Торта хубава и сладка ОктОмВрийЧеТо ще папка.

• 14 813
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Привет
Честит рожден ден на Любопитка Hug Hug Hug
Флорес благодаря ти за инфото за маичинството Hug
Благодаря и на всички за успокоителните думи за прохождането Hug Hug Hug
С нова клавиатура съм и направо е някакъв ад с нея за това довечера ще пиша повече Tired

# 211
  • Варна
Здравейте , момичета!
Благодаря много за сърдечните пожелания !
Черпя всички

Като преспя звяра , ще пиша повече по темите , че сега щъка насам натам с една ябълка в ръце и я гризе .
И малко нещо за душата http://www.priqtelstvo.hit.bg/

# 212
  • -
Любопитка,честит рожден ден!!!  bouquet
Ние днес цял ден бродихме улиците и парковете...в резултат на което Мария заспа в 8,30ч/без баня Simple Smile/но да видим сега докога ще спи.Вади кътни зъби и е някакъв малък ад нощем просто.Мира и ние сме от отбора"никога няма да проходи това дете" Simple Smile Сутринта направих поредния жалък опит да я сложа на гърнето да свърши нещо-става и тръгва или сяда на земята,реве и се тръшка-давайте съвети,приемам всякакви идеи... Praynig
Вчера сложиха на Мария ваксината-плака доста,но после нямаше проблеми-доктора каза че рядко давали реакции към 5 до 20-ия ден.Всички снимки са много хубави-красиви са ни децата и това си е Mr. Green Heart Eyes Евелинка да се пазиш много и да слушаш Naughty Свекървите- Twisted Evil любима моя тема-мисля че моята е в челната класация-само ще ви кажа че не само че не се обажда на мене и на сина си,не се интересува от детето пък съвсем/никога не и е купила едно пюре дори/,ами и знаете ли какво и купи за 1-ия рожден ден-РАКИЯ #2gunfire Мисля че едногодишната ми дъщеря имаше нужда точно от това?!?Няма да коментирам повече нищо по въпроса,че се изнервям

# 213
valka77 не мога да се въздържа това с ракията баси  ooooh! първо място печели от мен в класацията за тъпи свекърви.Любопитка като преспиш звяра почерпи с нещо по сериозно  Mr. Green

# 214
Понеже цял ден ми стояха отворени линковете със снимките, та да си кажа докато не съм забравила ooooh!

Фрики, направо записвайте Ачко на курс по планинарство, алпинизъм или каскадьорство  Mr. Green Heart Eyes
Русенки, явно сте си изкарали доооста добре Simple Smile а и клуба изглежда супер!
Любопитка, благодаря за почерпката и за тантрата. Весело изкарване  Simple Smile
AIR, така ще е докато не вземе книжка  Mr. Green
Валка, току що прочетох............. Наздраве на Мария  Wink и не се ядосвай  Hug

# 215
  • -
Много яко нали?!? Mr. Green Радвам се,че ви развеселих хахаха-какво да ви кажа момичета,простотията не ходи по гората,добре поне че мъжа ми е свестен и че майка му живее на 250км от нас и се виждаме 2 пъти в годината/за напред и по-рядко/
Пловдивски мами да ви кажа честно малко завиждам/благородно Hug/ на Русе и Сф че си правят рождените дни на дечковците-дайте да се замислим за нещо и ние,какво ще кажете?А пък СтЗ не е толкова далече,току виж сме навили и Хера да скокне да ни навести? Mr. Green

# 216
  • Някъде в Европа...
Пловдивски мами да ви кажа честно малко завиждам/благородно Hug/ на Русе и Сф че си правят рождените дни на дечковците-дайте да се замислим за нещо и ние,какво ще кажете?А пък СтЗ не е толкова далече,току виж сме навили и Хера да скокне да ни навести? Mr. Green

За убиване сме направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и като се има впредвид, че 3 от нас живеят в един квартал и посещават една педиатърка  Twisted Evil (хайде, аз сега съм малко оправдана, по стечение на обстоятелствата Wink)

# 217
  • -
За убиване сме направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и като се има впредвид, че 3 от нас живеят в един квартал и посещават една педиатърка  Twisted Evil (хайде, аз сега съм малко оправдана, по стечение на обстоятелствата Wink)
Аир,не 3,а 4-ри-Са,Ели,Слийпи и ти,че и аз до скоро бях в същия квартал...

# 218
  • Някъде в Европа...
Аир,не 3,а 4-ри-Са,Ели,Слийпи и ти,че и аз до скоро бях в същия квартал...

Малеее, забравих Слийпи Embarassed  Sad. Искрени извинения, Слийпи Hug

# 219
Валка, свекърва ти наистина води в класациите, още се смея, макар че на теб сигурно никак не ти е смешно. Направо контракции ще ми докараш с толкова смях.  Grinning
Снимките наистина са супер. Ейрче, на Благун пък му подариха конче, ела да видиш сега бабите как го люлеят по цял ден, а той им се хили и надава войнствени викове ако го свалят. Да се оправят  Mr. Green. Иначе щом свеки иска, давай й да ти помага. Малко почивка никога не вреди! Wink

# 220
  • София
valka77, ти направо ме разби. Каква е тая свекърва, какво е това чудо...  ooooh! Просто недоумявам! Тая твоята свеки води класацията за СВЕКЪРВИЩЕ  #Crazy
За гърнето - моята тактика е следната: като сложа малкия и му давам играчки. Той си играе и свършва работата на бързо. Сега вече минаваме и без играчки, просто той вече си свикна и си чака да го сложа.  Simple Smile

Фрики, направо записвайте Ачко на курс по планинарство, алпинизъм или каскадьорство  Mr. Green Heart Eyes
дбс, това сигурно е за мен.  Grinning
 Току виж Ачко е някой скрит талант - я алпинист, я каскадьор.  Mr. Green Дано само да оцелее, че каквато съм разсеяна.  Twisted Evil

# 221
  • -
Аааааааа Евелинка никакви такива! Naughty Никакви контракции-тя мойта свекърва по-умна няма да стане,а ти ще си носиш момата до февруари Mr. Green Някой ден ще напиша мемоари по темата-"Аз и простотията на свекърва ми" Joy

# 222
  • Някъде в Европа...
Валка, разсмя ме с мемоара Laughing

Вие серизно сте се захванали с гърнетата. newsm78 Аз Ради съм го слагала само 1 път, той пък взе да се изака и като го изхвърлях - паднах. Беше 20 уни. Оттогава не съм го слагала  Embarassed. Дали да не ходя да купувам гърне утре?  newsm78 Ама, малко си мисля, че е безсмислено сега товва действие, докато още не говорят и осъзнават та да си кажат..., или осъзнават вече  newsm78

# 223
Любопитка, честит рожден ден!   bouquet

# 224
  • София
Любопитка, честит рожден ден!  newsm51 Честито и на всички празнували дечица през последните дни! Много радост, здраве и щастие Ви желая.
Валка, е така не съм се смяла отдавна   bouquet. Нямам никакво време, но това ме разби и не издържах.
Ние правихме РДни на Косето, Дани и мъжът ми, на свекъра, девера, майка (аз си го отчитам) и татко. При толкова Везни ми се завива свят, като дойде Октомври месец. Направихме и прощъпулник. Питката помолих да я замеси братовчетка ми под мое наблюдение, а аз я доомесих. Така ми казаха, че трябвало да я замеси момиче с живи родители. Не ми дадоха да отпечатам крачето на детето. Не било редно  newsm78, бих казала нещо, но...да е мир се съгласих. Както и да е... Косето се хвана за хляба и мишката. Милото глеедаше за обичайната реакция, но не. Никой не му забрани. Хвана още и химикалката и книгата.
За свекито, всичко си има и добрата страна. Не идва често. Живее на час и половина от нас, но и е далече. Вика ни нас да ходим ( сигурно на нас ни е по- близо). Но аз този път съм казала, че който иска да ни види знае къде живеем. Омръзна ми, с Дани обикаляхме като луди. Тъкмо разопаковам багажа от едното място и хайде на другото. Бях се побъркала .Сега се виждаме за малко и не можем и да се скараме. Само ми докривя, че пак на празника не престанаха да ми повтарят да спра вече да кърмя. Какво им преча не знам?А на Косето казваха:" айде, извора пресъхна " newsm78, "майка ти прегоря вече" newsm78, "кърмачета се водят до годинката, после вече не, айде спирай не му е полезно"  newsm78...и куп други глупости Tired. В такива моменти се радвам, че се виждаме рядко. Ясно ми е, че не може да мислим еднакво, но е хубаво да се съобразяваме и с различните мнения Tired.
Отивам да реанимирам. Дано ми остане скоро време да прочета темичката и да се включа , че доста пропуснах.
Лека нощ и целувки.

Общи условия

Активация на акаунт