ВЪПРОСИ към хомеопати - САМО ТУК!

• 181 974
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София - Варна - Бургас
Здравейте!
Много съм притеснена и затова реших да попитам и тук!
Детето ми е на 1г и11м.Юни месец бяхме в болница с остър пиелонефрит!След това дадохме стерилна урина и се изолира протеус 10 на 4 степен!Отидохме при д-р Лилова и тя ни каза ,че за момента няма опасения ,и да пускаме често всеки месец стерилна урина!Сега преди 5 дни пак реших да пусна стерилна урина и се изолираха Ешехерия коли 10,4 степен!Точно на другия ден дъщеря ми отново вдигна температура достигаща 40 градуса ,спада до 37,9 и пак се качва !ходихме при педиатърката ,предписа ни Панцеф ,посетихме и нефролог,но засега положението е това!Въпроса ми е -Как се трепят гадните бактерии ,откъде се получават ,от какво трябва да се пазим?Между другото посетихме д-р хомеопат Мариан Иванов,който ни предписа лечение с хомеопатия ,но стигнахме въпреки това пак до тук....Моля ,вярвам в хомеопатията ,но търся точен хомеопат и си мисля ,че бактерии могат да се унищожават с хомеопатия-Посъветвайте ме

Как се трапят? newsm78  - Досега изброените "величия", вкл. и шефа на "боаронци" не ви ли казаха как се трепят, или поне не ги ли изтрепаха?...

А сега сериозно - хомеопатията прави нещо по-истинско, отколкото "трепене" на мн. бързо мутиращи "гадини". И това е, като прави организма невъзприемчив към тях, и така те сами си изчезват.

Между другото, Ешерихия коли е една от полезните бактерии в дебелото черво...

# 1 186
  • София - Варна - Бургас
Колко време СЛЕД консумация на алкохол може да се вземе хомеопатично лекарство? Случая е следния. Моя позната наскоро е била за първи път на хомеопат, дали са й лекарство, но вчера е пила алкохол. Кога може да вземе лекарството?

В малко количество, без напиване, алкохола не пречи.  Laughing

# 1 187
  • София - Варна - Бургас
Извинявам се, ако този въпрос вече е задаван, но има ли хомеопатично лечение на стрептококи и стафилококи. Оказа се, че и двете ми деца имат такива в носа, а най- вероятно и аз.

Абсолютно нормално е в носа на всяко живо същество да има голямо колечество от изброените бактерии. И безвредно, освен ако поради неблагоприятни обстоятелства, те не решат да станат патогенни.
 Точното Хомеопатично л-во ще реши проблема, ако има такъв.

# 1 188
Сега звънях на нашата лекарка,защото съм обезпокоена.Синът ми има по ходилата и на дланите червени петънца,отвътре пълни с течност.Изглежда като мехурчета,но зачервени.Освен това има и афта,която му създава огромен дискомфорт и мрънка непрекъснато.Тя каза че това е нормална реакция от лекарството и ще се обeлят и ще минат.Малко ми е странно,понеже все бях чувала за обриви и т.н.,но за мехури...

Александър според вас това нормално ли е?

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 14:48 от Ренито

# 1 189
 Здравейте, пише Ви една майка на едно прекрасно бебоче.Притеснена съм че нямаме зъбки още, а педиатъра каза са тръгнали, и че венеца е доста заоблен.  В момента Гергана е на 10м. и 20дни. По принцип Беше много спокойно дете и спеше по цяла вечер непробудно до преди месец, когато почна да се буди със скимтене по 6-7пъти на вечер. Също стана по раздразнителна и иска да е държат повече на ръце, което не е характерно за нея. Давах й Дентокинд 2седмици по 4гранули, но ефект нямаше.Спрях го и почнах chamomilla vulgaris 15сн по 2гранули между храненията така 2седмици. Събуждания намаляха до 4 на вечер.  Моля да ми препоръчате какво да й давам. Доколкото прочетох в нета разбрах че се предписва хомеопатично лекарство индивидуално. Ако е от полза досега е пила 3 антибиотика. В 6мес. амекацин и роцефин, бяхме в болница и получи анемия заради тежка диария и Т в момента няма. и в 9мес. Цевзил за зачервено гърло и Т.Ще се радвам ако имате възможност да ми отговорите.Ще ми помогнете много ако ми препоръчате  хомеопат в Пловдив. Ходих при един, Но той ни предписваше по едни коктейли по 5различни наведнъж и се отказах от него.Искам да помогна на детето си ако мога да огранича даването на антибиотици, но незнам при кой хомеопат да отида. Благодаря.

