Торта хубава и сладка ОктОмВрийЧеТо ще папка.

• 14 809
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Привет, момичета!
Днес и аз съм именничка, нека се почерпим   cheers

Честит празник на малките адаши на KaliMa и didita4u, живи и здрави дечица да растат и с гордост да носят своите имена! Heart Eyes
Весел и честит да е празника и в семействата на Tetka_74 и evelinar !!!   bouquet
Честито и на рожденничката  бебе Йо !   Kissing Heart
Аз отивам да се приготвям за празника!  Rolling Eyes
Хубав ден Ви желая !

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 14:41 от Didi81

# 256
  • София
Честит Рожден Ден на Йо!  Heart Eyes
Didi81, честит имен ден и на теб!  Heart Eyes

# 257
  • София
Здравейте, момичета!
Честит рожден ден на бебе Йо - да е жива и здрава! Много щастливо и безгрижно детство!
Честито и на всички именяци - да ви е честито името и да ви носи много късмет!

Евелинке, много ви е хубав апартамента - пожелавам ви много щастие с двамата разбойника в него.
AIR, честито и на вас! Да е живо и здраво новото ви попълнение! Ама разбира се ще даваш акъл - моята първа братовчедка роди преди месец и сега сме направили буквално гореща телефонна линия  с нея. Ама и тя е много послушна и аз ужасно много я обичам. Между другото тя е от Търново. Simple Smile А за гърнето - аз Венци го слагам от 8-месечен, определено свиква добре и според мен разбира какво се прави в него.

Сега за нас - аз на 24.10. станах леля за пореден път - роди се третото дете на брат ми, този път момченце - казва се Никола. И Венци вече е батко на две бебета. Раждането е минало прекрасно, бебето и майката са добре. Всички сме много щастливи, а брат ми е много смешен, защото леко се е ошашавил. Утре ще е изписването.
Аз мисля също вече за прощъпулник - Венци ходи стабилно, особено вкъщи, където всичко му е познато. Ако не го направя тази седмица, ще е следващият уикенд.
За обувките - аз все пак мисля да купя ботушки на К&К, но да видим. Ако си харесам някои по-евтини, стига да са качествени, ще си взема тях. Някой пита за кожата - според мен най-хубаво е естествената, за да не се запарват краката на малчовците.

Стига толкова, да не прекалявам! На всички празнуващи приятно изкарване на празниците довечера!

# 258

Честито на всички празнуващи днес.Да сте живи и здрави.
Hug

# 259
  • Някъде в Европа...
Честит имен ден на всички именици - бебчета, маи и татковци! Със здраве да си носите името!

Честит рожден ден на Йо! Бъди здравичко и много весело детенце!

Евелинка, ще ти бъда много благодарна за инфото - може и на лични да ми пишеш.
Херка, чакаме снимки...., какъвто ще да става Славун, само не военен  Wink. Един в къщата стига, иначе стават много униформите за гладене  Laughing
heart , ами може да се знаем с братовчедка ти, ако сме се засичали някъде из училищата и ако сме на една възраст....., света е малък....
Дидита, и рпи анс е така с буденето.... ама не вярвам да се оправи ако го отбия. А като го отбия пък , не виждам как ще се приспиваме и успокояваме нощем....., абе я си карай по стария и изпитан метод. Иначе сериозно - и на мен мнооооого ми липсва сън и изобщо малко спокойствие (все още сме в периода на търсене само на мен..., та той не иска с никой друг да ходи.... Shocked)

Така..., ние спим на терасата.., чаякам татито да си дойде, та малко да поеме грижите и той.. В Търново няма да има вода 2 дни  #Cussing out, всички налични тенджери, легени, та и коритотот са пълни. Ради как им се точи само  Simple Smile. Дадох и първия си съвет по кърмене - ама то бебчето създавало проблем, захапвало и като видело, че трябва усилие и пускало и повече не искало да захапе.....Дано да се преборят с проблема...
обувки - аз купих едни на КиК (на Ради му е малко крачето, а само тези намерих да имат 17 и 18 номер)
http://images21.snimka.bg/004352357.jpg
http://images21.snimka.bg/004352360.jpg
, но са есенно-пролетни по-скоро. Може да гледате от стари колекции, те са намалени. Тези, който взех, са били на цена 42 лв, а аз ги купих за 30лв. Иначе и на мен Капчица ми харесват и знам , ч е са качествени

# 260
Здравейте,
Честит рожден ден на Йо и Любопитка (малко закъснях, ама е още тая седмица, нали?). Честито на имениците и празнуващите Димитровден! Добре да се повеселите.
Честито и на близките на Лови!

Евелинка, хубава къщичка. А детската стая може и децата да си я изрисуват. Всеки по една стена. Тъкмо като пораснат ще си спомнят коя картинка защо се е появила.

Аир, честито за бебето. На мен ми дадоха детето след повече от 48 часа (направо си беше на третия ден следобед). И досега суче, не е проблем стига да иска. А-а, в началото беше със силиконови зърна, ама причините бяха други.

Харт, да са ви живи и здрави племенниците. А брат ти е хубаво, че още се шашка от тия неща. Значи му харесва да е татко.
За свекървите ми беше станало интересно. На Валка е върха, няма спор, ама аз май повече като Аир мисля и ми е неудобно да ми гледат детето. Що ли така? Даже не си спомням майка ми да е говорила като нейната. И като го оставя се чувствам виновна. Свекървата (с помощ, че е на много години) го гледа 4 пъти и умрях от неудобство, че я задължавам. И като донесе нещо на Борко или на мен и се изнервям. Май трябва де си прегледам главата newsm78

Вчера имах едно изпълнение и още не знам дали да се успокоя напълно. В четвъртъците таткото гледа Борко, че съм на работа. Детенце спи повечко при него - обикновено по-късно става. Ама вчера с 2 прекъсвания за наакване и смяна на памперса е спал от 21.30 ч предната вечер до 14 ч. на другия ден. Проспал е закуска и пр. Събраха ми се очите като разбрах. И когато в 18ч. пак заспа вече го замъкнах на лекар. Оставал е по 10-тина минути без надзор в леглото си и се притесних да не си е хлопнал там главата (понякога се удря в него). Лекарката го събуди и каза че не вижда нищо нередно, има нов зъб, и ако и днес е така да ходя пак. Днес си е моето дете и нямам никакво обяснение за голямото спане. Яде по-малко, но нищо друго необичайно.
Айде, да спирам, че се събуди. ЛЕк ден на всички!

# 261
  • -
Честит имен ден на Митковците на Калима,на Любопитка,на didita4u!На мъжа на Евелинка и таткото на Теди,както и на мама Диди!Честит рожден ден на бебе Йо!

Евелинка къщата ви е страхотна!Много щастие и уют! Hug
Измислих едно ново заглавие/няма да ми се смеете,нали? Crazy/-Вятърко листи в гората пилей,Октомврийчето крачи и песнички пее
Днеска нали е голям празник и нищо не се прави,та ходихме на разходка и сега ще мързелуваме

# 262
Здравейте и от нас. Hug
Честит рожден ден на бебе Йо да е жива и здрава хубавата принцеса.
Честито и на всички именници.. Hug Hug Hug
Евелинка много ти е хубава къщата да си я ползвате с много радост и хубави мигове да споделяте там.Скоро и аз ще направя снимки само че на нас ни липсва все още гардероба в спалнята която по-нанатък ще е детска Blush и антрето.Ще са готови след около 15 дни.Това със шкафчетата в кухнята е наистина мноого добра идея и изглежда доста практично.Нашта къщичка определено е по-малка ама нямаме пари за повече така че това ще е за сега. Crazy
Heart честито ви ново бебче да е живо и здраво и много радост да носи в къщи. Hug
Лови честити ти рожденници.
Валка ама твоята свеки е наистина уникат някакъв.Каква ракия бе та това подарък ли е за бебе.... #Crazy
Аир много са сладки обувките и аз трябва да му взема на малкия някакви по-височки за зимата.
Иначе на кратко за нас.Ние сме що годе добре.Днес аз ще посрещам свекървата и свекъра идват чак от Несебър да видят как сме се устроили и разбира се внучето си.Да видим какъв подарък ще му донесат или пак парички ще дават.Обикновенно така правят а според мен за дете е хубаво все пак да му се купи поне една играчка незнам може би смятат че парите ще са му от по-голяма полза. newsm78 Не че не трябват и те ама...
Пожелавам на всички днес весело празнуване и хубава вечер. Hug

# 263
  • -
Момичета имам едно питане и молба за съвет-мамата с която излизаме всеки ден,бебчето е на 6 месеца и от вчера има някакъв обрив по личицето и си е загубило гласа,а докторицата без да го е видяла,по телефона изписала вит.С и Фенистил.Някой от вас миналата година си спомням че даваше нещо за изгубен глас,можете ли да напишете какво беше?Леля Зеля не бяхте ли вие?
И още нещо се сещам сега-на вас кога ви казаха,че трябва да е следващата ваксина-нашия док веднъж каза на 1г и 3м и като си излизахме каза на 1г и 6м и аз така и не разбрах кога трябва да отидем? newsm78 чета в имунизационния календар,там е дадено това:
четиринадесет месеца Първа реимунизация против полиомиелит (ІV прием)  Тривалентна жива полиомиелитна ваксина (І, ІІ, ІІІ тип)  през устата,
2 капки 

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 18:09 от valka77

# 264
Валка, аз съм давала - на 2 пъти Благовест си е губил гласа. Давала съм му калциев глюконат, витамин С и вечер една доза Панадол. Оправяше ми се за 2 дни. През деня му давах честичко да пие чайче, по-топличко. Благун си губеше гласа от дране, като пореве повечко и той му падне.
Ако говориш за последния прием (четвърти) на ДТК - една година след третия, даже може да се изчака месец-два и след това. Ние сме я слагали април и ще го ваксинират май догодина, но аз много бях закъсняла с ваксинациите заради операцията.
Мира, така си разбират хората нещата, сигурно не искат да ти се месят, затова така правят с паричките. Не е никак лош вариант. Пускай и ти снимки на къщата.

# 265
Валка, и на Борислав са изписвали калциев глюконат за спадане на гласа. Не съм го давала (уговорката е била, ако на другия ден не започне да се оправя сам, да го почвам).

# 266
  • Виена
Верчиту ей много гадно с тоя черпак,ама от къде да знаеш Twisted Evil Hug.Ама много ме хвана яд  Heart Eyes
 Честито на всички именници!Пожелавам им да са винаги здрави!

# 267
Tedito_799, здраве да е... Поне ще готвя вкусни манджи на Дончо.  Simple Smile
Пък и аз предната вечер сънувах числата 1 и 17. В 1 бяха 100 000, а в 17 - 10 000, но като не си слушам сънищата, така ще е. Отделно съм родена на 17, имам имен ден на 17, събрахме се с Дончо на 17 и се оженихме на 17...  И на любимото си число изневерих... Съдба...
Ще ни върви в друго...

# 268
  • Стара Загора
ВерчИтУ обичам та Heart Eyes

# 269
И аз тебе Херка!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт