Сливен 18 - искаме детски площадки

• 15 559
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Честит син, луничке. Да е жив и здрав Пламенчо, и много да ви слуша Simple Smile
Дидке, на мен ми се разхожда, ама трябва да стоя на работа  Cry
Хайде лек ден на всички.

# 106
Hug Hug Hug

Вайлет - къде ще събираме дрешките?

Нели,аз предлагам кой каквото може да носи за дечицата-да го носи при мен в детския център-там има къде да ги складирам  Peace тел-а ми е 0897/800914-Ирена ,или 044/630-637-пак мен ще търсите на този номер,или направо който знае къде съм-може да идва  Peace .После аз ще ги сортирам по възрасти и т.н.
Дидкее, ще дойда -там ще съм цяяяял ден  Hug
Хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 09:17 от вайлет

# 107

Дидкее, ще дойда -там ще съм цяяяял ден  Hug

Оки Heart Eyes...голямото ми Бейби още спи  Sleeping Ако няма други кандидати, ще съм с него Wink
Ти готвиш ли се за неделя smile3534

Кате, как сте вие Hug

# 108
  • Сливен
Честит малък мъж на Luna
Да я слуша много и само радост да и носи   bouquet

.... и да пием кафе по центрО Coffee а и да  blahblah blahblah blahblah

не е честно - хич  Cry и аз искааааааааааам

# 109

.... и да пием кафе по центрО Coffee а и да  blahblah blahblah blahblah
не е честно - хич  Cry и аз искааааааааааам

Ами хайде де...идвай - и аз имам едно бебешко дупе за целуване Wink

# 110

Горе-долу сме добре. Кашлят и двамата. Митко не чак толкова, само като спи, но Пламен доста покашля. Нищо не му давах до вчера и чаках сам да се оправи, но накрая му купих един сироп за кашлица и сега чакам да даде резултат.
А, аз се постригах и сега съм с къса коса. От ученическите си години не съм се виждала с къса коса и още ми е доста странно Simple Smile

# 111
БРАВО Лунке!  Hug Hug Hug

Добре дошла в отбора на мъжките майки!!

Нацелувай малкия юнак! с НЕТЪРПЕНИЕ чакам  да ви видя.

Как сте момичета?

Ние ще излизаме ама пак по работа ако се видим може и да пием кафе зависи от времето ми . Чао   love001

# 112
Момичета,говорих с директорката на бебешкия дом-имаме уговорка за утре в 11 ч.
Който има желание-може да дойде  Hug

# 113

честито лунке! да сте живи и здрави !

# 114
Добро утро!

Добро утро момичета
Слънчева настроение ви пожелавам днес.  bouquet
Хайде преди да е стегнал студа да си направим една среща и да я съчетаем със събирането на  играчки за ясла №9

Давайте идеи за деня, часа и мястото!

... ще вземем вайлет и да пием кафе по центрО Coffee а и да  blahblah blahblah blahblah[/tt]

И на мен ми се идва , но трябва да взема Велизар в 11.30 от яслата! Sad

# 115
Добро утро, тази сутрин от темата лъха слънчево настроение Hug

# 116
   ЧЕСТИТ СИН НА ЛУНА!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!

# 117
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА ЛУНА И ОТ МЕН!

Много здраве и радост на цялото семейство!

Утре в 11 не мога да дойде, но ще преровя да видя какво мога да  занеса при Вайлет в Къщата на приказките.
За срещата - хем да побъбрим, хем да съберем играчки за яслата - мисля че няма да е зле да изчакаме следващото затопляне, пък ако не се стопли ще се уговорим за някъде на закрито. А?
Това е засега...

# 118
Момичета, препоръчайте ми детски зъболекар  Praynig (ако може да не е от детското зъболечение)

# 119
Луна, честито ти момченце! Да ви е живо и здраво!

Момичета, съжалявам, че не можах да дойда на митинга, но не бях в града  Confused Може би трябваше да пратя Митко с дядо си да дойдат  Winkама хич не се и сетих ooooh! Радвам се, че все пак сте се събрали и сте заявили мнение от името на всички сливенски майки  Hug Едно голямо БРАВО!!! Мисля си, че ако има друг митинг трябва по-отрано да се знаят нещата, за да може всеки да си "нагласи графика", а и да ви кажа, няма по-добро разпространение от "устното"  Mr. Green Аз иначе снимки направих, но така си и стоят в апарата...по стечение на обстоятелствата не можах да ги изпратя нито на Дидка, нито на Ян Бибиян  Embarassed

Ами, това е от мен  Hug

П.С Моля, някой да ми отговори на горния пост  Praynig Много ми е важно  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт