Честит рожден ден на Любопитка

Флорес благодаря ти за инфото за маичинството

Благодаря и на всички за успокоителните думи за прохождането

С нова клавиатура съм и направо е някакъв ад с нея за това довечера ще пиша повече

/но да видим сега докога ще спи.Вади кътни зъби и е някакъв малък ад нощем просто.Мира и ние сме от отбора"никога няма да проходи това дете"
Сутринта направих поредния жалък опит да я сложа на гърнето да свърши нещо-става и тръгва или сяда на земята,реве и се тръшка-давайте съвети,приемам всякакви идеи... 
Евелинка да се пазиш много и да слушаш
Свекървите-
Мисля че едногодишната ми дъщеря имаше нужда точно от това?!?Няма да коментирам повече нищо по въпроса,че се изнервям 

а и клуба изглежда супер!
и не се ядосвай
/ на Русе и Сф че си правят рождените дни на дечковците-дайте да се замислим за нещо и ние,какво ще кажете?А пък СтЗ не е толкова далече,току виж сме навили и Хера да скокне да ни навести?
/ на Русе и Сф че си правят рождените дни на дечковците-дайте да се замислим за нещо и ние,какво ще кажете?А пък СтЗ не е толкова далече,току виж сме навили и Хера да скокне да ни навести?
и като се има впредвид, че 3 от нас живеят в един квартал и посещават една педиатърка
)
и като се има впредвид, че 3 от нас живеят в един квартал и посещават една педиатърка
)
)
. Искрени извинения, Слийпи

Просто недоумявам! Тая твоята свеки води класацията за СВЕКЪРВИЩЕ

Аз Ради съм го слагала само 1 път, той пък взе да се изака и като го изхвърлях - паднах. Беше 20 уни. Оттогава не съм го слагала
Ама, малко си мисля, че е безсмислено сега товва действие, докато още не говорят и осъзнават та да си кажат..., или осъзнават вече
Честито и на всички празнували дечица през последните дни! Много радост, здраве и щастие Ви желая.
. Нямам никакво време, но това ме разби и не издържах.
, бих казала нещо, но...да е мир се съгласих. Както и да е... Косето се хвана за хляба и мишката. Милото глеедаше за обичайната реакция, но не. Никой не му забрани. Хвана още и химикалката и книгата.
, "майка ти прегоря вече"
, "кърмачета се водят до годинката, после вече не, айде спирай не му е полезно"
...и куп други глупости
. В такива моменти се радвам, че се виждаме рядко. Ясно ми е, че не може да мислим еднакво, но е хубаво да се съобразяваме и с различните мнения
.