За страничните ефекти от ваксините...има ли пострадали дечица...

• 192 301
  • 678
  •   1
Отговори
# 450
  • в матрицата
magdeto, искай официално да ти напишат, че е от ваксина, и да ви освободят от ваксиниране завинаги  Hug

# 451
  • На небето
Здравейте за пръв път ще иша по тази тема,защото съм потърпевша от ваксините.Детето ми е на 1г.и 10м.преди около 2 месеца сложихме на моето слънчице ваксина пентаксим и два дни след нея отключи епилептични гърчове.Всички изследвания показват,че е следствие от ваксината.Сега незнам какво да правя.Ако може някой да ми даде съвет.

Мисля, че има процедура, за отказване на задължителните ваксини. Случайно попаднах на един сайт, който обясняваше какви инстанции се обикалят и какви декларации се пишат и попълват. Ако го намеря ще ти го дам. Наистина не знам какво друго можеш да направиш. Стига въпроса с гърчовете да е решен окончателно.

http://fema-bg.com/index.php?m=2193&lang=1

# 452
Здравей, Магдето! За съжаление, малкия ми син също отключи епилепсия след втория пентаксим, така че ако искаш, пиши ми на лични, каквото мога да ти помогна с информация или въобще - ще се радвам!
Иначе - жалко, че нещо, което си мислиш че правиш за доброто на детето си се оказва отрова и го разболява насила от епилепсия, към която може и да е имало предразположение, но може и цял живот да не се разболее, ако насила не го подтикнеш натам. Но след дъжд качулка - това е. Такива са ни докторята - да върви бизнеса с ваксините, да плашим родителите, че без ваксини няма детска градина и прочие простотии и резултата е този. Сега е важно да се гледа напред, да се овладее епилепсията и дано да не се отрази на развитието на детето - вие сте по-големи, искрено се надявам при вас да е така.

# 453
Благодаря на всички за отзивите и съветите.Надявам се да няма повече случаи като нашия.

# 454
Трябва ли ваксинирането да бъде право на личен избор?
Може да дадете своя глас тук-
http://www.capital.bg/interaktiv/debati/21_triabva_li_vaksiniran … lichen_izbor/?p=0

# 455
На 2 годинки (1979) ме водят на доктор, както и много други дечица, бият ни ваксинка против едра шарка (вариола), но нещо страшно се обърква след това... Много жертви - дечица остават недъгави, с увреждания от отровната индийска ваксина, последствията са страшни...!

С много силна воля и мъка, родителите ми успяват да ме измъкнат от лапите на смъртта... Ходене по мъките - на логопед и слухови консултации... В предучилищна възраст докторката в градината ми поставя глупава диагноза за обучение в училище за бавно развиващи се... Само защото не чувах добре, странях от другите деца и рисувах непрекъснато. Майка ми съответно предприе тежката битка, за да докаже правото ми да постъпя в нормално училище.

Завърших отлично със средно специално - моделиер-дизайнер. Eдинственият ми недостакък е увреденият ми слух: с едното ухо чувам само 70%. Другото е с умъртвени нервни канали...

Инфото е постнато и в блога ми (http://fitness-programms.blogspot.com/p/blog-page_23.html), всеки може да коментира и да се оплаче свободно от проблемите си. Надявам се да открия и другите пострадали от тази фатална ваксина...

Приветствам ви всички с моя видео презентация, която изработих в полза на един уникален художник: Георги Железаров

# 456
  • София и там където не се пуши
Точно от тази ваксина съм чувала, че са стотина деца в това число моя племеница.

# 457
Точно от тази ваксина съм чувала, че са стотина деца в това число моя племеница.

Случаят е известен, но потулен. Не смятам да го разнищвам, тъй като е невъзможно да върнеш времето назад, за да го предотвратиш. Но в настоящето би дал поука...

Надявам се вашата плeменница да е добре!  

# 458
Това е проблема, че игнорират случаите, не ги огласяват, създават пречки пред неваксинираните деца, периодично масмедиите промиват мозъците. Примерно в някой филм някой неваксиниран зрелищно умира, поради факта че не е ваксиниран. Или примерно в Дарик вчера имаше коментарна статия от Дойче веле за десетте най-разпространени мита, свързани със здравето - и единия мит, виждаш ли, че ваксините предизвиквали аутизъм. Което било дълбоко невярно и се дължало на нечисти помисли на английския доктор, съобщил за този факт. Как ще са митове, като във всяка листовка на ваксина пише сума ти ужасяващи странични ефекти, ама няма кой да ги чете, понеже всички са с промити мозъци, включително и аз бях така, докато не ми дойде на главата. Сега чета всички листовки, ама след дъжд качулка. А докторчетата, услужливо ти говорят за "имунитета" на детето, а някак пропускат възможността да си довлечеш от едната "ваксинка" я аутизъм, я епилепсия /като при нас/, я изоставане, я някоя друга неврологична ужасия, я МС, я автоимунно заболяване, я смърт.

