Диването лепна гадната кашлица от децата в Рз и сега буха ли буха..Ако качи и темп утре ще го мъкна на педи

.Направо лошо ми стана като го видях.Не знам как не съм го видяла като е излязъл в коридора мъника.И спокойно си стоя на лаптопа и си ви чета.Мисля си,че е в другата стая при кака си и си играят нещо.Пристига нашият ухилен до уши и с мокри крачоли и ръкави.Не знаех да плача ли да се смея ли.Малко по рано сутринта бях чистила с парцала и съм забравила да излея водата в тоалетната
.И той милият бъркал,бъркал и се наиграл все пак накрая и дойде да ми се похвали какво е свършил.Първо започнах да му се карам,после като му видях милата муцунка и си го нагушках едно хубаво и хайде в банята под душа.То не е виновно в случая детето,а майка му беше за бой
.Но въпреки това е голям дивак!Само щуротии измисля.Сестра му никога не е била толкова палава.Но явно момчетата са си по-големи диваци!
.Много обичам да имам гости.В неделя изпратихме едни други приятели,които идваха за първи път тук и си тръгнаха страшно доволни.Много им хареса и обещаха на лято пак да дойдат,че да му се не види и студ пък настана не можахме да ги разходим по забележителностите.Не знам дали ви писах,но тук миналата седмица валя първият сняг 

. Готин черпак 
. Измислих това заглавие - "Няма по-щастливи от мама и от татко, на една година става ОКТОМВРИйче сладко!", тъй като все още ще празнуваме рождени дни,а и софийския купон не е минал. Та затова мисля да е празнично заглавието, а после ще използваме заглавието,което мисля Валка беше дала. Кажете съгласни ли сте???? 
, но като е гладничко и се събужда и търси да яде.
. Но спирам

Честит рожден ден на Калина нека расте здрава и щастлива !
.

то бива плюскане...бива чудо ама направо се уляхме 

.