти 3 месеца и има запушен слъзен канал.Може ли да се повлияе това състояние от хомеопатично лечение.

Да, може да се повлияе.

# 1 267
  • София - Варна - Бургас
Мога ли да пия 3 в 1 по време на лечение? Пих лекарство (не знам какво) в началото на август, за изчистване на орханизма,  и след 1 седмица трябва да отида на преглед и да ми назначат друго лекарство? Та питането ми е кога мога да пия 3 в 1?
Съжалявам ако въпроса ми ви се струва тъп, но вече не издържам без кафе.

Пийте само кафе Арабика - което го продават в чували на зърна,  редуцирайте го до едно на ден, щом пиета кафе от години и щом не ви влошава.

Арабика е най-доброто кафе - пият го в цял свят, включително и в Африка. Безкофеиновото съдържа много остатъчни химически продукти и затова не е добра идея.

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 16:47 от Aleksander

# 1 268
Т.е. кафето не е анти-дот в такъв случай?

# 1 269
  • София
И аз моля за малко разяснение- значи все пак за предпочитане е арабика, която съдържа кофеин, отколкото безкофеиново или нес кафе?

# 1 270
  • София - Варна - Бургас
Т.е. кафето не е анти-дот в такъв случай?

Кафето няма нищо общо с хомеопатичното л-во и разбира се не може пряко да го антидотира.

Може обаче да влоши някои симптоми на пациента и така косвено да повлияе лечението, затова и препоръчвам на тези, които с години си пият кафе, да не го спират, а само да го редуцират до 1 едно на ден и то да е тип "Арабика".
 От това по-ясно - здраве!
 И моля, не ме питайте повече за кафе, а за по-съществени неща.  Peace

# 1 271
  • някъде там
здравейте имам пролапс на митралната клапа ,който ми сьздава страшни неразположения понякога имам чуството че умирам да не говорим че постоянно се задьхвам ,а сьм само на 30 в момента пия  Магнерот .Хомеопатията ще помогне ли в моя случай

# 1 272
Искам да попитам има ли начин да се лекуват с хомеопатия огромни сливици при 7 годишно дете,за да се свият или нещо подобно...защото не мисля че е правилно да се вадят.

# 1 273
  • София - Варна - Бургас
здравейте имам пролапс на митралната клапа ,който ми сьздава страшни неразположения понякога имам чуството че умирам да не говорим че постоянно се задьхвам ,а сьм само на 30 в момента пия  Магнерот .Хомеопатията ще помогне ли в моя случай

Да, ще помогне, дотам, докъдето патологията е обратима, сиреч доста добре.

# 1 274
Недейте с кал, и в никакъв случай с чесън!!!

Пробвайте с бучки лед, а ако е на ръцете или краката - да ги държи нависоко, ако това го облекчава.

И защо не с кал? Баща ми го ухапа пчела, получи алергична реакция и изпадна в безсъзнание.
Намазахме ухапаното с кал, докато дойде "Бърза помощ". Лекарката каза, че калта му е подействала животоспасяващо!

Общи условия

Активация на акаунт