Крем за около очи

• 109 531
  • 949
  •   1
Отговори
# 720
моля да ме посъветвате къде мога да намеря на ''ericson ''маска за около очи?
На Ериксон официалният представител е Виталити. Имат сайт с адреси и всякаква информация. Имат и цени. Аз си купувам от офиса им или от салони, които работят с техните продукти, само че друга марка козметика

# 721
  • София
Kremi s, започна ли да ползваш кремчето за очи на Галеник?Харесва ли ти и въобще как ти действа?Аз още не съм си купила и се колебая дали следващата покупка да не е този крем. Wink

# 722
Kremi s, започна ли да ползваш кремчето за очи на Галеник?Харесва ли ти и въобще как ти действа?Аз още не съм си купила и се колебая дали следващата покупка да не е този крем. Wink
Ох, още не съм. Много прибързах с покупката, но голям мерак имах. Подценила съм си гелчето, което използвам в момента. То защото е в тубичка и не си личи точното количество. Реших, че свършва, а то още колко имааааа...сигурно поне за две седмици. А на Галеника ми дадоха първо тестерче, мазах се с него няколко дни. Много ми допадна. Чуствах кожата си много добре, но аз като цяло нямам особени проблеми с околоочния контур освен малко фини мимически бъчици. Нямам тъмни кръгове и оттоци, така че не съм особен критерий за действие на околоочен крем

# 723
Аз ползвам този на Галеник и съм много доволна  http://apteki-optima.com/?cid=86&productID=5904

# 724
Аз ползвам този на Галеник и съм много доволна  http://apteki-optima.com/?cid=86&productID=5904
Ние за Месажер говорим. Офисето е следващият по сила, за по- зрели кожи. Не смея още да се хвърлям на такива

# 725
Месажер на Галеник ми щипише. В аптеката ми го препоръчаха за о/ло 30год. Добри били отзивите.

# 726
. В аптеката ми го препоръчаха за о/ло 30год. Добри били отзивите.
Ами максимум до 30 го дават, защото той е по- скоро за превенция, отколкото за третиране на проблем

# 727
# 728
Ние за Месажер говорим. Офисето е следващият по сила, за по- зрели кожи. Не смея още да се хвърлям на такива
Сори,нещо не съм дочела.Аз определено съм вече са Офисето ще стана на 31 ,а имам и бръчици за третиране Mr. Green
А за Месажера  чувам само хубави неща Peace

# 729
  • София
И аз съм на 31, но не ми се вади "тежката артилерия" отсега. Grinning
Мойти фини линии направо ми вадят очите, но продавачките в аптеките ми казват да изчакам с по-сериозните кремове.

# 730
Ми то после като стане вече късно,за кога да я вадим артилерията.Аз следвам съветите да козметичките,ма то знае ли човек на кого да вярва вече Whistling

# 731
  • София
Ми то после като стане вече късно,за кога да я вадим артилерията.Аз следвам съветите да козметичките,ма то знае ли човек на кого да вярва вече Whistling

Вече още повече се колебая. newsm78 При теб имаше ли заглаждане на линиите, да не казваме отсега бръчки?  Grinning

# 732
  • София

Вече още повече се колебая. newsm78 При теб имаше ли заглаждане на линиите, да не казваме отсега бръчки?  Grinning

# 733
Месажер на Галеник ми щипише. В аптеката ми го препоръчаха за о/ло 30год. Добри били отзивите.

И на мен ми щипеше, чак кожата ми пламваше, след второто мазане го подарих.

# 734
Аз си купих на Nuxe Prodigieux.Рано е още за отзиви,но като от два пъти ми харесва и си чувствам кожата приятно хидратирана.Дано да съм случила този път.

Общи условия

Активация на акаунт