Торта хубава и сладка ОктОмВрийЧеТо ще папка.

• 14 806
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
ВерчиТу страшна  беше .. Ако Дончо не слуша бой с чирпака..

Диването лепна гадната кашлица от децата в Рз и сега буха ли буха..Ако качи и темп утре ще го мъкна на педи

# 271
Ох, с температура сме изведнъж вдигна 38 както си е в супер настроение.Извиках ЛЛ прегледа го и нищо му няма каза ,че май  4 кучешки са тръгнали да избиват наведнъж  Sad милото ми .

# 272
Илианка,  Hug! И на Саши много  Hug! Дано по-скоро избият зъбките! Praynig

В този ред на мисли - другата седмица ще ми вадят мъдрец - почнал е да расте и зверски боли. Не мислех, че е такъв зор да ти излезне зъб, не им е лесно на нашите мъници!

# 273
  • Варна
Честит имен ден на Митаче на КалиМа и на МИтко на Дидита4у! Да са живи и здрави и да правят бели на воля .
И малка почерпка от нас

# 274
  • Виена
Илианка и ние сме така.На Влади му избиват в момента и 4 те кучешки зъбчета наведнъж Rolling EyesНяколко дни имаше разтройство и беше много неспокоен и сърдит.Това са последните зъбки които трябваше да излязат.Вече са общо 16.Другите 4 мисля,че след втората годинка растяха.
 ВерчИтУ наистина здраве да е!Е поне Дончо ще си хапва вкусни манджи   chef
 Да ви кажа сутринта моя хубостник какви ги свърши  ooooh!.Направо лошо ми стана като го видях.Не знам как не съм го видяла като е излязъл в коридора мъника.И спокойно си стоя на лаптопа и си ви чета.Мисля си,че е в другата стая при кака си и си играят нещо.Пристига нашият ухилен до уши и с мокри крачоли и ръкави.Не знаех да плача ли да се смея ли.Малко по рано сутринта бях чистила с парцала и съм забравила да излея водата в тоалетната  ooooh!.И той милият бъркал,бъркал и се наиграл все пак накрая и дойде да ми се похвали какво е свършил.Първо започнах да му се карам,после като му видях милата муцунка и си го нагушках едно хубаво и хайде в банята под душа.То не е виновно в случая детето,а майка му беше за бой  Whistling.Но въпреки това е голям дивак!Само щуротии измисля.Сестра му никога не е била толкова палава.Но явно момчетата са си по-големи диваци!
 Утре пристига моята кръстница на гости и ще постои 15 дни  Heart Eyes.Много обичам да имам гости.В неделя изпратихме едни други приятели,които идваха за първи път тук и си тръгнаха страшно доволни.Много им хареса и обещаха на лято пак да дойдат,че да му се не види и студ пък настана не можахме да ги разходим по забележителностите.Не знам дали ви писах,но тук миналата седмица валя първият сняг  #Shocked
  Kissing Heart

# 275
Хилоуу Grinning

Илиянка, милото Саши. Бързо да минава температурата и тия кучешки зъбки да избиват.
Честити ходещи крачета вече официално Hug

Вяра, майната му Heart Eyes. Готин черпак Mr. Green

Теди, още колко пакости ще правят. Важното е само да не се нараняват, а за пакостите, нали за това са деца Heart Eyes

Момичета ,правя новата тема  Simple Smile. Измислих това заглавие - "Няма по-щастливи от мама и от татко, на една година става ОКТОМВРИйче сладко!", тъй като все още ще празнуваме рождени дни,а и софийския купон не е минал. Та затова мисля да е празнично заглавието, а после ще използваме заглавието,което мисля Валка беше дала. Кажете съгласни ли сте????

# 276
  • Стара Загора
Съгласна Mr. Green

# 277
Здравейте и от мен  smile3525
Малко се поизгубих, но нали се завърна мъжът ми от командировка  Embarassed. И докато ви изчета стана време за нова тема. Ние сме добре, вадим  зъби, не спим през нощта, и май не ни стига вече кърмата. Тази вечер ще пробвам с адаптирано мляко и утре ще ви пиша как е минало. Ще го отбивам вече малкото ми съкровище  Cry, но като е гладничко и се събужда и търси да яде.
Евелинка, много хубава къща.
За свекърви не ми се пише,че кръвното ми се вдига.Аз  съжителствам с нея и познайте какво ми е . Така се меси в гледането  и възпитанието на детето ни, че ми иде да я  #2gunfire. Но спирам  smile3505 smile3505
 За сега това е от нас. Приятна вечер!

# 278
  • София
Честит рожден ден на Александър! newsm59

Мами, черпя Ви всички виртуално.

Калина вече е на една година!

Няма ме по качването на хубави снимки, но вие ще избирате менюто според вкусовете ви.

newsm38 Popcorn cook beer3

Всичко мина добре, ще кача снимки утре.

Лека нощ!

Заглавието е много хубаво! Simple Smile

# 279
Честит рожден ден на Калина нека расте здрава и щастлива !
Сашко ту вдига ту смъква Т отказва да яде всичко освен АМ и спи двойно повече.През останалото време си е диваче .
Tedito_799 представям си Влади с каква хитра физиономийка е влязъл Joy Joy Joy .
Утре ще правя прощъпулника стискайте палци питката ми да стане Praynig

# 280
  • Стара Загора
Засрамете се бе..никаква активност от ваша страна Crossing Arms
Илиянке стискам палци за питката...аз нали съм от "ония" кръжок си поръчах Mr. Green и хората ми направиха..та така. Днес правих един сладкиш с ябълки..ометохме го Blush то бива плюскане...бива чудо ама направо се уляхме Twisted Evil
Ох утре ще идва свеки на визита...ама можело да дойде де..не е сигруно..че чакаме пък тя ако дойде - дойде. По този случай отивам да пера червената пътека за утре..да я просрещна като принцеса Twisted Evil

# 281
Aз да се оплача по нощите.. Михаил е с бронхит, вирусен.. ще се гръмна. Сега ходим на инхалации и АБ през устата. Баси вчера се закашля, днес вече отпаднал, видимо болен. Мъчи се с дишането. Не съм го приспивала на ръце откакто имаше колики. Не иска да яде за цял ден 250 гр АМ и  1 банан. Кърма ми отказа, явно му е трудно newsm78

Темп няма, доФторката каза, че е хванато още в началото и за 2-3 дни ще отшуми. Но пък можело да се чисти и 1м, хубаво било да кашля, за да изхвърли гадостите Sick #Crazy

# 282
Честит рожден ден на Александър и Калина!   bouquet  bouquet  bouquet
Теди, добре се е справил Влади, бива го в белите  Wink.
Херка, ще накарам моята свеки да организира един курс за свекърви, само да не ми я развалят.
Илианка, стискаме палци.
Коте, дано дребчо се оправи по-скоро! Praynig
Момичета, ето го моето бременно коремче:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=186740

# 283
Добро утро Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ГАБИ!ДА ПОРАСНЕ МНОГО ГОЛЯМА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
Луднах тия дни САШКО ме направи ето така #Crazy
Лепнал се е за панталона ми само ми вика МАМА,само отваря шкафове,направо сме направили у дома барикади пред всички шкафове,в детският магазин до нас изкупихме всички механизми за предпазване шкафовете от отваряне,сега чакаме да заредят с други,та да махна столовете пред шкафовете,къщатата ми на нищо неприлича.
Днес мъжо се връща от семинара по обяд та ще им малко помощ,за да мога след обяд да се развихря в кухнята,днес ще си правя тортата за рожденият ден на 31,че през седмицата хич не мога да свърша никаква домакинска работа свързана с  готвене,малкият бандит не ме пуска. newsm03
Вчера направих у дома за 30мин. локумена баклава по златогадски стана много хубава,пръстите да си оближеш за мъжо да си хапне след семинара нещичко сладичко,заедно с ЕЛЕНА я правихме и детето гледа и взе че запомнило какво сме правили.
Вчера намина тук една приятелка и ме изненада каза и всичко как сме направили баклавата направо ме уби.........
Има желание като станела малко по-голяма да се учи да готви на ТАТЕ,САШКО И МЕН  chef
Прятен ден на всички newsm03

# 284

Общи условия

Активация на акаунт