Нова тема:))Чешки мамчета и дреборанчета-5

• 34 020
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
4ectito i ot men - da ti e siv i sdrav newsm07

# 106
Честито, Миленче...да е жив и здрав и да порасне добър човек Stop

# 107
4естита мъжка рожба на Милена.Да ви е жив и здрав и много да ви радва и слуша.  bouquet

# 108
Оооо Миленке
честито душа!!!!!!!!!
Да ти е жив и здрав малкия мъж, и мноооого да ви радва!!!

# 109
честито момченце Simple Smile аз рядко се включвам във форума, тъй като още съм в БГ,  но много ви чета,   ... та споделям твоята радост Миленка Simple Smile супер, че е момченце - ще има богат избор от девойки Wink ... тази година в БГ на четири момиченца се ражда едно момченце, дет се вика зех да се притеснявам за бъдещите кавалери на моята дъщеря Simple Smile)))

лека на всички Simple Smile

п.с. ... а и Ивановден е един прекрасен празник Simple Smile

# 110
http://www.parisvesti.com/?sl=bg&u_s=0&u_a=415
от друга тема копвам линка ... ама  ooooh!
Луда работа пак са измислили  Rolling Eyes

# 111
  • Чехия
Мила Миленче,
Честита ти мъжка рожба.
Да ти е жив и здрав и да расте весел и умен, за радост на мама и татко.

# 112
Уау! Какви хубави новини!   261uu

Миленче,
Да ти е жив и здрав малкия юнак  newsm07 , голям да порасне и много, много да ви радва! Пожелавам ти и бързо възстановяване след секциото.

Да си се похваля - вчера ми беше последния работен ден. Следобяда събрах колегите на кафе и сладки за да си кажем довиждане. Подариха ми точилка за да правя баница, ако случайно скучая вкъщи  Laughing Преди време бях ги черпила с баница, но с готово разточено многолистно тесто, защото нямам точилка. Иначе и тук като в България, преди да се роди бебето не се правят бебешки подаръци.

Ами това е от мен за тази вечер. Поздрави на всички дреборанчета и техните мами!
Ирка

# 113
Здрасти банда
Св.Мартин дойде не на бял кон ами с цяло стадо бели коне  Mr. Green
В Дечин вали на парцали от вчера

Емката се радва че ще прави снежни човеци с баща си, това й обясняваме от септември, и тя е супер щастлив  Mr. Green

# 114
Здравейте моми4ета.При нас положението е тъжно.Първо беш Мими с температура и растрийство,сега Пипи.На диета са и двете.Докторката каза 4е е някаква бактерия и се 4уди от къде са я лепнали.Утре сме на контрола и да видим какви са резултатите от секрета и кръвта.Много ме е страх да не останем в болница SadДано вси4ко да е наред 4е горките Ве4е нямат сили от тази диета,а и не може никакво мляко и мле4ни продукти да им давам и ве4ер е страшно.Те заспиват с млеко а сега няма.4ао за сега.

# 115
Здрати,

доре много гадно наистина....незнам на каква диета сте, но моите като бяха с разстройство пиеха Хумана специална храна при диарии

http://www.babybaby.cz/jidlo-a-piti-humana/kojenecka-vyziva-spec … umana-hn-2-1.html

много е хубава, а и става и на каша и на "мЛЯКО" имама предвид може да се пие от шише.---питай си докорката за нея ако искаш,в общи линии замества временно другото ядене, а и не дразни стомаха, другото което също е много хубаво е КУлишек, продава се на прахчета и е против обезводняване, съдържа глюкоза и незнам си още кво-дава допълнителна енергия. Дано бързо да се оправяте. Хуманата тук съм я поръчвала само през интеренет, щото в нашия квартал не съм я виждала по аптеките, но през нета става в общи линии до два три дни доставят

http://www.lekarnaparizska.cz/enterol-porcpsdur10x250mg-p-4910.html

eнтерола също е хубав, мислех, че го няма тук , но преди няколко дни ми трябва и набързо открих, че  итук го има Simple Smile
Поздрави и да се оправяте бързо
Бай

Последна редакция: нд, 11 ное 2007, 14:46 от vihronrav

# 116
Доре
питай педката за тази Хумана, на Емката съм я давала при едно такова разтройство яко, но то беше от някакъв антибиотик, пък не можеше да спрем антибиотика и тн., и нашата педка ми написа тази Хумана - специална е против разтройство, без белтък или нещо такова...
Иначе още смекта или ентерол - смектата е глина, сгъстява столицата, а ентерола са бактерии
маи така нещо беше

# 117
само да доуточня--ентереола са бактерии от рода на дрождите /мая/ действат на чревната флора като подпомагат възстановяването ю, но същевременно не подтискат изхожданията, смектата дедстав почти по същия начин, но понеже е по-гадна на вкус, а и съм по-доволан от ентеролапрепоръчвам него...ми то като ти е гадно пият ли се гадни неща...та така
дано да сте по-добре и бързичко да се оправите

# 118
Здравейте моми4ета.Благодаря за отговорите.Нашето е май сериозно-салмонела.Днес бяхме на контрола.За хуманата знам аз съм я ползвала в БГ но не знаех 4е и тук я има и си я поръ4ах от там.Утре ще ни идват гости и така.Но още днес ще поразгледам в интернет за нея.Ентерола в слу4ая не ни подейства и сме на смекта.Мими е по добре няма температура но трябва да им давам лактобацил до другата контрола за да се из4истят.Така ми каза докторката.Само се 4удя от къде това 4удо като на тях им готвя отделно и е невъзможно нещо да не съм сварила както трябва. newsm78. Сега и ние трябва да ходим на изследвания в ХЕИ.Дано вси4ко мине по бързо .А диетата е по строга и от моята. SadСухи рохлики,варени моркови,картофи,ориз,банани и ябълки.Докторката ми каза за СУНАР АЛИДИАР,но той не се произвежда ве4е.Жалко.Дано не съм ви оттег4ила,но на мен ми олекна като си изплаках болката.Благодаря ви. Hug

# 119
здравейте,

Дора, стискам ти палци Мими и Пипи да се оправят бързо и дано да не е тая страшна инфекция, то като се замисли откъде да я хванете PeaceИзобщо не ни отегчаваш, по-добре че споделяшза да черпим и ние опит дето сме още с дребосъци(то да не дава Господ де)

Ели - това за паспортите го четох вече, ние извадихме късмет, че бяхме готови още на 22.10., ама сега който ще вади незнам как ще се оправи без пълномощник. Миленка и Ирина да споделят какво мислят да правят, но принципно и без БГ паспорти всичко се урежда, няма страшно

Раде- като споменах за документите се сетих да ти кажа, че на нас от посолството за същата работа ни таксуваха 1690Крони, повече от вас Joy, явно е било дошло време за обяд и сме ги почерпили един вид/ Не посмях да се разправям да не ми върнат документите за някоя измислица и да ме прецакат, ама не ми стана приятно да ми вземат с 200крони отгоре

Поздрави на всички

Общи условия

Активация на акаунт