# 459
  • София - Варна - Бургас
Аз се извинявам за повторението, но пак ще им пуснем научното доказателство на група Канадски учени за пораженията от ваксините:

">#at=23[/video]

# 460
  • На небето
Получих няколко съобщения, имейли и SMS-и от личната лекарка на сина ми, да отидем за ваксинация. Обадих се по телефона да и кажа, че отказвам ваксинацията. А тя започва да спори, че не мога да откажа, било задължително, особено след като сме влезли в Европейския съюз, ако сме искали да напуснем страната щели да ни забранят и т.н. Куп проблеми създадени от държавата за деца които не са ваксинирани. Съответно аз бях непреклонна и и казах, че не могат да ме накарат насила да ваксинирам детето си. И искам да подпиша декларация, че отказвам. Информирах я, че съм запозната с правата си и няма да склоня. Накрая тя се отказа да ме убеждава и ми каза, само да отида да се разпиша, че не съм съгласна. Та се чудя, дали на лекарите не им дават пари за всяко ваксинирано дете, та толкова настояват? Не ми изтъкна причини, като: детето може да се разболее или колко е полезно това за здравето на децата ни, а започна с това, че държавата ни задължава и ще ни правят създадат проблеми. В крайна сметка, аз няма нищо против да пишат, че са ни ваксинирали, а да не ни слагат ваксина. Даже знам, че някои хора плащат на педиатъра си за да пишат, че децата им са ваксинирани, за да нямат проблем с постъпването на детска градина.  newsm78

# 461
Това са тежки глупости, че нямало да го пуснат в чужбина. Сина ми, който отключи епилепсия от ваксина, пътува редовно до Турция, понеже там се лекуваме, поради факта, че нивото на българските детски неврологични докторя е около 1878 година, с тенденция на силен спад. Та абсолютно никога, нито на нашата граница, нито на турската граница, някой изобщо е повдигал въпроса за ваксините, да не говорим пък да изискват документи. Ходим и се връщаме вече 7-8- пъти, ако не и повече. Изобщо и аз почвам да се чудя дали наистина не им дават лев, че толкова настояват за тези ваксини. newsm78 И как само спорят, ама имунитета на детето, ама глупости на търкалета. Що не вземат тези педиатърчета да си бият сами на себе си по една 58 валентна ваксина - при всеки преглед на бебе, с цел реклама, колко е шест да си ваксиниран, да видим на коя ваксина ще отключат я гърчове, я някое друго заболяване, дето те връща не на ниво в първи клас, ами още преди да си се родил.

# 462
  • в матрицата
Estell , разбира се , че лекарите получават пари както за ваксините, така и за всяко изписано лекарство на избрани фирми. Какви мислиш са онези пред кабинетите с папките, и като влязат в кабинета, няма излизане 30 мин? На твоята лична можеш да и предадеш много поздрави от мен Mr. Green и да хване да се снима с написани глупостите , които ти е изредила, че ще се случат, ако откажеш ваксина.. Толкова са жалки тия докторчета, че за пари какво ли не правят...

# 463
Получих няколко съобщения, имейли и SMS-и от личната лекарка на сина ми, да отидем за ваксинация. Обадих се по телефона да и кажа, че отказвам ваксинацията...

Не отстъпвайте в каквото и да ви увещават. Аз съм непрекъснато зад граница и никога проверки за ваксинации не се правят.

Би трябвало в училище по природознание и биология да въведат часове по изучаване на билките - всяко дете трябва да знае алтернативните медоди за лечение при спешност. След като живеем на Земята е нужно да познаваме лечебните възможности, които ни предлага в изобилие Природата...

Медицината няма да е вечна, времената се менят... Най-доброто за нас е да опознаем Природата...

# 464
  • София - Варна - Бургас
fittnes link.....................

Цитат
Медицината няма да е вечна, времената се менят... Най-доброто за нас е да опознаем Природата...

Благодаря ти за свежият оптимизъм!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт