"ДЕКЕМВРИйското жабе вече сяда на гърне!"

• 13 444
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Днес по-приятно временце, но мен нещо ме мързииии.Дори не ми се излиза с малката и си я приспах сега в къщи.Като се събуди ще видя какво ще измъдря, че се и налага да изляза по работа та може да отнесе една разходчица Simple Smile

# 211
Привет и от нас.Честито на проходилите на озъбените.  bouquetИ аз се чудя дали да излизам ту пече слънце,ту има облаци. newsm78Всъщност трябва да изляза заради кухнята ама се чудя дали да не отида с колата Rolling Eyes.Айде лек ден ,че зверчето се събуди Hug

# 212
  • София
имам питанка до майките, хранещи децата си с АМ АПТАМИЛ.
от известно време го няма ( аз се заредих и нямах грижи ). сега са пуснали нова тройка, която обаче била за деца над 12 месеца.
аджеба - аз какво да давам, като двойката е до 6 или 8 месеца ( не съм сигурна).
досега четох една тема по тоя въпрос и съм в силни размисли млякото ли да сменям, на двойка ли да минавам, тройка ли да давам newsm78
дайте акъл, моля  bouquet

# 213
  • Варна
алексатор - чибуратор и ние сме на аптамил 3 ! Във Варна още не са го пуснали този аптамил 3 , но и никъкакъв друг няма ! Единия вариант е да взема този новия , нищо че е от 12 м. , а др. вариант е да мина на Милумил 3 ( нали са от една фирма- Милупа )
Доколкото знам това разделение на АМ на 1,2,3 и съответно по месеци се налага поради това , че колкото повече децата растът , толкова нуждите от определени витамини , желязо и т.н. се увеличава ! Следователно новия Аптамил 3 не би могъл да навреди с нещо на децата !  Peace
А пък и ние скоро ще станем на 11 м. и не мисля , че 1 м. има толкова голямо значение ! Flutter

# 214
Косе Босе, страхотно си описала за елдата, много благодаря!!!  Hug

shrew, ние като сме беззъби още, да не мислиш, че сме на протези, ще си дойде, когато си иска зъбето, та даже и наведнъж ще излязат, сигурна съм  Laughing Честито ви оззъбване иначе  Hug

Аз да ви се похваля, Ели днес показа умение да се задържа самичка изправена без да се е хванала за нищо! Задържа се няколко секунди и от възхищение на самата себе си си се смее и я дострашава и си сяда на дупето   hahaha Много е смешна! И интересно, умеението беше демонстрирано на леглото ни, а на пода я е повече страх!? То на леглото е по-нестабилно, ама то глЮпачето ми, не знае...

Пешеходке, да ти е жив и здрав Кардам, както го гледаш сега какво момче е, така ще му се чудиш на космите по бузите, краката и ръцете след време Joy и ще се питаш кога стана такъв мъж!...Как да не вярвам в чудеса!

mutsanka, честито прохождане на Боянка! Да е силна и да не пада много!  bowuu

Клемииииииии, къде се загуби!!! Също и мацко отдавна я няма!!!!!! ?????

# 215
Ники, Пеш е наистина много хубав и с излъчване на по-голямо дете. Аз да си призная намерих на Коко цаката - взех му хомеопатични капки на ДОЛЧЕ НАННА - Baby Cucciobo, на които пише "За да подобри вашата почивка". 1-я ден му дадохме и 3 часа не седна, камо ли да легне, взе ума на приятеля, чиято жена ми го препоръча. Но вече 3 нощи СПИМ, става само към 2 за чай или млекце. Продуктът е хомеопатичен - лайка, лимон и др. Дано не се урочасам с тази хвалба, че от 5 месеца не съм спала като хората. Успех на тези, които смятат да опитат!

# 216
Хм, нашата разходка бързо-бързо приключи. Излязохме с една съседка с нейната бебка, но нещо много свирепо се раздуха и се прибрахме  Sad
Но да се похваля. Зори днес си хвана лъжичката с ръка и взе да си я пъха в устата. Явно добре е схванала действието  Simple Smile С ходенето обаче както изглежда ще сме от последните. Едва-едва прави опити да се изправя и то толкова рядко, че не знам кога ще го докараме до там да стои стабилно. За крачки хич и не смея да си помисля.
На всички проходили бебенца обаче Честито! Пожелавам им безаварийно практикуване на новото действие  Grinning

ШамЕнет като гледам май сме съседки. Ние сме в Гевгелийски.  wavey

# 217
Шаменет, по отношение на твърдото ако аз знам, че трябват много течности. колята вода не ще и затова пие билков рядък чай по половин литър на ден при двете заспивания. Минахме на тази тактика, откакто го отбих, защото мноооого хапече. Аз съм търпелива жена, НЕ МИ Е ЗА СЕФТЕ, НО ТОЗИ Е ПОВЕЧЕ СИН НА БАЩА СИ ОТ 1-Я, ТА СЕ НАЛОЖИ ДА ГО ОТБИЯ.
Извинете за хаотичните писания, но мъжо си дойде и му обръщам внимание, та не ми остана време. На 5 ден от гостуването му съответно се оциклих по законите на Мърфи и ми остана време, но чета отзад напред и обратно и става каша.

# 218
  • У дома... някъде

Клемииииииии, къде се загуби!!! Също и мацко отдавна я няма!!!!!! ?????

Момичета извинявам се,че нахълтвам тук,но ви четях и само да ви кажа,че Клеми е с малкия Дани  в Инфекциозна б-ца...  CryИма варицела,затова

# 219
Ах! Дано се оправят бързо!  Praynig

Косе Босе, а как се приготвя закуска от елда - по колко лъжички се взима, за да се смели и после ... ? Доразкажи, моля те  newsm78

# 220
Мацко е на гости при майка си.

Дани на Клеми бързо да оздравява.

# 221
бързо оздравяване на Дани на Клеми  baby_neutral

# 222
оооххххх като знам какво е в инфекциозните болници ми настръхва косата, поне в нашата де!,  нали като бяхме на 5 месеца и ние лежахме с ентероколит-ужас то на система, то реве и аз рева! Както и да не ми се припомня! Днес се разминахме на косъм тука с едни майчета, излязохме на разходка и тъкмо се прибрахме към 18:30 и като задуха и зафуча една буря, едни гръмотевици и заваля! Благодарих на Господ че изчака да се приберем ако ни беше сварило туй чудо на вън незнам! #Crazy
Та така дано утре се оправи времето и да излезем!
Лека и мека от мене!

# 223
  • Русе
iv4ok,я кажи повече за тези капки!За какво са ,как действат?
Бойко днес е по добре ,но докато не оздравее напълно ще ми е терсене.
Също сме на Аптамил!И понеже изчезна му взех Милумил 3 ,няма кой знае каква разлика м/у двете!
Аз за гозбите много импровизирам,какво ли не правя. newsm78 Чакай да се сетя...Примерно:Малко вода,слагам прашинки сол,нерафинирано олио(или зехтин),малко праз лук,малко морков и броколи.Накрая сгъстявам с 2-3с.л. оризово нишасте.Подправям с малко копър+краве масло.Става нещо м/у яхния и каша.
Друга рецепта:сварявам тиква(оранжева) и картофи.Пасирам и добавям 2-3с.л. кисело мляко или сметана(това ,ако излизам за по дълго от вкъщи),ако съм в къщи добавям 2-3л. АМ.Обаче с киселото мляко става много добро!
И още един сполучлив десерт:Много малко белено грозде,ябълки и круши.Сварявам ги за около6-7мин.добавям оризово нишасте за сгъстяване и добавям обикновенни бисквити на око.после пасирам и ако е в повече слагам в бурканчета и в хладилника!  chef
По натам ще пиша и други рецепти,че аз постоянно си измислям нови неща!
Бързо оздравяване на болните!
И честито на купените краченца! Joy

# 224
  • Бургас
Ние пък си направихме една прекрасна дълга разходка и разбира се големия дъжд ни завари навън, ама се скрихме в едно кафенце, та хем кафенце пихме, хем Пеш очарова всички присъстващи, хем покрив от проливния дъжд намерихме, а после се прибрахме сухи пи живо, по здраво.

Общи условия

Активация на акаунт