Сливен 18 - искаме детски площадки

• 15 508
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
И горния постинг е мой...
Зоисияна ще ти дърпам ушите... Wink

# 31
Да се отчета тъкмо се върнахме от разлепянето на плакатите. Незнам  колко бяха ама големи премеждия. Laughing

Не минах по ларгото а по всяка детска градина и булевардите Бр.Миладинови, Чавдар , ул.Раковска, данъчно ..............абе налепих ги дори не стигнаха. Дано повече хора ги прочетат и се отзоват.
Хайде лека нощ.

# 32
...ей, страхотни сте всички newsm51 newsm51 newsm51

# 33
Момичета и аз залепих на детските градини в Дружба даже на едната някой ме беше изпреварил но и аз сложих пак.........но за съжаление на Кауфланда не ми разрешиха да сложа......не разрешавали такива неща че затова го сложих на един стълб пред Кауфланда.....
Хайде лека
АААААА забравих да ви кажа че казах за митинга и на хората на Лечков.........така че и той ще узнае за инициативата.............само незнам дали ще ни отрази

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 23:04 от katerina_evro

# 34
Ей, момичета, страхотни сте!!! Браво на всички!
 Да ви кажа и аз какво свърших:
 Първо оставих покана в предизборния щаб на Р.Андонов. Него го нямаше. Но от екипа му бяха много отзивчиви.За съжаление той вече има заплануван ангажимент за утре и няма да може да дойде, но ми обещаха, че ще пратят някой от екипа му. А компенсация за това, че не може да дойде на митинга, ни предложиха среща с Р.Андонов в сряда, 10,30 сутринта в щаба им. Така че ,ако сте съгласни, имат място за 20-тина човека - който иска да дойде,нека ми пише - (предложиха да дойдат майки от различни квартали).
 При М.Славов беше като в кошер - един екип от 10-тина човека се грижи за кампанията му.Също бяха много отзивчиви.М.Славов обеща да дойде - наблизо имал друг ангажимент и щял да мине.
 Накрая отидох до предизборния щаб на Лечков.Там не течеше никаква предизборна кампания - той , Лечков си я прави като прави ремонти на училища и асфалтира пътища и гледа сеир отстрани как другите кандидати се мъчат да спечелят гласове. Имаше само 2-ма яки батковци (малко  на мутри ми мязаха),които пафкаха цигари и с учтиво-ехидни усмивки ме изслушаха. Не проявиха интерес, не се ангажираха с нищо -освен,че ще му предадат поканата ни за среща. Склонна съм да мисля, че той вероятно няма да дойде,но ще прати свои хора да следят какво става и да му докладват - та,ако видите лица от мутренски тип да ни наблюдават отстрани и да се хилят ехидно....

А, знаете ли какво ми хрумна: да отидем половин час по-рано и да раздадем листовки на майки по главната - те така и така тези майки са излезли на кафе - да ги поканим на митинга. Щото все пак е по-трудно човек да се излъже да излезе до центъра за един митинг - особено в студено време, пък и може и да забрави или децата да са болни...
 Ох, дано утре всичко да мине добре! А ако не е станало според очакванията ви, ви моля, не критикувайте,а нека си пожелаем следващия път да се справим по-добре! :peace

# 35
  май не се вижда много добре, ще го напиша пак:

Имаме покана за среща с кандидат-кмета Р.Андонов в СРЯДА ,10.30 часа в ПРЕДИЗБОРНИЯ МУ ЩАБ. Ако има сред вас желаещи, нека ми съобщи да се уговорим заедно да отидем. Хората от екипа му са наистина сериозни - една жена от екипа му се оказа моя позната,а тя не би се захванала с нещо,ако то не струва.
 Лека нощ!

# 36
Браво, браво на всички!   bouquet
Момичета и аз залепих на детските градини в Дружба даже на едната някой ме беше изпреварил но и аз сложих пак.........
Аз бях.  Peace Вчера реших, че тъй и тъй минавам да лепна.
mama Sonja, аз бих могла да дойда, но не зная дали ще е удобно с детенце, защото няма кой да го гледа по това време, а той не е от най-кротките и може да овършее предизборния щаб.  Embarassed

Хайде, успешен ден на всички, ще се видим на митинга!

П.П. Малко ме притеснява, че Гоги спи точно по това време и може да закъснеем малко, но ще дойдем.

# 37
   Само да ви кажа нещо важно, което ми съобщиха сега:
   Имаме разрешение за митинг, но не и за шествие!
   Ще се видим пред НТС в 16.30!

# 38
Добро утро момичета
Меги благодаря ти че ми подсказа да пробвам от лековете на Кенга против кашлицата........снощи на Филипа сложих компрес с мед и сода на гърдите и спа спокойно......днес  като се наспи ще ходим на контролен преглед че да видим какво е положението.........дано да няма много хора пред кабинета че да сколасам за митинга.......

# 39
Добро утро и от мен Wink

Пожелавам Ви ползотворен ден и ще се радвам да се видим следобед Hug

...днес времето ще е слънчево и по-топличко, дано се съберем повече хора Praynig

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 08:53 от ДИД о ЛИНКА та

# 40
Мнго искам и аз да дойда за митинга,ама в 17 ч. трябва да съм Пипи Дългото Чорапче    Crazy  Laughing

Така,че от мен остава да стискам палци всичко да мине по мед и масло и успех

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 09:12 от вайлет

# 41
От снощи се чудя защо замря сливенската тема,а аз просто не съм се разписала в новата ooooh!

Браво за свършената работа smile3501
Стискам палци да се съберат повече хора и митинга да има така необходимия отзвук Peace Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Мама Соня не мисля, че някой ще тръгне да критикува не се притеснявай,...който не е опитвал да прави нещо той не знае как се пада...критиката не винаги е конструктивна, по-скоро е необходимо отчитане на грешки  Peace  bouquet

За всички вас и най-вече за организаторките

# 42
...Иве, мерси, мерси  bouquet....с помощта на всички ще направим нещо....аз ВЯРВАМ Peace
Ренка Hug

ИСках да ви кажа, че след малко излизам да раздам тук из квартала листовки - имам доста, за това ако предложението на мама Соня се приеме да раздаваме преди митинга - ще дам Wink

В момента доколкото мога "правя плакат"...Шоши и той помага, че да видим каквио ще стане накрая Peace
Пиша само "ИСКАМЕ ДЕТСКИ ПЛОщАДКИ" Peace

Това е за сега от мен....излизаме Heart Eyes

# 43
  • Сливен

И к'во, нима е забранено група мами да се разхождат по главната улица  Twisted Evil
Да не забравите да вземете пищялки и дрънкалки ... няма начин да нямате в играчките  Twisted Evil

# 44

И к'во, нима е забранено група мами да се разхождат по главната улица  Twisted Evil
Да не забравите да вземете пищялки и дрънкалки ... няма начин да нямате в играчките  Twisted Evil

Joy Е няма начин просто да не ви забележат,особено и ако децата ревнат в купом Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт