За страничните ефекти от ваксините...има ли пострадали дечица...

• 192 348
  • 678
  •   1
Отговори
# 435
Ако, не дай Боже, от някоя ваксина има странични ефекти до колко време след поставянето й се появяват?

# 436
  • в матрицата
Това никой  не може да знае и каже. Може и след 30 г, да се проявят...

# 437
 Mr. GreenЦената на прегледа при доцента Мангъров вече 130,00 лева ли е . Така смешно ми стана като го видях на снимката /то да се чудя да се смея или да плача /.В тази болница /Инфекциозна / са уникални , лекуват с диета и без лекарства . При нас не помогна  ooooh! Когато ни изписаха и веднага ни приеха в Детската неврологична клиника на 4 ти км.  , защото нито ходеше , нито можеше да седи дори , нито да говори , милия го сложиха веднага на системи за една седмица . При приемането на 4 ти км. е бил все още с така наречената + вратна резистентност , а те в Инфекциозна от 4 дни му бяха спрели всички лекарства .

# 438
  • На небето
Ако, не дай Боже, от някоя ваксина има странични ефекти до колко време след поставянето й се появяват?

Зависи от надвишеното съдържание на отрови във ваксините. Броя на ваксините, които са сложили наведнъж и т.н. Реакциите могат да се проявят от ден-два до след години. Получено след натрупване. Странични ефекти при бебета: температура, промени в хранителните навици, силен неоправдан рев, отпадналост и т.н.
Ваксините съдържат невротоксини, живак или етилживак, формалдехид, олово, алуминий, антифриз, тимерозол, абортирана ембрионна тъкан и живи вируси. Които са отрови, опасни за живота и здравето ни. И могат да причинят болести като: астма, диабет, аутизъм, артрит, неврологични проблеми, автоимунни заболявания, проблеми с нервната система, страхови неврози, психични разтройства, хиперактивност, симптоми на "синдрома на раздрусаното бебе", внезапна детска смъртност и др. 6000 бебета умират годишно от внезапна бебешка смъртност непосредствено след ваксинация и очевидно причинени от нея. Случаите на аутизъм са били 1 на 100 000 човека. А в момента е 1 на всеки 150 човека. Учените наричат аутизма, диабета, хипертонията епидемия. Не е възможно здраво дете, след ваксинация да започне да проявява симптоми на аутизъм.

# 439
Не е възможно здраво дете, след ваксинация да започне да проявява симптоми на аутизъм.

Така ли??? Наистина ли мислиш , че не може?

# 440
  • в матрицата
Не  може разбира се. Какво откриват в детския организъм, при диагностициране на аутизъм?? Натрупване на метали....от къде едно дете на 1г, ще натрупа такова количество  метали??? Какво съдържат ваксините??? 1+1= 3  Peace

# 441
За нещастие проблемът при ваксините не е само в тежките метали. Те съдържат формалдехид и редица други гадости.  Освен това объркват имунната система и много често предизвикват неадекватен имунен отговор. Ако сте забелязали нараства и броят на редица автоимунни заболявания . Така че вероятно е по-правилно да се каже, че аутизмът, алергиите, диабета и т. н се ОТКЛЮЧВАТ понякога след ваксинация.  Всички тук четящи и пишещи вероятно сте чели много и знаете. Има достатъчно информация за това.
Извън официалните статистики и вашите размишления,  сигурно искате да убедите мен и множеството майки , чиито деца са отключили аутистични симптоми, симптоми на хиперактивност и т.н , че това е невъзможно след ваксинация!?... Просто погледнете темите за аутизъм, хиперактивност , че дори и Труднопроговарящи деца.

# 442
  • в матрицата
nadejda, преди близо 1г, имаше предаване посветено на аутизма и децата аутисти, " На кафе"  го направиха.  Какво казваха майките там, а и американската лекарка, ваксините отключват аутизма. Майките споделиха, че здравите им деца, са започнали да имат поведенчески проблеми след ваксина.... Защо няма аутисити сред децата без ваксини? Peace

# 443
nadejda, преди близо 1г, имаше предаване посветено на аутизма и децата аутисти, " На кафе"  го направиха.  Какво казваха майките там, а и американската лекарка, ваксините отключват аутизма. Майките споделиха, че здравите им деца, са започнали да имат поведенчески проблеми след ваксина.... Защо няма аутисити сред децата без ваксини? Peace

Нали не си мислиш , че съм пропуснала множеството предавания на "На кафе" за аутизма? Честно да ти кажа всъщност не знам какво точно твърдиш. От една страна цитираш източници, че аутизмът би могъл да се отключи от ваксини, после казваш, че нямало деца аутисти сред децата , които не са ваксинирани. Това просто не е вярно. Има една потребителка [desi] . За съжаление отдавна не е писала. Тя има две деца, едното е ваксинирано и няма проблеми. Аутистичният и син обаче няма нито една ваксина. Никой не твърди , че всички случаи на аутизъм са в следствие на ваксина, но има достатъчно факти и родители , които казват :"Все едно ми смениха детето след ваксината..."

# 444
  • в матрицата
Твърдя само едно, ваксините отключват аутизъм  Peace

# 445
Твърдя само едно, ваксините отключват аутизъм  Peace

......невероятно....но......факт..... Confused

# 446
Чела съм постовете на [desi], май аутистичното й дете има ваксини от родилното?

# 447
  • в матрицата
Чела съм постовете на [desi], май аутистичното й дете има ваксини от родилното?
Не, май, а има всички ваксини по календара на ЮАР,там където живее. отгоре на всичко детето и е с астма още от бебе. До сега се рових в архива с постовете и, та нека да не говорим на изуст  Peace

# 448
Не говоря наизуст. Не знам кой къде е търсил. Аз намерих няколко нейни поста, в които пише как само проблемния и син не е бил ваксиниран.

Например ето от тук. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466897.msg14074099#msg14074099

"Oх, добре, ваксините са... ама като имат децата ви ваксини има кого да вините. Моето няма - аз нямам кого да обвинявам освен себе си, че съм имала примерно пломби и съм живяла в супер замърсен град примерно... Но отдавна вспрях да търся защо и да се чудя какво да обвиня. Каквото било било. "

Или тук.
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=407819.msg11836797#msg11836797

"Тая теория е малко като тази за ваксините - че предизвикват аутизъм. Аз нищо не отричам, но при положение, че при еднакви други условия по-голямата част от децата нямат аутизъм и са ваксинирани....как да съпоставя с моето което не беше ваксинирано а има проблем. Дори другите ми 2 деца са ваксинирани с ваксини и не развиха аутизъм..... защо? Нали генетичния материал уж е еднакъв?"

# 449
Здравейте за пръв път ще иша по тази тема,защото съм потърпевша от ваксините.Детето ми е на 1г.и 10м.преди около 2 месеца сложихме на моето слънчице ваксина пентаксим и два дни след нея отключи епилептични гърчове.Всички изследвания показват,че е следствие от ваксината.Сега незнам какво да правя.Ако може някой да ми даде съвет.

Общи условия

Активация на акаунт