Има ли желаещи за PREISSTURZ -II част

• 22 473
  • 501
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Marianik, изпратих ти на лични линк на играчката, с която искам да ми смениш кубчетата  Peace
Я прати и на мен, аз ще ти пратя моята. Да сравним с какво сменихме кубчетата Simple Smile
l
може ли и на мене да ми изпратите и двете нещата които сте си харесали,че аз нещо се затрудних.    Praynig  Praynig
 Hug  Hug

# 331
  • Пловдив
Някакво развитие в мейлите има ли?

# 332
  • гр.Варна

Ще разясня ,споко,всичко е наред,разбрахме се ,дори съм поръчала,но утре правя превода.Сега отивам да подкрепя един роднина-кандидат за кмет на район,да гласувате...! Peace

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 11:36 от marianik

# 333
  • Пловдив

Ще разясня ,споко,всичко е наред,разбрахме се ,дори съм поръчала,но утре правя превода.Сега отивам да подкрепя един роднина-кандидат за кмет на район,да гласувате...! Peace
може ли още да се поръчва?да заменя липсващите купчета

# 334
  • София

Ще разясня ,споко,всичко е наред,разбрахме се ,дори съм поръчала,но утре правя превода.

Това е повече от чудесно!

# 335
  • гр.Варна

Съжалявам ,мила,пратих всичко окончателно,нищо-следващия път Peace

# 336
  • Русе
Здравейте и от мен Hug
А кога ще е следващата поръчка, че съм харесала една прахосмукачка за малката Grinning да й взема най-накрая да не разнася нашата Laughing

# 337
  • гр.Варна
Здравейте и от мен Hug
А кога ще е следващата поръчка, че съм харесала една прахосмукачка за малката Grinning да й взема най-накрая да не разнася нашата Laughing

Ох,дано не те разочаровам,но ще е след Коледа-за януарските намаления  Wink ,но бих ти препоръчала да разгледаш ,дали има прахосмукачки тук : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233187.0  , организацията също е на ниво Peace
А между впрочем след Коледа може да опитаме и тук : www.kidoh.de ,в преговори съм за установяване на твърда такса доставка,че иначе започва от 12 евро,но оттам-според теглото и големината на пакета,което става сложно...

# 338
  • Пловдив

Съжалявам ,мила,пратих всичко окончателно,нищо-следващия път Peace
ок.няма проблем.незнаех дали може да се променя поръчката след като не са си драпнали паричките.затова попитах.
другия път да.мерси много. Hug  bouquet

# 339
  • Пловдив
Оооо, януарски намаления правят ли по сайтовете? Оха, потривам ръце доволно аз Laughing  Искам да намерим сайт едновременно с дрешки и играчки Simple Smile

# 340
  • Русе
Здравейте и от мен Hug

Ох,дано не те разочаровам,но ще е след Коледа-за януарските намаления  Wink ,но бих ти препоръчала да разгледаш ,дали има прахосмукачки тук : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233187.0  , организацията също е на ниво Peace
А между впрочем след Коледа може да опитаме и тук : www.kidoh.de ,в преговори съм за установяване на твърда такса доставка,че иначе започва от 12 евро,но оттам-според теглото и големината на пакета,което става сложно...
marianik, благодаря ти за бързия отговор. Моя е вината, че не ти писах предната седмица.  bouquet

# 341
  • София
Виждам, че няколко човека питат за нова поръчка, аз също искам да поръчам сега, понеже при последната това което бях харесала беше свършило, а не ми се чака до януари, та ако има желаещи дайте да се организираме, а?

# 342
  • Пловдив
Аз искам три неща за общо 20 евро, ама не мога преди да са пристигнали тези. Мъжа иска да види за какво дава пари.

# 343
  • Русе
Виждам, че няколко човека питат за нова поръчка, аз също искам да поръчам сега, понеже при последната това което бях харесала беше свършило, а не ми се чака до януари, та ако има желаещи дайте да се организираме, а?
Аз съм ЗА

# 344
  • гр.Варна
Момичета,преведох паричките на Preissturz,като час,преди да отида в банката ги помолих,отново да проверят,дали някой артикули междувременно не са се изчерпали,отговориха ми,че всичко е о.к. и след като получат превода,ще ми потвърдят .Това е -след дълги преговори ,постигнахме съгласие.Нали ви писах,че ,бях прочела,че за над 3 артикула-дават отстъпка,нещо като поръчка на едро,и аз за нашите 4 кончета се осмелих. Laughing...Та пиша аз; моля,ние ще правим голяма поръчка,в която имаме над 3 артикула,дайте ми код за отстъпка,и той ми пише:опишете ми артикулите,за да проверя,дали ще се вместите в палет,който ще струва 150 евро Shocked .Пратих подробно описание и поне три пъти заявих,че не искам палет,колко ще струва доставката ,а те след двудневно чакане(тъй като бяха неработни дни) ми отговори - 70 евро доставката и малка отстъпка за кончетата,което ставаше към 50 евро.Тогава попитах,защо като слагам нещата в кошницата максималната такса доставка е 20 евро.А те ми отговориха ,че това било за поръчки на дребно.При което им казах,че е безмисленна идеята за отстъпки за малка поръчка и те ми отговориха-да така е,затова им заявих,че ако са съгласни за тези артикули,таксата доставка да е 20 евро-правя поръчка,ако не се отказвам .. .Но жалко,(пиша аз),...мислех да имаме периодични и дори по-големи поръчки,но и това плащане с превод допълнително оскъпява...След което следваха скорострелни мейли,няма проблем стойността на вашата доставка ще е 20 евро,в бъдеще ще работим над възможността за плащане с кредитни карти.Бяха много мили.Това е ,като се върнат окончателно разходите на банката-получател,ще ви напиша и колко общо са разходи за превода и мисля,че ще останат парички,тък като аз бях заложила 80 евро разходи.Но нека изчакаме ...Стана дълго,но исках да дам пълна информация.Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт