Торта хубава и сладка ОктОмВрийЧеТо ще папка.

• 14 811
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • Някъде в Европа...
Евелинка, много ти е хубава къщичката.... Особено тая стъклената врата към хола...- колко пари ви излезе и от коя фирма е ? Това за нас е идеален вариант за тоалетната, понеже няма място за каса или поне за такава каса като на останалите ни врати, а и в тоалетната се влиза от пералното помещение, и мисля че една такава, матирано стъкло ще е идеална. Другото, което много ми хареса е височината на шкафчетата в кухнята....,  аз мойте ги поръчах не до тавана, че даже и с козирка, да ме пита човек за какво ми е  Rolling Eyes и отгоре прах да бърша..... Абе, с 2 думи - много ти е сладка къщата.... Hug
Кръц, май да взема да купя гърне, може пък да успея да спестявам по някой памперс  Mr. Green
Слипи, започва хапанетоооо  Laughing
Веси, предполагам, че малчо е наистина много сладичък с очилцата - хем мъничък, хем със сериозен вид  Heart Eyes. дано свикне бързо!

за песничките - нашата лубима е "мила моя мамо" даже си пее като му пея ;мамооооо

Благодаря на всички ви за пожеланията Hug. Аз ще съм основния помощник на майката в кърменето нали съм стара пушка вече, макар и по телефона, дано всичко тръгне както трябва  Praynig Между другото, тези, които раждахте със секцио - кога ви дадоха бебчетата? newsm78. Кръстницата е родила вчера късен следобед, а до днес на обед още не й го бяха дали  newsm78,

Много ми се спи..., пише ми се още, но утре  Laughing Лека нощ! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 23:30 от AIR

# 241
  • Откъм Варната
Една почерпка и от нас, Митака имал имен ден, а аз шреди малко се светнах ooooh!, може да му измисля някаква тортичка в бързината за довечера, че може наще да дойдат

# 242
  • София
Хей,

И наш'то чедо е именник  cook
По случая ще го кръщаваме утре.
Познайте защо смогнах да пиша, и то в този час  - ами обикновено по това време си играем. А през деня не си наваксваме съня.
Вече откачам, направо съм склонна да го отбия ако знам, че тоя зор ще ми се махне ако е на изкуствено хранене. Изобщо не спим и това от 3-4 месеца насам. Не е период, не са и зъби, просто е нерваче нашето Митаче. ПО цяла нощ пръцка. Какви бяха тия колики 1 година не знам. По случая аз приличам на на някой дух, току що долетял от ада. Няма да ви пращам снимка в този час, че току виж ви изплаша за вечни времена. Да не говорим, че и денем се разнасяме и по цял ден се глезим. Още не ще да ходи, напоследък нещо му стана и взе да стъпва на пръсти само, а преди си стъпваше нормално, не знам защо така  newsm78
Другият хит е, че вече 8-9 месеца сме на диета и не и се вижда краят, понеже Димитър все е сополив, а за да се захраним трябва поне 1 месец да е напално здрав, а това не виждам как ще стане. Утре ще го кръщаваме, вдругиден мислех да хапна малко козе сиренце, но днес пак му текнаха сополите.
Това е накратко. Не успявам да се докопам до компа поради гореизложените причини, та и затова всичко съм изпуснала какво е станало с дребетата тук. Може би някоя нощ ще почета.

# 243
Да ви почерпя и аз, че моят любим мъж днес има имен ден - да ми е жив и здрав и все така да ме обича.  Mr. Green Също така има и двоен празник, понеже е строител, както и девер ми и брат ми:

Честит имен ден на двамата Митаци - на Диди и КалиМа! Да растат здрави, щастливи и умни хлапета и да носят с гордост прекрасното си име!

Ейрче, ще питам Митко довечера колко точно струва едната матова врата. Наистина е много удачен вариант за баня - ние сложихме на банята и на хола и съм много доволна. Даже ме е яд, че не послушах татито и не сложих и на малката тоалетна такава. А за шкафовете в кухнята - те са моята гордост, толкова неща ми събират. Затова правих кухня по поръчка, че да си уплътня мястото догоре, иначе в предишния апартамент и аз бършех мазен прах  Tired.

# 244
Честито на всички именници днес, да са живи и здрави  Hug

Евелинка страшна къща  Peace много ми хареса  Mr. Green ще идвам на гости  Crazy

АИР-че на мен Пламена ми я дадоха на третия ден  Peace тя за туй беше толкоз мързелива и не щеше да захапи  Crazy и сега като яде си яде бавно  Twisted Evil не става да я натъпчеш , тя просто докато не си изяде хапката и не си отваря устата ooooh!

спирам че ми искат клавиатурата пак пък си има нейна ама.......