# 1 190

Посетете, стига да е истински хомеопатPeace

Александър, не се заяждам, но това изречение /или препоръка/ се повтаря доста в темата - най-малко 50 пъти.

Само мен ли ме дразни?
Защото аз познавам такива, които се именуват "истински", но не са Wink

Ясно ми е, че има класически хомеопати и "Боаронци" ...

# 1 191
Мога ли по време на хомеопатично лечение да пия витамини? И по-конкретно витамин C? Моля ви, кажете ми защото ми е спешно, искам да се опитам да си отложа цикъла така с 1-2 дена за да отида на море  Praynig

# 1 192
Мога ли по време на хомеопатично лечение да пия витамини? И по-конкретно витамин C? Моля ви, кажете ми защото ми е спешно, искам да се опитам да си отложа цикъла така с 1-2 дена за да отида на море  Praynig

Да,можеш.
Не съм хомеопат,но  съдя по опита който имам с хомеопатията.

# 1 193
  • София - Варна - Бургас
Сега звънях на нашата лекарка,защото съм обезпокоена.Синът ми има по ходилата и на дланите червени петънца,отвътре пълни с течност.Изглежда като мехурчета,но зачервени.Освен това има и афта,която му създава огромен дискомфорт и мрънка непрекъснато.Тя каза че това е нормална реакция от лекарството и ще се обeлят и ще минат.Малко ми е странно,понеже все бях чувала за обриви и т.н.,но за мехури...

Александър според вас това нормално ли е?

Непознавам конкретния случай - това е в компетенцията на лекуващия Ви хомеопат.

# 1 194
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, пише Ви една майка на едно прекрасно бебоче.Притеснена съм че нямаме зъбки още..................
.............Ще се радвам ако имате възможност да ми отговорите.Ще ми помогнете много ако ми препоръчате  хомеопат в Пловдив. Ходих при един, Но той ни предписваше по едни коктейли по 5различни наведнъж и се отказах от него.Искам да помогна на детето си ако мога да огранича даването на антибиотици, но незнам при кой хомеопат да отида. Благодаря.

Описаното от Вас, убеждава за никнене на зъбки, честито!

На Лични Ви изпращам координати.

# 1 195
  • София - Варна - Бургас
  ziana

Преди няколко дни писах в темата за витамините, виж тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231227.1140

# 1 196
Александър Благодаря все пак за отговорът  Simple Smile
Виждам че са започнали да изчезват и са в момента само червени петънца...

# 1 197
  ziana

Преди няколко дни писах в темата за витамините, виж тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231227.1140

Благодаря за отговора   bouquet

Прочетох написаното за витамините, и съм съгласна с теб. Но специално за вит C, той е водноразтворим и много трудно и при големи количества може да се предозира. Аз исках да взимам по 5 хапчета на ден (максималната доза), в продължение на 5-6 дни. Просто цикъла ми почти съвпада с морето Sad  А не искам да взимам противозачатъчни.
В този конкретен случай има ли проблем за хомеопатичното лекарство?

# 1 198
Здравейте, пише Ви една майка на едно прекрасно бебоче.Притеснена съм че нямаме зъбки още..................
.............Ще се радвам ако имате възможност да ми отговорите.Ще ми помогнете много ако ми препоръчате  хомеопат в Пловдив. Ходих при един, Но той ни предписваше по едни коктейли по 5различни наведнъж и се отказах от него.Искам да помогна на детето си ако мога да огранича даването на антибиотици, но незнам при кой хомеопат да отида. Благодаря.

Описаното от Вас, убеждава за никнене на зъбки, честито!

На Лични Ви изпращам координати.
Благодаря за бързия отзив  bouquet  ще Ви помоля да ми пратите отново кординати на хомеопат в Пловдив.  Извинете , но на лични нямам никакво съобщение. Явно се е получило някакво объркване

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 09:45 от aria

# 1 199
  • София - Варна - Бургас
aria

Пратих Ви на Лични.

Надявам се този път да няма проблеми!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт