За страничните ефекти от ваксините...има ли пострадали дечица...

• 188 520
  • 677
  •   1
Отговори
# 375
Записвам се да следя, живо се интересувам!

# 376
  • София - Варна - Бургас
smilianova
Цитат
Ще плащам глоби и всичко което е необходимо! Ако трябва няма да ходи на градина и това Е!!! Колкото и да ми се иска българската икономика да си стъпи на краката, ще отида и ще си дам парите в чужбина за да разбера какво му има на малкото ми невинно детенце! Нашите шамани за НИЩО НЕ СТАВАТ!
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА !
 Hug

Смилянова, хомеопатията вече 200 години се бори с-у задължителната ваксинация и има много големи успехи в борбата с последствията от ваксините.
 Много успешна е и борбата чрез профилактиката - специални хомеопатични лекарства, които предпазват и елиминират до голяма степен вредните въздайствия на васините, включително лекуват и гърчовете.
Peace

# 377
Искам да споделя с вас, да предупредя; едно е да си мислим, да си говорим на теория - да/не на ваксинирането, съвсем друго е да чуеш за истински случай...

Ужасно ми се сви сърцето днес. Приятелката ми каза, че в София в психиатрия в Мед. академия, не разбрах как се казва точно психиатрията, е видяла жена, която е много, много зле след като синът й престанал да говори на 4 годинки след ваксинация.

Не мога да избия чувството на вина от главата си. Но и не мога да помогна. Нито на нея, нито на детенцето й.
Затова пиша тук. За да знаят повече хора какви неща се случват.

Ще ми кажете - на кой каквото му е писано. Разбира се.

Мисля, че ще минат години и ваксините ще се отчитат от човечеството като една от големите злини, които хората са си причинили.

# 378
Майчета, позволете ми да споделя. Ние имахме отрицателно преживяване с живата ваксина- червените капки против полиомиелит, които вече излязоха от употреба след влизането на Бг в ЕС, въпреки че в ЕС не са се употребявали от преди повече от 10 г., но това е друга тема. И така, когато дадоха на дъщеря ми като малка от тези капки, тя вдигна температура, отпадна, повръщаше и започна да не се държи на краката си, не можех да проумея как това жизнено дете се свличаше и не можеше да прекрачи нито крачка. Много се изплаших, но Слава Богу, нещата се нормализираха. След това много четох по темата за и против ваксините, разбрах за много случаи на парализирани деца в Бг след поставяне на въпросната ваксина, изчетох много тези че не бива ваксините да се поставят поголовно, а индивидуално след тестване и т.н. Малкото ми дете не го заведох на реимунизация със същата ваксина, поех по-малкия риск, отколкото насила да поставят живата ваксина в устата му, след като така или иначе риск съществува. Сега вече се поставя инжекционно мъртва ваксина срещу същото заболяване, още се притеснявам и не зная как да постъпя, затова ще бъда благодарна ако споделите вшите наблюдения и как се приема от децата?

Как е възможно след гореописаното да си задаваш въпрос за такава ваксина, пък била и умъртвена?

Аз съм впечатлена от книгата на д-р Александър Коток "Ваксините - въпроси и отговори за мислещи родители"; в нея се казва, че от живата ваксина срещу полио можеш да се заразиш, а умъртвената не е достатъчно ефикасна.
И въобще, препоръчвам тази книга на интересуващите се от въпроси относно ваксините. Ще ми се да прочета още книги от този автор, някой знае ли дали има издавани?

# 379
  • София, "Младост 3"
като спрем ад се ваксинираме какво ще правим? след едно поколение всички ще са подадтливи на заразяване и какво - ще станем като държавите от Третия свят?
въобще сега тези, които са против ваксината са спокойни - няма в кръга им болни...а и нали другите са се ваксинирали..... а след това?
и какво предлагат тези, които не желаят ваксинити? като избухне епидемия от паралич, и никой не е ваксиниран? с хомеопатия да се лекуваме? че ако ставаше, нямаше да го има този подфорум....

та искам да попитам - какво поддръжниците на НЕваксинирането предлагат като начин да се предпазим?

# 380
  • в матрицата
щю
като спрем ад се ваксинираме какво ще правим? след едно поколение всички ще са подадтливи на заразяване и какво - ще станем като държавите от Третия свят?
въобще сега тези, които са против ваксината са спокойни - няма в кръга им болни...а и нали другите са се ваксинирали..... а след това?
и какво предлагат тези, които не желаят ваксинити? като избухне епидемия от паралич, и никой не е ваксиниран? с хомеопатия да се лекуваме? че ако ставаше, нямаше да го има този подфорум....

та искам да попитам - какво поддръжниците на НЕваксинирането предлагат като начин да се предпазим?
Не искам да се заяждам с теб, но точно твоят пост, е доказателство, за голяма заблуда, в коя живеем за ваксните. Кой то е казал, че като се ваксинираш, си 100% защитена?? Никой разбиращ леакар, няма да отерече, че вакснината не ти гарантира имунитет. Има доста материали по темата, както в нета , така и по книжарниците  Peace

# 381
  • София, "Младост 3"
щю

Не искам да се заяждам с теб, но точно твоят пост, е доказателство, за голяма заблуда, в коя живеем за ваксните. Кой то е казал, че като се ваксинираш, си 100% защитена?? Никой разбиращ леакар, няма да отерече, че вакснината не ти гарантира имунитет. Има доста материали по темата, както в нета , така и по книжарниците  Peace

ВИж НЕ е залуда факта, че когато 7 мильона не са ваксинирани - болестта ще дойде и ще ре разпространи
факта, че 1 на 50 може да се разболее след ваксинация, може и да е факт, но също така е факт, че ако тези 50 не са ваксинирани - със СИГУРНОСТ ще се разболея

# 382
  • в матрицата
ВИж НЕ е залуда факта, че когато 7 мильона не са ваксинирани - болестта ще дойде и ще ре разпространи
От къде знаеш за този факт? Това случвало ли се е вече, че така категорично говориш?

# 383
  • София, "Младост 3"
От къде знаеш за този факт? Това случвало ли се е вече, че така категорично говориш?
да в миналото на човечеството се е случвало...нали от там идват ваксините
 Thinking не си ли чела???  или си чела само това, което се пише против ваксините???
като здравомислещ човек като гледам как се разпространява един грип, какво остава за другите зарази...
но! все пак ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ИМА ПРАВО НА ИЗБОР....

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 13:39 от catnadeen

# 384
Цитат
въобще сега тези, които са против ваксината са спокойни - няма в кръга им болни...

От по горния цитат излиза,че преди 18 век са живели само динозаври.

# 385
  • София, "Младост 3"
Цитат
въобще сега тези, които са против ваксината са спокойни - няма в кръга им болни...

не но хората не са се придвижвали на такива големи разстояния така масово и затова центровете и оггнищата на зараза са се изолирали по-лесно

# 386
Цитат

не но хората не са се придвижвали на такива големи разстояния така масово и затова центровете и оггнищата на зараза са се изолирали по-лесно

Аа,така ли?Е,не знаех,че това е причината да не изчезнем като вид преди 18 век.
Всеки човек се пита какьв е смисьльт на живота.Сега започва да ми просветва...дошли сме на тази планета за да измрем от епидемии след като сме измислили модерния транспорт.
Чудесен смисьл на еволуцията.
Човешкото сьщество наистина е истинско изклучение от всички други видове животни на планетата.
То е толкова тьпо,че заслужава да бьде унищожено.

# 387
  • София, "Младост 3"
Цитат

Аа,така ли?Е,не знаех,че това е причината да не изчезнем като вид преди 18 век.
Всеки човек се пита какьв е смисьльт на живота.Сега започва да ми просветва...дошли сме на тази планета за да измрем от епидемии след като сме измислили модерния транспорт.
Чудесен смисьл на еволуцията.
Човешкото сьщество наистина е истинско изклучение от всички други видове животни на планетата.
То е толкова тьпо,че заслужава да бьде унищожено.

Трудно ще ти просветне. Зад капаците няма как да влезе светлина.
+ трябва малко желание, за да се "видят" някои неща.
И да - хората са тъпи, примери колкото искаш. Голяма грешка да се мислим център на Вселената и повече от всичко друго.... жалко, че ще я видим късно.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 15:56 от catnadeen

# 388
Вижте, това не е тема ЗА и ПРОТИВ ваксините. Такива теми вече няма, защото този спор е безсмислен. Никоя страна няма да убеди другата в правотата си.
Има ли странични ефекти от ваксините? Има.
Има ли тежки такива?  Има.
Има ли починали от ваксини? Има
Следователно никой не може да ме ЗАДЪЛЖИ да си сложа ваксина. Каквито и да са предполагаемите ползи!
Аз не карам никого да не ваксинира. Затова и не предлагам на никого начини за защита. Въпросът е личен и трябва да се решава лично, а не на "държавно ниво".

# 389
  • София, "Младост 3"
Вижте, това не е тема ЗА и ПРОТИВ ваксините. Такива теми вече няма, защото този спор е безсмислен. Никоя страна няма да убеди другата в правотата си.
Има ли странични ефекти от ваксините? Има.
Има ли тежки такива?  Има.
Има ли починали от ваксини? Има
Следователно никой не може да ме ЗАДЪЛЖИ да си сложа ваксина. Каквито и да са предполагаемите ползи!
Аз не карам никого да не ваксинира. Затова и не предлагам на никого начини за защита. Въпросът е личен и трябва да се решава лично, а не на "държавно ниво".

това вече е аргумент и горе и аз казах - в крайна сметка може да се даде право на избор....
ако оцелеят след този избор - ще знаем кой крив и кой прав  Mr. Green това черен хумор
иначе съм за това да имат право майките да решават дали децата има да се ваксинират или не

Общи условия

Активация на акаунт