ВЪПРОСИ към хомеопати - САМО ТУК!

• 183 875
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 930
Зддравейте, дали има нещо, което да помага на неразположенията при ранна бременност, по-точно гадене?
Благодаря

# 931
Здравейте Александър, имам следния въпрос: Може ли да се лекува СКАРЛАТИНА с хомеопатия?
(Сина ми /Габриел на 4 г./ за трети път е болен от скарлатина в интервал от 2 месеца, първите два пъти дадох антибиотик защото така се случи, че хомеопата, чийто услуги ползваме не можа да ни приеме. Сега ми се ще да опитаме с хомеопатия, но искам да съм сигурна, че ще се получи. /Ползваме услугите на класически хомеопат, за който има 80% положителни мнения./)
Благодаря Ви предварително.

# 932
Тази тема е дискутирана вече. Можеш да погледнеш ТУК

# 933
Ендометриозна киста лекува ли се с хомеопатия?До колкото разбрах само оперативно се премахва, но има ли случай на излекуване/стопяване на киста чрез Хомеопатия?

# 934
Препоръчай те ми добър хомеопат в Пазарджик.
Благодаря ,предварително baby_neutral

# 935
multimodal благодаря за линка! Тъкмо се чудех защо никой не ми отговори на въпросът  Crossing Arms

# 936
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Ако давам на детето си хомеопатично л-во и мед с лимон, преча ли на лечението?

# 937
Aleksander, искам да ви попитам докато съм на хомеопатично лечение мога ли да ползвам сребърна вода - купена е от аптеката, не съм си я приготвяла сама? Страх ме е да не антидотирам лечението.

# 938
  • София - Варна - Бургас
кокошчица

Проблема лежи много по-дълбоко, отколкото ни се струва, и затова истинското хомеопатично лечение разрешава проблема "отвътре - навън" а не обратното.

Затова не се "затичвай бързо към най-близкия парадентолог"...

# 939
  • София - Варна - Бургас
Aleksander, искам да ви попитам докато съм на хомеопатично лечение мога ли да ползвам сребърна вода - купена е от аптеката, не съм си я приготвяла сама? Страх ме е да не антидотирам лечението.

Консултирай се с лекуващия те хомеопат.  Peace

# 940
  • София - Варна - Бургас
Ако давам на детето си хомеопатично л-во и мед с лимон, преча ли на лечението?

Не, по принцип не пречи.

# 941
  • София - Варна - Бургас
Зддравейте, дали има нещо, което да помага на неразположенията при ранна бременност, по-точно гадене?
Благодаря

Да, има, но се предписва индивидуално, при всеки отделен случай и след задълбочео анализ и хомеопатично интервю, траещо първия път до 2 часа.

# 942
  • София - Варна - Бургас
Здравейте Александър, имам следния въпрос: Може ли да се лекува СКАРЛАТИНА с хомеопатия?
(Сина ми /Габриел на 4 г./ за трети път е болен от скарлатина в интервал от 2 месеца, първите два пъти дадох антибиотик защото така се случи, че хомеопата, чийто услуги ползваме не можа да ни приеме. Сега ми се ще да опитаме с хомеопатия, но искам да съм сигурна, че ще се получи. /Ползваме услугите на класически хомеопат, за който има 80% положителни мнения./)
Благодаря Ви предварително.

Щом има 80% одобрение, значи проблема трябва да бъде решен, в смисъл с помоща и на точното хомеопатично л-во имунната система да си изработи траен напрегнат доживотен имунитет с-у стафилококовия анатоксин, и да не се налагат повече репетиции, сиреч повторения на скарлатината. 

# 943

Консултирай се с лекуващия те хомеопат.  Peace
В момента ми е невъзможно и затова питам тук.

# 944
Лекува ли се депресия с хомеопатия newsm78

Общи условия

Активация на акаунт