# 245
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДНЕС!ДА ИМ Е  ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО! Hug

Евелинка много е хубава новата къща newsm03
Да ви почерпя и аз моят татко също днес е именик,да ми е жив и здрав и още 100години да ни радва.
Сашко преди два дена се оптпусна и сам тръгна да ходи,замирисва ми на прощатапулник скоро да правим,това значи че мама ТЕДИ  вече трябва да се научи питка да меси,че срамота Embarassed
И днес го дават хубаво временцето,после ще излизаме на вън.
Ще ходим с децата да изберем нещо на моят татко да вземем,мисля чедна топла жилетка за  зимата да купим.
Мъжо замина на командировка в БОРОВЕЦ,ние остваме самички и ще си спретнем купнче с дечица утре Tada.
За песничките при нас няколко любими: "У дома часовник трака";"Мила моя Мамо"," Хей ръчички"

# 246
Добрютроооо Party

Евелинка, много хубава къщичка. Кухнята много ми хареса и малката тоалетна. Имам забележка към стаята на Благун Crossing Arms. Трябва да е по-шарена, с картинки, нали е детска стая Heart Eyes

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ - ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО newsm51

Аир, на мен ми ддадоха Цеци след по-малко от 24 часа. Оставиха го и не си го взеха повече Mr. GreenЕдвам се съвзех от операцията Confused

Тук в Русе се е спуснала супер гадна мъгла и не става да се излиза. Ще го навлеча и ще мръднем малко с колата. Все е нещо newsm01

# 247
  • София
Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави, много щастие и радост!

Евелинка, домът ти е много хубав. Гости приемаш ли?  Whistling 
AIR, мисля, че на втория ден им ги дават бебетата, на тези които са секцио.
Диди  Hug

# 248
  • Стара Загора
Дзак и от мен докато агресията спи Mr. Green
Евелинка много хубава къщичка Heart Eyes
Кръци  Hug
Честити ни именници..Миташки на КалиМа, Митко на Евелина, Митко на Дидачу и таткото на Tetka_74   bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
AIR-че честито на кръсницата  bouquet
Снимки от прощъпулката на агресията по9късно, че нещо ме е хванал мързела. Слави първо хвана отверката/инженер/ после хвана и веригата/семейния бизнес/...дядо му е със жълто по гащите още Mr. Green
Вчера ходих по магазините да му търся боти..купих му на Капчица много сладки...по-късно ще пусна снимки. Мислех на К и К ама моля..60-70лв...айде няма нужда според мен. Кпачица са достатъчно добри обувки...естествена кожа пък и тествани от нас вече Crazy

# 249
Момичета, радвам се, че ви е харесала къщичката ни. Приемам гости и страшно ще ви се радвам!   Hug Hug Hug
 Кръци, стаята на Благун още не е готова  Sad. Тамън я направихме и отгоре започна да тече, точно до синята стена (зад шкафа). Разкъртихме малката тоалетна (мислехме, че е от там), но се оказа от съседите. Сега оправиха теча, но според Митко ще избива поне още 1 месец влага  Tired . След това стените където е избило ще се шпакловат наново и цялата стая трябва да се пребоядиса. Иначе брат ми е направил специален фототапет за едната голяма стена с разни анимационни герои, но няма смисъл да го слагаме преди да се пребоядиса. Иначе диването поне вече поочука тук-там стените, та да не ме е яд много за този ремонт. Но само като си помисля за майстори през декември и се сещате колко "хубаво" ми става  Twisted Evil. Поне искам да я довърша преди раждането на бебка, трябва да купя и пердета за там, абе 100 неща. Мислях да поръчам обзавеждане за детска стая, но още ще са малки Благун и другото зайче, сигурно след 2 години и това ще направя. Така че още приемам всякакви идеи за тази стая. Laughing
Иначе довършени са само трапезарията и кухнята. В холът липсва един висок шкаф за книги, килим и масичка, както трябва да се претапицират и креслата в цвета на гарнитурата. Вече взехме същия плат и говорихме с тапицер, трябва само да се освободи и ще го направи. За компютъра също искаме малко шкафче, че сега сме го сложили на земята. Антрето е много зле - там трябва да има 2 вградени гардероба с плъзгащи се огледални врати, ново шкафче за обувки и закачалка, а за нашата спалня искам да взема скрин или някаква тоалетка, но изчаквам, защото временно там пак ще има детско креватче  Wink.
Едно по едно всичко ще си вземем, само да сме живи и здрави. Поне в Комо още могат да направят тоалетка в същия цвят като леглото и гардероба и мисля първо това да взема, само да реша къде ще сложа детското креватче, за да знам с колко място разполагам.

Херка, Слави явно ще върви по стъпките на дядо си. За тях това е голяма радост.  Laughing И Благун като грабна химикалката, телефона и калкулатора, татито му пусна жълто в гащите  Wink.
Аз също купих ботушки - харесах едни в "Хиполенд". Оказа се, че не са естествена кожа, но изглеждат много удобни и топли. Дали е проблем това, че не са естествена кожа? Вчера харесах и едно яке, но чакам да докарат по-голем номер, че сме прасчовци.

# 250
Ехооооо ,Верчитуууу да ти е жива и здрава рожденничката   и да ви носи само усмивки !
Честито и на всички малки и големи именници да са живи и здрави и прославят имената си!
evelinar наистина много ми хареса всичко ,което сте направили.И да знаеш винаги ще има нещо за довършване или дооправяне то ако всичко е наред няма да е интересно .В крайна сметка най-важното сте го сколасали едно налице другото на път по-голямо щастие от това няма   HugAIR честито бебче на кръсницата!
От вчера Сашко пак се отпусна да ходи и ще трябва да правя прощъпулник.

# 251
  • Стара Загора
Честит рожден ден на чаровницата Йо Heart Eyes

# 252
Честит рожден ден на Йо!   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Да расте прекрасна малка принцеса, да е здрава и усмихната и много да радва мама и татко!

# 253
Благодаря момичета!
Ето и почерпката:

# 254
Честити рожден ден на Йо !!!
Честит имен ден на всички Митета и всички, които празнуват!!!
Да са здрави и щастието да им ходи по петите!!!

Общи условия

Активация на акаунт