Нова тема:))Чешки мамчета и дреборанчета-5

• 34 027
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • Чехия
4estita radost na mama Irinka,a na malkata Sofia mnogo zdrave i stasti-vsi4ko nai hubavo   
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

# 196
4естито и от нас на Ирина.Нека малката принцеса да расте весела и здрава,да радва мама и тати и вси4ки които я оби4ат.Едно голямо Hug  bouquet

# 197
честито Иринче,
да ти е жива и здрава малката сладурка и скоро да ни разказваш с радост как това съкровище открива света Grinning. Бързо възстановяване на теб и чакаме снимки  newsm30

# 198
Здрасти на всички,

отдавна не съм писала ама то време не остава..Честито на Иринка да и е жива и здрава малката сладуранка.

Малко полезно инфо, какво ни очаква през 2008 като такси при докторите, неща които хич не са ми чужди ама си мислех, че са останали в БГ-то, но какво да се прави това е квото за всички такова и за нас....
http://www.chytrazena.cz/navod-na-pouzit-ceskeho-zdravotnictvi-v-roce-2008.pdf

Поздрави

# 199
ехоо, къде се губите
днес тук е много студено и прехвърча сняг, надявам се да натрупа за Коледа, та да може дядката да си довлече шейната до нашта къща Mr. Green

вчера бяхме да пазаруваме и купихме на Ванеса вибриращ шезлонг на Фишер Прайз, казвам ви, направо съжалих, че не съм й го взела по-рано, днес дори ми се сърди, че я нося на ръце, постоянно иска в това столче да си лежи и да и вибрира на крачетата, много я успокоява Hug, горещо го препоръчвам на всички майчета

все още не съм решила каква трапеза ще гласим за Коледа, мъжа ми е започнал една диета, ама обеща за празниците да я прескочи Laughing, вие измислихте ли какво ще готвите?

Кой ще си пътува за БГ по празниците?
 Тук празненствата са страхотни, но мъжа ми каза, че му липсвали пиратките, искал да гърми Joy, в БГ не се сещаше изобщо, ама сега му липсвали

Поздрави на всички

# 200
Ахой банда

Миленке
Я похвали тоя стол... то има сто вида такива столчета...

аз днес готвя това
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg7744.html#msg7744
а заколеда изобщо не мисля още... май утре ще ходиме да търсиме подаръци за р.д.то на Емката и Коледни разбира се покрай тях...

# 201
ели, взехме го от Бамбуле магазините за 1500крони, беше в промоция, ето такъв е:

можеш да прочетеш за него и тук:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=172001&e=detail&s … bgb&pid=38423

имаше и музикални и люлееще се, но ние избрахме този Peace

сайта с рецепти е супер, ще ми бъде в помощ по празниците

# 202
Здравейте момичета,

Много благодаря за хубавите пожелания. Направо се разтопих като ги четох.

Ние сме си вкъщи от вторник следобяд, но досега не ми оставаше време да стигна до компютъра. С бебка още не сме си установили някакъв режим. Понякога се буди да 2 часа, а друг път откарва по 5 часа сън. Много ни мъчат коликите и се налага доста да се носим на ръце и да успокояваме. Все още не мога да установя причината, защото има хранения без колики и на следващото хранене по 2 часа ревем докато се успокоим.

Свекърва ми дойде да ни помага и миналата нощ ме отмени за 2 часа. Днес следобяда също. Радвам се, че е тук, защото аз не съм се възстановила напълно - не мога много да стоя права, а за седене не мога още да си помисля.

Спирам до тук, че следмалко ще ходим да се къпем. Поздрави на всички и  Hug на малките юначета и принцеси

# 203
  • Чехия
Здравейте момичета,
как я карате, украсихте ли къщите, печете ли цукрови  Mr. Green . Аз тая година нищо няма да пека, само на Бъдни Вечер ще сготвиме традиционни БГ манджи. Елхата ще украсяваме най-вероятно сега в неделя.
 Още нямаме зъбче, но вече белеят под венеца и много ни мъчат.
 Миленче и ние се родихме с подобен шезлонг, купихме го когато Вяра беше на 3 месеца. И ние сме много доволни и още го ползваме.
, , .
 Според това което пишат, ще може да се ползва и по натам, ама не ми изглежда много възможно, защото няма как да се задържи напред и пада назад и се люшка, но живот и здраве, ще видиме   Grinning Вибрацията върши работа, но люшкането ми се струва по-важно.
Много странно, в Чешко вече го няма това шезлонгче, май са го спряли от продажба. Снимчиците ги намерих в БГ сайт. Имаме си и столче за хранене, но засега още не го ползваме, седи си Вярката в мене или в шезлонга, но май е време да сядаме нависоко вече.
Поздрави от нас  Hug Hug Hug

# 204
здравейте,

Ванче, тъкмо сутринта си мислех дали вече имате зъбки да гризкате Laughing
Това шезлонгче и аз го гледах в интернет, но го няма по магазините, мисля че то е за по-големи деца, т.е. за повече килограми, това нашето на опаковката пише до 9кг, а на сайта до 11, ще видим още колко можем да го ползваме, дано да е за по-дълго, че сме много доволни HugВярка колко килограма стана вече?

За столчето за хранене и ние обмисляме, сега имаха големи намаления ( с около 500крони) в Бейби експерт магазините, но ни е още раничко и да не заема място. Но определено ще купим, защото докато се храни Ванеса задължително трябва да е на високо, нали имаме кученце дето от сега си примира за адаптето й Mr. Green Joy

Момичета, вие какви столчета за хранене имате? Може ли да пуснете по някоя снимка и да ми препоръчате, за кои предимства трябва да гледам докато купуваме?
Благодаря предварително

Поздрави от нас  bouquet

# 205
  • Чехия
Zdraveite momi4eta i malki bonbon4eta,vreme gadno,deza nervni abe tova e obsto vzeto pri men.Za stol4etata za hrenene moga da kaza samo 4e as imam na Chicco oste mi e ot Vinsi i sega Raja ste go polzva snimka ne moga da namerj to4no sega no somoto stol4e obleglkata pada nazad i e na kolelza koito se zastopirat-tova e 4jloto stol4e,a dali sam dovolna - dovolna sam,a ima i nastavitelna viso4ina.
A za shezlonga ili tam kakvo e imam tova http://www.mimishop.cz/babiesno1/detail.php?zbozi=192261,no ni umrazna i ne go iskame ve4e Mr. Green.
E tova e po praznizite ste sme si tuk-za sazalenie i ste si gotvim vsi4ki raznovidnosti na skara  :crazy:sled glasuvane stignahme do konsensos-meso,meso i pak meso.Aide za sega e tova zeluvki  bouquet

# 206
Ахой
Миленке
столчето за хранене на нас ни беше дървено, дето се разлага на масичка и столче после...ама нищо особенно, не мога да каже че е супер...
От един тест на млада фронта май беше, или от тестовини на чТ1, най-най по всякакви показатели, излезе едно бяло столче на ИКЕА - 180кч или нещо такова му е цената...

# 207
здравейте

ние сме в криза на растежа придружена с кърмаческа стачка Cry, немога да повярвам,че такова малко дете може да ме манипулира и да ме прави на луда 2 дни вече. Храним се на какви ли не невероятни места за да може да хапне поне малко, иначе врещи сякаш я боли нещо щом седнем на обичайните места за папане Rolling Eyes CloseДаже днес мислех да я водя на лекар, но се уверих, че нищо не я боли, ами точно си стачкува момичета Cry

Ели, това столче на ИКЕА го знам, но е толкова мъничко, в него детето може да стои само 1-2 месеца, няма никакви екстри като тези, които е описала Ради - сгъваеми обелгалки или пък регулиране на височина... То не че са много пари 180крони, ама чак пък за такава пластмаса за 1м не давам Mr. Green

Ние също сме тук за Коледа и Нова година, то няма и как да пътуваме де. Не сме измисили още манджите, но едва ли ще ми остане време да се занимавам много в кухнята, най-много и ние скара да направим, нашия тати ще помага и така, за цукровки ще намеря време, аз по сладкото съм луда Joy

Поздрави на всички, стискайте ми палци кърмаческата стачка да мине бързо и да стигнем до консенсус с малката Joy baby_neutral

# 208
  • Чехия
Milenče ne se pritesnjvai i nie minahme po tozi pat-samo ne se davai 4e tezi malki bonbon4eta tova i 4akat.Raja pla4eshe kato luda no as i navirah biberona dokato se umori i zapo4ne da jade.
oste mi go pravi tozi nomer no kato vidi 4e njma da stene zapo4va da jade.Prosto savet ot men ne se davai 4e ste razvalite rezima-kakto as napravih i posle beshe po gadno zastoto jadeshe po 40-50 gr.na 1-2 4asa.Dano premine barzo pri nas beshe 2 dena i sega pone na den po 1 pat se penjvi.Zeluvki

# 209
оффф
писах, писах...  Rolling Eyes

в кратце
Миленке
не се нервирай излишно, това че - врещи сякаш я боли  - може и да не е случайно, зъби, колики... всичко е възможно да я тормози... ще отмине  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт