Торта хубава и сладка ОктОмВрийЧеТо ще папка.

• 14 809
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Любопитка, ЧЕСТИТ Рожден ден и от мен! Да си щастлива, здрава и много обичана!
Лови, честити ти рожденици и на теб, да те радват и усмихват! И хич не се връзвай на приказките за кърменето - и на мен все се намира кой да ми каже, че е "вредно", че не му стига млякото /все едно съм го оставила само на кърма/, ама аз си знам какво ми говори майчинският инстинкт. Heart Eyes
Ейрче, Ники не знам какво осъзнава, но като започне да ака, ме поглежда - напъва се и все едно ми казва "виж, започвам". Като го сложа на гърнето, много се кефи на сътвореното и после си пляскаме за добре свършената работа.
 Mr. Green
Днес му проби шестото зъбче горе, та най-сетне имаме усмихнато дете, че тия дни само скърцаше със зъби и не искаше да яде, беше крииив. От 3 дни очилцата му са готови, но той се кефи само да ги слага и сваля - не съм сигурна, че ще издържат дълго рамките, а представа нямам кога ще свикне да ги носи, дано е скоро. Много е сладък с тях - прилича на Айнщайн с къдриците и очилцата. Hug

# 226
Флорес, да за теб и Ачко беше. Моля за извинение  bouquet

за гърнетата, аз издържах Ема върху леген и бяхме достигнали период със сухо дупе (понякога разбира се имаше пропуски) и както казва Весето аз казвам браво и заедно пляскаме за добре свършената работа. После след морето като се разболяхме и всичко това отиде на кино.....За РД Ема получи гърне, което сама си избра. Ака в него, но за пишкането изчаква да свърша с поканата и да я обуя, за да се изпишка. Предполагам, че е само период.
Лови, малко са кърмещите майки, които не са подложени на подомни подмятания и натиск. Аз да питам не може ли питата да се замеси от момче с живи родители  newsm78
Весе, Никълчето ще свикна, а щом е хубав с тях ще е по-лесно предполагам. Hug

# 227
Дзяяяк Grinning

това е една от любимите игри на Цеци Grinning. Прабаба му го научи. Като му каже "Дзяяяяк" и се накланя настрани и Цеци както е седнал се навежда и той встрани,почти до легнало положение. После същото на другата страна. Много са смешни и двамата. Joy

Евелинка
Heart Eyes. Засега ти водиш в класацията за най-добра свекърва. Валката, милата е на последно място hahaha Валка, я погледни от другата страна. Като стане Мария на 18 г., ще си имате и толкова отлежала ракийка(ако до тогава не си я метнала по свекито) Mr. Green

Флорес и Цеци е такъв. Реве като див звяр в кабинета на лекарката. Незнам защо така се стресира там. Следващия път ще му слагат и ваксина, та си представям ooooh!

Аир, сега не осъзнават още дали им се пиша или ака. Слагат се на гърнето, за да свикват с него. Според мен трябва да купиш едно гърне и да слагаш Ради сутрин след сън. Просто един навик се създава така и после той ще ти е от полза,когато започнеш сериозно да го приучваш Hug

Цеци много обича гърнето. Всеки ден си ака и пишка в него, но не съзнателно разбира се.. Даже се е научил,като го питам как ака в гърнето и той се прави че ака "А-аа-а" Simple Smile

Другото ,което обожава е музиката fiuuuuuu. Има една любима песен по Войс, аз това слушам по цял ден. Та песента е на 50 Cent i Jystin Timbarlake. Само като я чуе и подивява. КЪдето и да се намира,веднага тича в хола. Застава пред телевизора и започва да се друса.  261uu Един ден беше заспал на обяд и аз съм пуснала телевизора. Съответно пускат и тази песен и изведнъж чувам някакво гласче. Отивам в спалнята, той се събудил,хили се, седнал и се клати на песента. ooooh!

Това е засега - лек и щастлив дееен  bouquet

# 228
  • София
Здравейте и от нас  Grinning

Kръци, песента на 50 Cent и  Justin Timberlake да не е Ayo Technology, щото това е нашата любима песен. И не само Ачко, ми и майка му си танцува на нея  Mr. Green
dbs  Hug 
Lovi, честито на всички рожденици!   bouquet
За съветите на родата- изобщо не си го слагай на сърце. Не ги слушай. Прави това, което ти подсказва майчиния инстинкт и това е НАЙ-ДОБРОТО за твоето дете!  Heart Eyes
Весето s, дано бързо свикне Никито с очилцата. Вие къде ходихте на детски очен лекар? Нашия тати е с астигматизъм, даже едното око му е много зле. Вчера бяхме на очен лекар и тя ни посъветва да направим преглед и на детето, защото може по наследство от баща му да има и той астигматизъм. Каза, че до 7 годинки това е лечимо, после вече не. Каза, че дори и сега да няма нищо е хубаво да се правят профилактични прегледи, защото може да се появи и по-късно.

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 10:44 от Flores

# 229
Привет и от мен  Hug

Валка, ами то нали имаше обичай на сватбата да се извади ракия от реколтата в годината на раждането, може и за това да е /ама не помня в кой край беше...
Lovi - не им обръщаш внимание нали, не си го слагай.. Честити ти рожденици! Да са живи и здрави

Момичета искам да ви питам че съм позабравила, колко време може да се съхранява урината.
Вече две седмици откак ми дадоха направлението, пък не съм направила още изследванията.  Embarassed
Тръгвам 8ч. за работа , прибирам се 18.30ч. и сутрин не мога да я сваря с гърнето.
Поне ремонта в офиса /които се точеше цяло лято/ свърши и вече имам подредено бюро с PC  Mr. Green, та мога да съм по-редовна и тук. Че иначе посред нощите  ви четях

Иначе още не ходи, само пълзи с ужасна скорост. Скоро като ходихме до магазина за ръчичка уж,  ми се изплъзна и като плъзна   ooooh! - не мога да я хвана по улицата/добре че е само пешеходна/. Навира се между на хората краката и сме бебето беглец не знам коя серия - направихме шоу пък на мен ми се .. Whistling
има 6 зъба и от 2 седмици е пак сополива и крива - щял да излиза и седмия

Хайде, че стана дълго - до после  Hug

# 230
  • -
Здравейте от нас!Мария също пълзи много бързо...Кръци ами много е вероятно да съм я захвърлила по нея тая бутилчица Twisted Evil Мария също много танцува като чуе музика-всякаква,само да и харесва,но то при двама родители музиканти не може и да се очаква друго Mr. Green Crazy Амелия не знам точно какви са порядките из Б-я и какво точно е имала наум малоумната ми свекървещица,но явно нейните запаси от сватбата и за кръщенето на детето са в Била-Пещерска синя-стига вече за нея,че и без това прекалено много внимание и обърнах... Simple SmileУрината според мен не трябва да се съхранява много дълго-1-2часа.А защо не се опиташ да и вземеш урина със стерилна торбичка/колектор/от аптеката и я сипваш после в стерилна чашка-ние така правим винаги и е доста удобно.

# 231
  • Някъде в Европа...
Момичета, аз набързичко да ви почерпя   cook cook newsm38  party023: кръсницата на Ради вчера е родила момченце. Имало е малко усложнения и се е наложило спешно секцио. Вече са добре и двамата. Ей, така се радвам......, спомям си еуфорията преди 1 година...   

По - късно ще пиша - ще ходим за кухнята....

# 232
Ами аз предния път - за изследванията на 6м. се пробвах и изхабих няколко такива торбички. Ама тя  едвам я удържам да й сложа памперса и торбичката аз залепвам, тя отнякъде се отлепи и така... а накрая като отворя памперса е изсипано вътре, торбичката само мокра ooooh! или аз нещо не мога да се оправя... та накрая си купих контейнерче ама пластмасово и от гърнето в него...Сега не съм пробвала с торбичките, защото си мисля че съвсем няма да стане - тя не се спира на едно място и си мисля пак за гърнето   newsm78

# 233
Ааааааа, Крьц, и моята може да влезне в класацията за най добра свеки, много си я та4а.
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИ, ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ

# 234
Аааа , тя твоята от друго тесто е замесена - не се брои Naughty Испанските свекита са други сигурна съм Grinning

Флорес
, същата песен да Simple Smile. Явно много я обичат децата. Цеци обезателно и клипа трябва да гледа, който е лееееко еротичен. Не че разбира, ама на мен ми е много смешно hahaha

Аир
, честито, да й е живо и здраво момченцето  bouquet

# 235
  • София
А защо не се опиташ да и вземеш урина със стерилна торбичка/колектор/от аптеката и я сипваш после в стерилна чашка-ние така правим винаги и е доста удобно.
Amelia, аз взех урина по-същия начин, както е описала Валка. Сложих колектора на Ачко и после го сложих на гърнето. Съответно той веднага всърши работата. После я сипах в стерилна чашка.  Peace
AIR, честито   bouquet Да е жив и здрав малкия юнак!  Hug

# 236
Хай и от нас  Hug

Честито на всички, които съм пропуснала  Hug Честит рожден ден на Любопитка, да си жива и здрава  Hug

