Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да вляза в страницата с детски песнички на АБВ, ако папката е празна?
Къде мога да намеря документите за тази еднократна помощ за новородено в Чехия?
Какво означава FTP?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да вляза в страницата с детски песнички на АБВ, ако папката е празна?
-
Къде мога да намеря документите за тази еднократна помощ за новородено в Чехия?
Документите за тази еднократна помощ за новородено в Чехия се подават в местната община, в отдел „Статни и социални подпора“. Там ще ви бъде предоставен необходимият формуляр, който трябва да попълните и подадете. След подаване на формуляра сумата ще бъде преведена по вашата банкова сметка в рамките на 30 дни.
-
Какво означава FTP?
FTP означава "Протокол за прехвърляне на файлове" (File Transfer Protocol). Това е стандартен интернет протокол, използван за прехвърляне на файлове от един компютър към друг през мрежата. Обикновено се използва за качване и изтегляне на файлове от уебсайтове или споделяне на файлове между потребители.
-
Как да спра кърменето на бебето през нощта?
-
Какви документи са необходими при кандидатстване за социална помощ в Чехия?
аз рядко се включвам във форума, тъй като още съм в БГ, но много ви чета, ... та споделям твоята радост Миленка
... тази година в БГ на четири момиченца се ражда едно момченце, дет се вика зех да се притеснявам за бъдещите кавалери на моята дъщеря 

Дано вси4ко да е наред 4е горките Ве4е нямат сили от тази диета,а и не може никакво мляко и мле4ни продукти да им давам и ве4ер е страшно.Те заспиват с млеко а сега няма.4ао за сега.
. Сега и ние трябва да ходим на изследвания в ХЕИ.Дано вси4ко мине по бързо .А диетата е по строга и от моята.
Изобщо не ни отегчаваш, по-добре че споделяшза да черпим и ние опит дето сме още с дребосъци(то да не дава Господ де)
, явно е било дошло време за обяд и сме ги почерпили един вид/ Не посмях да се разправям да не ми върнат документите за някоя измислица и да ме прецакат, ама не ми стана приятно да ми вземат с 200крони отгоре