За свекита говорите, моята не си я давам  Crazy много си ми е добричка жената и страшно много ми помага  Peace  въобще не мога да се оплача  Hug

Кръц, и Пламена играе на тази песен и държи да я гледа  Laughing явно нещо в музика им влияе  Crazy ама тя и на Нели Фортаго се кефи, направо пищи от кеф   ooooh! и общо взето при нас се котират Джъстин, Нели и Тимбърланд Mr. Green по принцип ако са тримата заедно е най- добре  Crazy но независимо в каква комбинация са трябва да се гледат и да играе на тях  Whistling

спирам, че съм на работа  Whistling

# 237
Привет!
Напоследък все не ми остава време да се включа  Blush , но с тази малка ходеща фурия в къщи е истинска вихрушка  Crazy, освен че ми "преподрежда" всички шкафове вече се е научила и чиниите да изкарва та го обърнахме на таверна   smile3540
Момичета, малкото ми Ивче вече цяла седмица не иска да се храни  no, ни от кухнята, ни от мама, нищичко не вкусва от манджите, само сух хляб и сирене успявам да и напъхам, но вече започвам да се притеснявам сериозно, защо така това дете досега никога не сме имали проблем с яденето, дали е от зъбки  newsm78  ?!Странното е че не и липсва апетит, ако и давам само хляб или кремчета няма проблем да се тъпче по всяко време, но не и манджа !!!   33uu
Иначе и тя много харесва музика Listen , даже като чуе песен и веднага заиграва, където и в каквато и поза да се намира Joy Нейната любима песничка е "Жълтоклюно патенце"  даже с баща и сме си я сложили като звук на телефоните и тя като сме навън посочва да и я пускаме и програмата започва ... 
С гърнето ние лятото имахме голям напредък но и много напишкани дрехи  Naughty, а сега като е студено и е много облечена все по-рядко го използваме и аз се надявам като поотрасне още малко да ни е по-лесно!   Simple Smile
с малко закъснение  Embarassed Честит Рожден Ден, Любопитка !!!  smile3525
Честита радост на AIR , живо, здраво и послушно бебче да е малкото момче!Flowers Bouquet
До скоро от нас! bye

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 15:48 от Didi81

# 238
Здравейтееее!
Пловдивчанки... тук съм, нищо че се вясвам рядко.  Mr. Green И как да не ме забравите, то с тази работа не ми остава време един ред да драсна, чета по диагонал, че все бързам.  Embarassed
Валка, аз съм за ако решите да направим общ рожден ден.  Peace
Нашият разбойник вече се научи да се катери, става от земята без опора, тича, удря се поне по веднъж дневно, абе за нищо я няма тази глава.  Twisted Evil
Проявява характер. Обича да вика и да мрънка. Днес не издържах, скарах му се, сложих го на стола, че беше време да вечеря и го чаках да се нареве. И ооо чудо!!! Порева 2-3 минути и изведнъж го обърна на приказки и започна да се храни и то без да го гоня из апартамента.  Mr. Green Много са хитри тез' мишоци бе!
А, и да се похваля... имаме втори зъб. Laughing
Мира, аз пък си мислех, че това дете зъби няма да има.   Joy Ще проходи адаша, спокойно, ама после ще видиш колко хубаво било да е по-страхлив. Нашият е целият в синини и джонги.
Ей, темата свекъви ми е "любима". А като си помисля, че един ден и аз ще съм свекърва.  Mr. Green
После пак, че ще се къпем.

# 239
Ей, момичета, нашата темичка много е живнала  Laughing.
Дайте си свекървещиците на един курс за свекърви при моята. Тя добре ще ги подреди, само няколко дни ще й трябват. Само да не ми я развалят.
Слийпи, и Благун е цял в синини, срам ме е да го извеждам, че ще кажат хората, че го бия  Whistling.
Ейрче, честито за хубавата новина! Много се радвам за момченцето, да й е живо и здраво! bouquet
За танците - дървен е като баща си  Twisted Evil, най-много да ми протегне ръчички аз да го гушна и да танцувам с него. Иначе е мързел - седи и ме гледа аз как танцувам и ми се хили, то и без това ме е превърнал в маймунка Thinking.
Днес следобед бях при Благун и едва си тръгнах. Като ме видя да отивам към вратата и така заплака Cry. Само утре да си дойде татито и си го взимам, горкото дете, все при бабите си е. Знам, че сега ми се налага, ама вече едва издържам без него. И в къщи е едно пусто и твърде подредено  Tired.
Бях ви обещала преди време да ви се похваля с новата къща, ето я, макар че има още мнооого неща да довършваме:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=186116&view=1&photo=1

Общи условия

Активация на акаунт